Rozhovor s kamarátkou
Ahojte baby, dnes som bola po tréningu s kamarátkou na káve a prebrali sme všetko možné od vzťahov cez plány na leto proste všetko. Ako sme riešili vzťahy sme sa troška pochytili a doteraz mi vŕta v hlave, pretože sme riešili môjho ex s ktorým som sa rozišla pred vyše rokom skrz to, že po dlhej dobe zmenil správania, začal mi robiť naprieky, spomínať iné ženy, a prišlo mi, že už so mnou nechce byť a jedna hádka vyvrcholila tým, že do mňa silnejšie sotil, čo bolo pre mňa cez čiaru, tak som to ukončila. Hovorila som jej, že mám plus mínus predstavu akého partnera by som chcela a vymenovala som vlastnosti ako že by mal byť starostlivý, empatický, inteligentný, pracovitý, ambiciózny a aby nebol lenivý a troška mi v domácnosti pomáhal a nebolo všetko na mne v tom sa ona tak uškrknula že mi praje veľa šťastia s hľadaním takého a keď ho nájdem nech dám vedieť, pretože ona nepozná z jej okolia ani jednu babu v našom veku, ktorá je vo vzťahu šťastná a má dobrého partnera. Obe máme 26. Ja som argumentovala tým, že ja mám staršie kamošky/kolegyne, o ktorých viem, že majú dobré manželstvá a sú šťastné. Na to ona, že je veľmi zvedavá či si aj ja takého nájdem.. zmenili sme potom tému ale ostala som pozerať ako puk.. ona je v 3 ročnom vzťahu a neviem ako im to ide, ona vždy že dobre ale viem, že prvý rok mali taký, že sa hrubo hádali na dennej báze a ona ho prvých pár mesiacov podvádzala s tým, že ona nevedela, že sú oficiálne spolu ale len u nej prespával/býval, na čo mám ja tiež svojský názor..
Idealneho manzela si kludne mozes naist ale vydrzi to iba vtedy ak si aj ty jedna z top absolutnych bezchybnych vynimiek co sa tyka kvalit do partnerskeho vztahu. Nikto v tvojom vztahu si nemoze sem tam opakovat ze hm.... mozno mam na viac.
@martinmmartin ja chcem chlapa s ktorým sa budeme dopĺňať ľúbiť, a budeme šťastná rodina. Len ja som nechápala tej jej výsmešnej reakcii, keď je logické, že ostávať s ex by nebola dobrá voľba
a tie tvoje kolegyne maju naozaj take manzelstvo ako z reklamy? lebo ine je ako sa clovek prezentuje a ake to je za zavretymi dverai- kazda rodina ci vztah ma aj negativa-ale vztah je o tom tolerovat jeden druheho a nauzit sa spolu vychadzat ... ty mas predstavu -ok dobre pre teba..ale sama zistis,ze to tak nebude lebo ani ty nebudes pre neho 100% dokonala no naucite sa spolu vychadzat doplnat sa a aj sa vediet pohadat ... kamaratka to nemyslela zle ale mala svojim sposobom pravdu-treba vediet aj sem tam polavit z narokov .. napriklad ty chces inteligentneho-ok pre teba moze byt ale pre inych nie-rovnako ako j to s krasou , pre teba oze byt uspesny a pritom bude len priemerny .. zahodis pociatocne ruzove okuliare zbadas aky naozaj je -aj on teba a co potom?
a tie tvoje kolegyne maju naozaj take manzelstvo ako z reklamy? lebo ine je ako sa clovek prezentuje a ake to je za zavretymi dverai- kazda rodina ci vztah ma aj negativa-ale vztah je o tom tolerovat jeden druheho a nauzit sa spolu vychadzat ... ty mas predstavu -ok dobre pre teba..ale sama zistis,ze to tak nebude lebo ani ty nebudes pre neho 100% dokonala no naucite sa spolu vychadzat doplnat sa a aj sa vediet pohadat ... kamaratka to nemyslela zle ale mala svojim sposobom pravdu-treba vediet aj sem tam polavit z narokov .. napriklad ty chces inteligentneho-ok pre teba moze byt ale pre inych nie-rovnako ako j to s krasou , pre teba oze byt uspesny a pritom bude len priemerny .. zahodis pociatocne ruzove okuliare zbadas aky naozaj je -aj on teba a co potom?
@ukgirls zaleží z akáých nárokov, pretože ona zrovna žila predtým 5 rokov s chlapom, ktorý ju dlhodobo podvádzal, vypisoval si s inými a jej sa smial do tváre a ona s ním držala, lebo veď kde nájde lepšie.. a ja takýchto debilov odmietam tolerovať
Úplne v pohode si takého mozes nájsť. Ja som tiez mala vysoké nároky, tiež nikto tomu neveril a teraz mám najlepšieho chlapa na svete, presne podľa mojich predstáv a funguje nám to skvele.
Ak ti niekto hovorí, ze lepšieho nenájdeš, tak to asi znamená, ze aj oni nie su v dobrých vzťahoch (asi len zo zúfalstva v nich zostávajú, aby neboli sami), alebo proste nikoho doteraz nenašli.
Niekedy je lepsie byt sam ako byť s neschopným idiotom 🙂
Tiež mám 26, 9 rokov som s mojim mužom z toho takmer 6 manželia, 2 deti k tomu a spĺňa všetko, čo si vymenovala 🙂. Takže takí muži existujú, poznám viacerých 😊
Jej to evidentne nevyslo, tak preto ten nazor. Som sice o dost starsia ako ty, ale ja mam velmi dobreho muza, takze urcite sa taki daju najst.
mozno preto ta posmesna reakcia, lebo je nestastna. Je fajn, ze mas predstavu aky by mal byt tvoj partner a nenechaj si do toho kecat, ze taky neexistuje. Su stastne partnertsvta/manzelstva, len ich treba vytvarat, lebo nic sa nerobi samo.
joj ďakujem baby, pretože si myslím že som reálna nečakám anglického princa ale normálneho slušného chlapa, ktorý sa vie správať, bude chlap a bude ma akceptovať takú aká som a je mi jasné, že každý má chyby ani ja niesom ani zďaleka dokonalá..
autorka - dokonalost neexistuje. Je len partner, ktory svojimi vlastnostami vyhovuje tebe. Mozno ak by bol s nejakou inou, tej by nesedel, lebo ma ine predstavy o tom akeho by chcela parnera. Len tolko k tomu.
Takže,on by mal byť skoro dokonalý,ale teba musí rešpektovať takú, aká si (čiže aj s chybami, ktoré máme každý) 😏. Trochu nepomer.No,tiež ti prajem,aby si našla to čo očakávaš, hľadáš .
možno by sa menej trápila a nestrácala čas v zlom vzťahu keby mala väčšie nároky než má. Ona asi ani nič nechce, hlavne že je vo vzťahu.
Ona ti nechcela ublizit, mne pride ze je sklamana zo zivota a z chlapov celkovo, asi aj z toho svojho vztahu a tak vidi vsetko cierne a tak ti rovno splechla do oci jej pesimisticke ponatie reality.
autorka - dokonalost neexistuje. Je len partner, ktory svojimi vlastnostami vyhovuje tebe. Mozno ak by bol s nejakou inou, tej by nesedel, lebo ma ine predstavy o tom akeho by chcela parnera. Len tolko k tomu.
@komplikovana to mi je jasné
Ja som s mojím 6 rokov, o chvíľu druhé dieťa a môžem povedať, že lepšieho by som pre seba a mojich chlapcov nenašla. A áno, máme manželstvo ako z reklamy 😂 stále čakáme na prvú veľkú hádku. Čo nám všetci vraveli, že skončí nám ružové obdobie, keď spolu začneme bývať, keď príde prvé dieťa, keď príde druhé,... No ešte neskončilo 😅
Autorka, na vzťahu treba pracovať, obaja, nečakať, že z ničoho nič dokonalosť bude... a vtedy môžeš mať naozaj perfektný vzťah.
Držím palce ❤️
Nahnevala sa lebo si nej nastavila zrkadlo- ako by mal vzťah vyzerať, a ona ho pravdepodobne taký nemá. Len si to možno ešte ani sama nechce priznat. O tom svedčí aj veta “ ona nepozná z jej okolia ani jednu babu v našom veku, ktorá je vo vzťahu šťastná a má dobrého partnera” - nuz nemá to doma dobre, ale ešte ani nie je pripravená si to poriešiť
Tvoja kamarátka nie je spokojná v tom jej vzťahu, preto tak reagovala.
Tvoja kamaratka mozno patri do kategorie, zoberiem hocico len, aby nebola sama. Normalni chlapi existuju, ale zufalky beru aj vadne kusy a nevedia sa od nich odtrhnut. Dokonale nie je nic … ale yo neznamena, ze sa treba uspokojit so vsetkym. Kamaratka asi nejaky vadny kus ma doma, ale aj ked s nim nie je spokojna … mozno nevie byt sama
A to ste sa za ten rok co si sa rozišla s ex vôbec nebavili o tom s kamoškou, až teraz? Ináč, kašli na ňu, ona nie je v dobrom vzťahu keď ma takéto názory.
Sú takí muži. Mam viacerých vo svojej bubline. Práveže viac poznám inteligentnych, vtipných, uvedomelych mužov ako ufnukancov ktorí doma nepohnu prstom a občas pomôžu (musela som 😅) svojim ženám s ich domácnosťou a ich dieťaťom. Takže kamoška asi len nemá šťastie na mužov a je nespokojná vo vzťahu.
Nič nezľavuj, aj keď na vzťahu treba pracovať, s niektorými vlastnosťami sa pohnúť nedá a to už neprevychováš. Kámoška je skeptická, ona taký vzťah nemá a ani nik z jej okolia. To však môže svedčiť o tom, v akom prostredí a v akej úrovni ľudí sa pohybuje. Ty to môžeš mať inak.
A to ste sa za ten rok co si sa rozišla s ex vôbec nebavili o tom s kamoškou, až teraz? Ináč, kašli na ňu, ona nie je v dobrom vzťahu keď ma takéto názory.
@bielasovicka bavili sme sa o tom, keď to bolo čerstvé ale teraz sme si to len spomenuli
Ahoj, a preco ta to tak trapilo, co ti kamoska hovori? vies ake mala/ma vztahy/vztah, tak je evidentne, ze je neprajna🙂 ale to teba nemusi trapit🙂 este pockaj, co ti bude hovorit, ked naozaj takeho akeho si prajes stretnes😄-to bude teprve zavisti od nej a aby neprestala zrazu aj kamoskou byt😉 Vies, poviem ti takto, keby bola naozaj kamoska, tak ti rovno povie, neboj aj tebe sa urcite postasti na dobreho chlapa a skor ta povzbudi, nez taketo neprajne reci. Za to, ze ma ona nestastie na chlapov, za to ty nemozes, ona zotrvava tam len aby niekoho mala = jej hlupost. Kludne moze byt sama ako ty zatial kym nepride ten pravy. Vybrala si, ma co ma...ale ty sa nou nenechaj znechutit. Mne teda az tak dobra kamoska nepripada🤷♀️🙂
úprimne tejto debate nerozumiem… nežijem s partnerom ktorý nespĺňa moje predstavy… áno, keď je človek mladší tak hľadá a porovnáva a učí sa definovať čo vlastne chce - ale nie je dôvod nenájsť si v tvojom veku partnera ktorého chceš…
Pozri ja som si svojho našla náhodne v 16 rokoch a vermi vydržalo nám to doteraz mame krásnu veľkú rodinu sme šťastní spokojní poznáme sa už 35 rokov manželia budeme už o chvíľku 33 rokov prežili sme aj ťažké chvíľky ale základ je tolerovať sa navzájom a hlavne komunikovať a nemať medzi sebou žiadne tajnosti
V mojom blizkom okoli je vacsina chlapov taka, ako pises, ved to zase nie su nejake extra poziadavky, je to taky normalny zaklad.

Idealneho manzela si kludne mozes naist ale vydrzi to iba vtedy ak si aj ty jedna z top absolutnych bezchybnych vynimiek co sa tyka kvalit do partnerskeho vztahu. Nikto v tvojom vztahu si nemoze sem tam opakovat ze hm.... mozno mam na viac.