Rozpad vzťahu a život slobodnej matky
Ahojte, chcem sa spytat tych zien, ktore zazili rozvod a zostali s dietatom...
Ako ste to zvladali? Co pomaha? Prejde to niekedy? Je taky zivot tazky?
Dakujem
@elizabet173 to sa realne deje
@elizabet173 nke som rozhodnuta. Ja ho stale lubim, ale neviem, ci to staci. Ano, myslela som si ,ze ho dieta zmeni...no, co ti poviem..sprosta som...ved velmi kvoli malemu rozmyslam...ja praveze nechcem byt sebecka...
@misickaa4 pred tým ako sa rozhodneš pre rozvod skus na nejaký čas s malým odísť. Hoc aj na pol roka. Uvidíš, ci ti naozaj bude lepšie. Možno sa muz spamata. Po 14r ked sa takto k tebe správa, zrejme sa uz davno vytratila úcta. 14r ste žili len vy dvaja a zrazu prišiel niekto tretí je to obrovská zmena a pre vas oboch je to ťažké.
@rmm vravim, nechce povedat. On vela veci nepovie, je introvert. Ale co mam odsledovane, nebavi ho praca, nebavi ho, ze mame hypo, nebavi ho, ze musi nieco riesit vobec v zivote ...dlhe roky hraval futbal, pres cca 2-3 rokmi prestal, takze moze to byt z toho . Behava skoro kazdy den, cvici . To su jeho konicky
@misickaa4 Hlavne si nezačni liečiť boľavú dušu ďalším chlapom, lebo to nedopadne dobre . Treba sa z rozchodu otriasť....spamätať.....nenariekať, ale venovať energiu dieťaťu...práci a hlavne sebe.....To dobré ťa ešte len čaká 🙂
@mandarinka555 to isto nie. .ja na to vobev nemyslim...
@elizabet173 no ta depresia to urcite zhorsila..po porode som vobec nepotrebovala sex, to mi velmi vycital. Nesuhlasil ale s tymz aby som s malym odisla na cas ..
@elizabet173 on uz u psychologicky bol, buse uzivat lieky, aj ked nie klasivke ad. Ale o rom sa nechcem bavit, to je odskusana liecba. Cize liecit sa ide/chce
@elizabet173 akoze pred tou depresiou to nebolo az takr hrozne v niektorych veciach. Tie hadky boli odjakziva take, tam by zapracovat mohol...to by som chcela ist naozaj na nejake sedenia alebo nieco podobne
@misickaa4 Ak máš finančnú stránku zabezpečenú tak kľudne choď.Pre dieťa je lepšie tráviť čas s rodičmi zvlášť ako cítiť doma napätú atmosféru.
@misickaa4 no keď ti hovorí čo ho štve v práci apd. a ty sa pýtaš čo mu máš na to povedať, tak ti poradím. Čo tak ho len vypočuť a pochopiť? A povedať mu, že chápeš ako sa cíti. Asi ti to nehovorí preto, aby si mu dávala návrhy čo má robiť, ale aby si ho vypočula ako sa mal a dala mu najavo že pri ňom stojíš. A koho by bavila hypo a problémy v robote? Kto je z toho nadšený? Asi nikto. Chce snáď ostať nezamestnaný? A si mu vôbec oporou, keď má depky z toho, že to nie je nikoho sen mať nechuť z práce a nemôcť odísť lebo je človek zaťažený hypotékou? Možno sa na to nepozerá tak optimisticky ako ty a cirkusy do plusu, keďže ti lezie jeho existencia na nervy asi nepomáhajú. Je to celé o tom že povahovo si absolútne nesadnete. Na druhej strane on malého miluje a ty ho ľúbiš. Akože uvažovať nad rozvodom..... Nakoniec zistíš že depku máš ty, nie on. A tak asi citlivo vnímaš celú jeho existenciu. To nie je predsa nič strašné, ak je chlap znechutený z práce. A nepríde domov celý happy odosobnený. Ale asi miesto vŕtanie do neho ďalej (aby nemal kľud a pokoj ani doma) tomu neprispieva.
@zuzanapjat opakujem, ze je introvert a vela veci si nechava pre seba, nechce vobec hovorit. Samozrejme, ze si ho vypocujem, ak uz sa k niecomu odhodla. Ale teraz kvoli tomu, ze mame hypo a nema pracu snov tak co? To ma kolko ludi a su vsetci v depke? A ked da mu tak nepaci, tak som mu vela x povedala, ze nemusim.mat dom, mne staci byt a ked sa mu nepaci praca, musi/moze ju zmenit
@elizabet173 zhrnute je to spravne a teda edte dodam, ze sa teda zamyslam, naco mi je chlap vlastne doma. Neuzivi nas sam(to nie je vycitka, iba hole konstatovanie), kutil tl nie je, okrem.sportu ho nic nejako nebavi...vyletny typ nie je extra, ze by vynyslal program atd...takze ja neviem
@elizabet173 hej, asi to tym dietatom sa viac vystupnovalo...lebo som cakala, ze sa zmeni a ze bude OTEC. Taky ten vzor..

@elizabet173 asi aj kvoli viac povinnostiam, jasne. A ze vsetko uz pripominam strasne dlho , uz ma to asi nebavi. Ze ja dokazem vsetko a on ma.problem so vsetkym. V com bude zivot lepsi-ze ak som sama, je mi jasne, ze aom na vsetko sama.a.nebudem od niekoho ocakavt, ci si apomenie alebo nie..ci nieco sam od aeba spravi alebo nie. Jednoducho ked budem sama, bude mi jasne, ze si sama musim zariadit veci a nebudem z toho sklamana a deprimovama..takto zijem s niekym, ale predaa som.sama na vacsinu veci...tak naco to je? Co na oplatku dostanem? Ano je citlivy, rozumny...na druheh strane vybusny, introvert ja sama neviem...