icon

Rozpad vzťahu ku koncu roku 2025

27. dec 2025

Komu sa ku koncu roka rozpadol alebo rozpadáva vzťah? Mne tiež, zdá sa že je rok 2025 naozaj istým ukoncovacim ako všade hovoria. 9tka v numerologii...

Strana
z2
anonym_25b4d2
27. dec 2025

@anonym_autor ja mam pocit okolo seba, ze kazdy druhy par isiel alebo ide od seba v poslednom case. A tiez mam pocit, ze single ludia (single matky vratane) su spokojnejsi ako ti v paroch. Pozorujem to len vo svojom okoli, nezovseocnujem to, ze to tak je u vsetkych 🙂

anonym_262618
27. dec 2025

Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....

anonym_760c1c
27. dec 2025

@anonym_autor nech žije single doba!!! Kazdy sám a za seba ...sloboda!!!!

anonym_fee223
27. dec 2025

@anonym_autor ja dúfam, že to tak čierne vidia len ti, ktorým sa rúca vzťah. Ja sa cítim šťastná aj po takmer dvoch desaťročiach. Ani medzi mojimi priateľmi a rodinou to u nikoho nevyzerá na krach vzťahu. Ale zase ako byť nešťastným vo vzťahu, radšej šťastným single

svetlonos
27. dec 2025

@anonym_autor
nieco na tom bude...

anonym_0c2306
27. dec 2025

Ano, čitala som niečo aj ja že je rok rozchodov, ukončenia toho čo nefunguje a tak. Nás sa to našťastie nedotklo ani nikoho v okoli, ale zato velmi dlhoročne priateľstvo sa mi rozpadlo 😄

domkakvet
27. dec 2025

@anonym_autor nepoznam nikoho kto sa tento rok rozisiel a ani neviem o nikom, ze by to planoval, skor minule roky bolo rozchodov az moc.

anonym_c0318e
27. dec 2025

Našťastie nepoznám nikoho, komu by krachol vzťah v poslednej dobe. Takže nie, u nás to neplatí.

anonym_37bbed
27. dec 2025
@anonym_262618

Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....

@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro

anonym_33b820
27. dec 2025

Nuž asi si tým prechádzam tiež. Nie je to definitívne ale šanca je veľká. Resp zvažovala som to už dlhšie ale nie na vianoce a už vôbec nie takto bez vysvetlenia. Partner nekomunikuje takže neviem co sa deje

anonym_e59fec
27. dec 2025

@anonym_autor tiež končím rok 9 a teda riadne som si v živote poupratovala a hlavne ukončila nefunkčny vzťah

kajus_a
27. dec 2025

ano, po 20 rocnom vztahu som zistila, ze manzel ma milenku - susedu a kamaratku.

anonym_6ec579
27. dec 2025

my mame vaznu krizu, ktora nastala tento rok, po velmi peknych 20 rokoch, skoda, boli to

orisker
27. dec 2025

Niečo na tom ozaj bude!
Veď aj tu na MK sa každý problém v podstate rieši radou:
"Nebola by som s takým, okamžite sa s ním rozíď!"
😜

anonym_fee223
27. dec 2025
@orisker

Niečo na tom ozaj bude!
😜

@orisker ibaže tu je väčšina problémov v témach závažných- týranie, alkohol, gambler, drogy, opakovaná nevera, extrémna žiarlivosť a pod. Nezakladaju tu témy o tom, že sa pohádali, lebo žena zle zaparkovali alebo muž zabudol vyniesť smeti. Tam by sa asi neradil rozvod, nemyslíš?

anonym_fee223
27. dec 2025
@orisker

Niečo na tom ozaj bude!
😜

@orisker alebo ze by niekto, kto je spokojný a šťastný vi vzťahu založil tému, čo s tým?

anonym_a3b7af
27. dec 2025

My tiez sme veľmi blízko ku koncu a ja som viacmenej uz aj rozhodnutá ze uz si ďalšiu šancu nedáme...

anonym_262618
27. dec 2025
@anonym_37bbed

@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro

@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť

anonym_cf0ddd
28. dec 2025

Aj nam to krachuje po 18 rokoch 😢

anonym_b42b4d
28. dec 2025
@anonym_262618

@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť

@anonym_262618 juuuj to je strasna skoda. take dlhe vztahy su v dnesnej dobe velkou raritou.

jozef1890
28. dec 2025

Veru veru aj nás sa to asi dotkne po 12 rokoch, hecuje ju proti mne jej narcis - syn, nedávno sa ma opýtala tak smutne že dokedy to ešte asi vydržím, moja odpoveď , že neviem. Je mi to veľmi ľúto.

anonym_93464c
28. dec 2025
@anonym_25b4d2

@anonym_autor ja mam pocit okolo seba, ze kazdy druhy par isiel alebo ide od seba v poslednom case. A tiez mam pocit, ze single ludia (single matky vratane) su spokojnejsi ako ti v paroch. Pozorujem to len vo svojom okoli, nezovseocnujem to, ze to tak je u vsetkych 🙂

@anonym_25b4d2 Môžem potvrdiť. Som single a mám sa skvelo.

anonym_6ec579
28. dec 2025
@anonym_fee223

@orisker ibaže tu je väčšina problémov v témach závažných- týranie, alkohol, gambler, drogy, opakovaná nevera, extrémna žiarlivosť a pod. Nezakladaju tu témy o tom, že sa pohádali, lebo žena zle zaparkovali alebo muž zabudol vyniesť smeti. Tam by sa asi neradil rozvod, nemyslíš?

@anonym_fee223 presne, nechapem ako sa moze niekto vysmievat, ked napriklad bola zradena dlhe mesiace dovera pri nevere, prepinaky v hlave, skarede tajnosti, robenie sialenych veci bez kontroly, akokeby sa zblaznil, ze potom ten druhy straca celu podu pod nohami, trapi sa a nespi s kym to vlastne zil

anonym_60fb4e
28. dec 2025
@anonym_25b4d2

@anonym_25b4d2 singlematky sa naucili byt spokojne s tym co maju
Ja som jednorodic, skvela praca, vzdelanie, krasne byvanie, dieta v skolke, ziadne diagnozy a predsa som sama, uz sa nemienim ponizovat a zmierit sa s tou troskou, co muzi davaju..som sama uz 3 roky
Ano, je mi dobre no predsa chcem od zivota viac
Nie, nechcem single zivot ale ani nepopustim z mojich narokov na buduceho partnera
Este som kratko sama, preto stale ta tuzba po kompletnej rodine a partnerovi, ked budem starsia a dlhsie sama mozno sa aj tento pocit strati, neviem

karolinakr
28. dec 2025
@jozef1890

Veru veru aj nás sa to asi dotkne po 12 rokoch, hecuje ju proti mne jej narcis - syn, nedávno sa ma opýtala tak smutne že dokedy to ešte asi vydržím, moja odpoveď , že neviem. Je mi to veľmi ľúto.

@jozef1890 neodvolavaj sa na hecovanie - kazdy musi mat tolko rozumu, aby sa vedel spravne rozhodnut...nechat sa ovplyvnovat inymi ludi v tom na čom ti zaleži je znsk slabošstva

anonym_fee223
28. dec 2025
@anonym_93464c

@anonym_25b4d2 Môžem potvrdiť. Som single a mám sa skvelo.

@anonym_93464c to je super, ja sa mám skvelo s mužom, veď to nezávisí od toho, či sa single alebo nie. Sú šudia, ktorí sú single šťastní a sú aj single nešťastní a sú aj ľudia, ktorí žijú s partnerom a sú nešťastní, tak, ako sú iní šťastní.

anonym_fee223
28. dec 2025
@jozef1890

@jozef1890 problém je tvoja partnerka, nie jej syn, ale to asi vieš sám

anonym_fee223
28. dec 2025
@anonym_60fb4e

@anonym_25b4d2 singlematky sa naucili byt spokojne s tym co maju
Ja som jednorodic, skvela praca, vzdelanie, krasne byvanie, dieta v skolke, ziadne diagnozy a predsa som sama, uz sa nemienim ponizovat a zmierit sa s tou troskou, co muzi davaju..som sama uz 3 roky
Ano, je mi dobre no predsa chcem od zivota viac
Nie, nechcem single zivot ale ani nepopustim z mojich narokov na buduceho partnera
Este som kratko sama, preto stale ta tuzba po kompletnej rodine a partnerovi, ked budem starsia a dlhsie sama mozno sa aj tento pocit strati, neviem

@anonym_60fb4e nie, nepopúšťaj zo svojich nárokov, urobila som to raz, po čase som vzťah ukončila a hľadala ďalej. A našla. Radšej dlhšie sama, ako sa trápiť s niekým, kto ti nesedí. Držím palce, aby si raz našla toho, koho hľadáš

anonym_37bbed
28. dec 2025
@anonym_fee223

@orisker alebo ze by niekto, kto je spokojný a šťastný vi vzťahu založil tému, čo s tým?

@anonym_fee223 sme vo vzťahu 25 rokov, samozrejme máme aj výmeny názorov, ale treba si uvedomiť, že na vzťahu treba celý čas pracovať, mať k sebe úctu, robiť kompromisy, raz jeden ustúpi raz druhý, mať spoločné záujmy aspoň jeden, raz do týždňa ísť spolu von bez detí (kino, večera, divadlo), alebo si doma urobiť romantický večer, nebyť závislý na partnerovi, vedieť existovat aj bez neho, mať priateľov, mať svoje koníčky, práce v domácnosti spravodlivo rozdelovat

anonym_60fb4e
28. dec 2025
@anonym_fee223

@anonym_60fb4e nie, nepopúšťaj zo svojich nárokov, urobila som to raz, po čase som vzťah ukončila a hľadala ďalej. A našla. Radšej dlhšie sama, ako sa trápiť s niekým, kto ti nesedí. Držím palce, aby si raz našla toho, koho hľadáš

@anonym_fee223 dakujem, nechcem popustat od narokov, mam dieta, nebudem mu privadzat do zivota dalsich ludi co zato nestoja, staci, ze ma takeho otca co stoji za 💩
Snad aa najde niekto…

Strana
z2