Rozviedol sa kvôli vám ženatý milenec?
Rozviedol sa kvôli Vám ženatý milenec? Prípadne opustil niektorú muž kvôli milenke?
@linduska86 jasné, že keď vo vzťahu niečo neklape, môžu za to obe strany, ale ty si niekde vyššie písala, že keď tá žena neurobila nič pre záchranu manželstva a ja som na to reagovala, že niekedy proste tá žena nemôže urobiť nič. Ja snažím už tri týždne, neviem v podstate dostať z môjho chlapa čo sa stalo a prečo. Nikdy sa nesťažoval, nepovedal, že sa mu niečo nepáči a tváril sa, že je všetko v poriadku. Až keď si našiel milenku, tak som cítila, že sa pomaličky odo mňa odťahuje. Vtedy som sa s ním rozprávala, zisťovala som, čo sa deje a on sa stále tváril, že je všetko v poriadku, že má len nejaké blbé obdobie, že veľa toho v práci. Teraz mi vykrikuje veci, ktoré sa stali trebárs pred 5 rokmi a tvrdí, že kvôli nim ma prestal milovať. Pred piatimi rokmi? Preto napríklad pred dvoma rokmi, keď bol covid mi plakal do telefónu ako ma miluje a ako miluje naše dievčatá a netúži po ničom, len po tom, aby bol s nami doma? Tak pred piatimi rokmi ma prestal milovať a pred dvoma ešte plakal do telefónu, že som to najdôležitejšie, čo v živote má? Proste si serie do huby. Našiel si v zahraničí babu, spadol do toho, zamiloval sa do nej a teraz hľadá, čo by na mňa zhodil, aby si sám ospravedlnil prečo to urobil. Fajn, povedal, že ho sral môj vzťah s jeho mamou. Ona mi nadala do kuriev a zlatokopiek, ale ja som za ňou šla a odprosila som ju a vzťah som po piatich rokoch obnovila. Vstúpila som si do svedomia, prestala som riešiť neporiadok doma, prestala som kričať po deťoch (ale to sú veci, ktoré sa stali už mesiace dozadu). Mne proste manžel nikdy nepovedal, že toto sa mi nepáči, toto mi vadí. U mňa sa tváril, že je všetko v poriadku a potom mi len oznámil, že ma už nemiluje a miluje milenku a ide s ňou žiť. Ako fakt sorry, ale ja neviem, čo som mala robiť, aby sa toto nestalo. A v takom šoku ako som z toho ja sú aj ľudia z okolia. Ani jeho kamaráti nechápu, už mi volalo niekoľko ľudí, že sú z toho v šoku, že nikdy nepovedal, že by sme mali doma problémy, že sa nikdy na mňa pri pive nesťažoval. Kamarát, čo nás dal dokopy mi povedal, že celú noc kvôli nám nespal, že to nevie spracovať. Ani ja to neviem spracovať, príde mi, že toto je len zlý sen
@podvedena28 Tak toto je zlý sen. Lenže tvoj muž by čokoľvek po tomto všetkom by povedal, by spravil, dokázala by si mu opäť veriť? Čo ak mu v budúcnosti opäť prepne v hlave?
Ja by som ho nechcela späť. Keby sa sťažoval, človek by pochopil, ale takto.
Choď sa zabávať. Veď toto robí aj tvoj manžel.
Speed dating - pozri si to. Včera radila jednej žene Solange. Je to aj forma zábavy.
@linduska86 máš pravdu s tou vinou na oboch stranách. Moja vina bola ako veľmi som verila človeku ktorého som si zobrala na celý život( to som si aspoň vo svojej naivite myslela). Dokonca je moja vina,že som verila 16 ročnej stande.čo mi chodila do domu, aby mi postrážila dieťa. Ale s odstupom času môžem s kľudom v duši povedať že som rada za všetky moje viny😉. Vďaka nim som sa zbavila najväčšieho omylu môjho života. A čo sa týka tej standulky tak tá si to užila s ním 5 rokov (došli prachy došla láska🤷).
Milá autorka dúfam,že už je ti dobre. Rada by som vedela ako sa ti darí. No aj keď sa neozveš a čítaš tieto príspevky tak ja ti prajem aby si sa mala dobré. Či už ste spolu ,alebo nie. Všetko zle je na niečo dobré a po mojom pozorovaní okolia a životných príbehov ,,každému sa všetko vráti,,. A každý kto na sebe zapracuje nájde svoj vnútorný kľud aj pohodu. 😉
@eva112014 netúžim po druhom chlapovi. Pred troma týždňami som zistila, že má manžel milenku. To posledné čo chcem je nájsť si druhého chlapa. Ak by mi dnes manžel povedal, že to ukončil a že ho to mrzí a ide robiť všetko preto, aby sme sa ako rodina dali znova dokopy - áno, odpustila by som mu to a áno, dokázala by som mu veriť. Nechápem prečo. Musím sa priznať, že toto sú veci, ktoré si veľmi vyčítam. Hovorím si, či nemám žiadnu úctu k sebe, že by som mu dokázala takéto niečo "prehliadnuť". Neustále v tomto cítim v sebe taký vnútorný boj, lebo viem, že správne by som ho mala nenávidieť a poslať kade ľahšie, ale ja to tak skutočne necítim a neviem prečo. Neviem, prečo je to stále muž s ktorým by som chcela zostarnúť. Možno je to strach zo samoty, čo ma tak drží pri ňom. Netuším. ... ale viem, že čím dlhšie bude táto situácia pretrvávať, tým viac mi ublíži a tá cesta späť sa bude pomaličky zatvárať a možno si raz uvedomí, že mal zatemnený mozog, že sa zamiloval a nedokázal triezvo uvažovať, ale ak to bude trvať dlho (čo asi zrejme bude, lebo teraz ten vzťah udržiava len cez telefón, takže to môže mať trvanie roky, rokúce a hlavne, ak sa budú len raz za čas niekde stretávať, aby si zatrtkali)... tak proste tá cesta späť sa zatvorí. Keď raz pochopím, že dokážem žiť bez neho, bude to koniec a ja vo svojom vnútri viem, že bez neho žiť dokážem, veď, kým bol mesiac na služobke a trtkal tam s ňou, ja som sa sama starala o deti, o dom a všetko som zvládala bez neho.
ono je to asi len pocit, že nechcem, aby sa niečo zmenilo a tvrdošijne lipnem na tom, čo sme mali. Môj mozog si nechce pripustiť, že to, čo sme mali už nemám, je to proste nenávratne preč a už sa to nevráti. Normálne som sa objednala na terapiu a snáď mi niekto pomôže sa z tohto spamätať
@podvedena28 tým sme si podľa mňa prešli všetky vo boli v tejto situácii . Je to zvyk byt s tým človekom. No ja ti poviem že to chce len čas. Či sa uvedomí ,alebo nie ty si silná a dáš to .
@podvedena28 problemy mal a nechcel ti to povedat- povedal tot inej.. alebo povedal to svojej mame?? (moze byt , ze ho mamicka huckala?) teraz nech neurazim vsetky zeny, ale svokry ,ktoru su v kontatkte s muzi alebo s nimi dokonca byvaju su najhorsie co moze byt...
@soldi v niektorých prípadoch je to aj chyba SKVOKRY (ZO strany muza napriklad... su také matky (teraz nech sa nikoho nedotktnem) co budu do vztahu rýpat dovtedy, ký msa nerozpadne..atd.
@linduska86 aj s tou svokrou máš pravdu😂😂😂 tá moja bývalá aj po 15 rokoch intriguje. Teraz si zaumienila že podá o anulaciu nášho cirkevného manželstva. Namiesto toho aby si priznala že vychovala čo vychovala tak ďalšiu chce dotiahnuť pred oltár aby mala istotu že jej nezdrhne ako ja🤦. A keď píšem že to podala ona tak ona,ten môj ex ani nevie kde má kostol dvere. 😉
@podvedena28 Jasné! Toto je zvyk. Nedá sa zvyknúť si jedného dňa na druhý, že to už nebude. Tvoj manžel je zaľúbený. Láka ho vyskúšať niečo nové. Pre teba toto je šok, blesk z jasného neba. Odlož si ten názov speed dating a možno o rok, dva uvidíš. Život plynie ďalej, treba žiť. Toto je čerstvé, viem.
@podvedena28
Samozrejme, ze nie vždy za to môžu obaja ako píše @linduska86, to sú len take všeobecne dristy. Mala som na vš kamosku, ktorá podvádzala svojho priateľa, neskôr manžela. Jednoducho doučovala študenta, zahmlelo sa jej pred očami a baba nevidela na pravo, na ľavo, už len aby bola s milencom, pritom mala dokonalého priateľa. Len, vraj potrebovala skúsiť aj iné, lebo to bol jej jediný vzťah od jej 14. rokov a boli spolu už 11 rokov. Jej dôvod na podvádzanie bol, ze keď prišla domov, tak pozeral telku po tme 🤣😀. Jej milenec zistil, ze baba sa ide vydávať tak, ze mu niečo nesedelo a našiel jej svadobne oznamenie na nete, bolo to niekde v novinách. Tak jej povedal, ze kvôli nemu svadbu rušiť nemusí. A ona sa kvôli tomu na truc vydala. No a o rok bol aj rozvod, lebo to s ním začala ťahať opäť. A muž išiel o ňu bojovať, vždy jej hovoril ako veľmi ju miluje, aká je dokonala, nádherná (pritom baba nič-moc) až jej to stúplo do hlavy. A zrazu bola prekvapená, keď zistila, ze milenec z nej tak nepadá na kolena ako manzel a nakoniec ju aj tak odkopol. Takze nie, nemôžu za to vždy dvaja, niekedy tomu druhému len prepne v gebuli, lebo si mysli, ze už niet nad neho.
@linduska86 práveže nekydal na mňa pred svokrou a pritom my sme sa so svokrou fakt nemuseli. Schválne som sa jej na to pýtala a tiež krútila hlavou, že vždy o mne hovoril len pekne a vždy si ma zastával. Preto sú to pre mňa také šoky. Keď žiješ vo vzťahu, kde sa stále hádate a je to na hovno, tak je to o niečom inom. U nás to takto nevyzeralo. Jasné, že mu niečo vadilo, ale ja som to ani netušila
@podvedena28 chápem.. velmi dobre...
@katkami123 úplne vymleta' osoba tá tvoja kamoška z vás(sorry)🙄
@nini1978
Áno, ona klamala všetkých, ešte aj mna. Keď som jej povedala, ze tento víkend nejdem domov, ale budem sa učiť v izbe, ktorú mame spolu, urobila mi scénu, ze ju nebavi s tým milencom trt*kat stále v aute 😳. Teda počas týždňa s ním bola v aute, ani ju domov k sebe nebral a cez víkend sa tešila, kedy pôjdem domov, aby si ho dovliekla na izbu, pritom mne tvrdila, žeby to nikdy neurobila. Čiže mohli spokojne trt*kat aj na mojej posteli.
A vadilo jej, ze jej manzel ju lubi až prehnane, ze jej raz povedal, ze sa mu na nej všetko páči, ze ešte aj tu jej celulitídu ľúbi 😀😁
Ja poznam celkom dost aj takych pripadov, kedy opustil milenku a vratil sa domov, ale prekvapivo aj dost takych, kedy odisiel k milenke, rozvod a vsetko. Cize tazko takto sudit. Ale poznam asi len jeden par, kedy chlap odisiel za milenkou a vydrzalo a este stale im to drzi dlhe roky.
@nini1978
Ja som ju obdivovala v tom ako dokázala viest dvojitý život, zároveň všetkým naokolo klamať, pamätať si to, mať v sebe tu guráž ustať aj stresujúce situácie, ktoré neraz nastali. Ja by som asi už na jej mieste dávno vybuchla, priznala sa. Ona to pred svadbou takto ťahala s dvoma vyše 2 rokov, bez toho, aby o sebe vedeli. Cez týžden s jednym a cez víkend s druhým. Dokonca ani ja som netušila, ze ma milenca. Potom z nej vypadlo, ze s ním chodí von, ale to vraj mu chce pomôcť odhodiť nejakú zenu, lebo mu jej ho je ľúto a on to na baby nevie a podobne kecy mi hovorila. A ze spolu spavaju som sa dozvedela, keď mi urobila tu scénu, keď som na víkend nešla domov.
@podvedena28 lahko sa mi hovori, ale predpokladam, ze mu zaimponoval zaujem tej baby. Kazdemu chlapovi padne dobre citit sa obcas ako superman a vies ako to je, lahsie je obdivovat chlapa, ked s nim nezijes a je "novy", toto milenky dokazu velmi sikovne vyuzit. Toto je strasne pritazlivy elixir, omnoho silnejsi ako pre nas zeny, a ked chlap to nema v sebe zrovnane, pripadne to padne do nejakeho tazsieho obdobia vo vztahu a chlap si vyberie podviest, moze to sposobit velke problemy. Niekedy za to manzelka vazne nemoze.
@podvedena28 este prispejem jednou historkou - kamosku opustil manzel smskou zo sluzobnej cesty. Oni dvaja mali take manzelstvo, ze vsetci sme im zavideli, perfektne sa doplnali, hadali sa len kvoli kravinam, evidentne sa mali radi, ten chlap ju na rukach doslova nosil. Ked sa toto stalo, skoro odpadla, vobec nic nenaznacovalo, ze maju daky problem, ze vazne mali pekny vztah, nebola to len poza pre verejnost. Dva mesiace pred fatalnou sms mal vraj narocnejsie obdobie v praci, tahal dlhe hodiny a bal sa o miesto, tak ako ventil zacal trosku popijat. Niekedy v tom case sa dal na teambuildingu dokopy s kolegynou, kvoli ktorej svoju manzelku opustil. Vsetko v rozmedzi 2 mesiacov. Uz je to 5 rokov dozadu, exmanzel je s tou kolegynou, uz manzelkou, maju spolu dcerku a kamoska ma tiez syna s novym priatelom. Ona mala strasny problem to v sebe zrovnat, vkuse sa snazila analyzovat, co bolo zle, ze ani nevedela najst na nom vyrazne negativa, aby si trosku ulahcila, ze je prec. Doteraz nechape, ale uz je to za nou, venuje sa svojej novej rodine.
@katkami123 patologicka' klamárka,ako môže vydržať sama so sebou nepochopim
Inak,taká žena si neváži samú seba, niečo si asi dokazovala,(že týždeň jeden,víkend druhý).. no problémov musí mať habadej
@podvedena28 ano, mozog sa prirodzene brani zmene, ma rad veci, ktore pozna, je tak nastaveny, preto je to take tazke, a preto je tvrdosijne drzanie sa vztahu klasicka porozchodova faza. To ale prejde a nastupi hnev. A ani sa necudujem, je to brutal ponizujuce a co si to vobec uboziak dovoluje. Ta kamoska, ktoru spominam vyssie, mi poradila perfektnu vec - vela o tom hovor, nesnaz sa to zrovnat sama v sebe. Ak len o veciach premyslas, prevlada citova stranka a trapis sa. Ak o nich rozpravas, prirodzene prevlada rozumova stranka a racionalne si veci zhodnotis a omnoho rychlejsi je healing. Je to nejaky biologicky ci neuro princip. Preto je asi typicke, ze preco sa lameme, ked sme sami, pretoze sami so sebou nekecame vacsinou... ale akonahle sa bavime o problemoch s kamoskami, vsetko sa zda akosi lahsie. Ja odvtedy rozpravam pri problemoch aj sama so sebou, pomaha to nenormalne, pre mna to je ultimatny life hack.
@nini1978
Ono nakoniec tým chlapom určite došlo, ze tam nie je o čo stáť ako pri každom neverníkovi. A vyzorovo tiež nič-moc a vidíš 😀 ako pomotala hlavu obom 😀
@dorottka
Alebo založiť fórum a vypísať sa 😀 len aj prispievateľky musia reagovať empaticky, co sa tu nie vždy stava.
@katkami123 mala "skrytý talent" možno 😉
@dorottka ďakujem si strašne milá. Poviem pravdu, že som si založila profil na pokeci a snažím sa kecať s cudzími ľuďmi, ktorých nepoznám. Som normálne až zaskočená, na koľkých chlapov som narazila, ktorým boli ženy neverné alebo ich opustili pre iných. Jeden je dokonca taký zlatý, že keď som mala minule fakt slabú chvíľku a vedela som, že manželovi niečo doma poviem alebo že ho budem prosiť, aby s nami ostal, tak keď som mu napísala, sadol do auta, prišiel po mňa a niekoľko hodín sme sedeli v aute a kecali. Zistila som, že ľudia, ktorí si takýmito vecami prešli vedia byť veľmi empatický a nápomocní. Snažím sa to dostať von, ako sa len dá. Ďakujem za podporu. Verím, že budem prípad Tvojej kamošky a nájdem si aj ja niekoho, kto ma bude mať skutočne rád
Tak. A prave si dostala príkaz , ze tento vecer bol posledny v placi s vinom. Nac taká hlupa otázka v nadpise? Sama dobre vieš, ze mozno kazdé 3 az 4té manzelstvo, ak dvojica dospeje vóbec ku nemu, sa rozvedie. Sama dobre vies, ze celé roky sa rodia nemanzelske deti, nevery vo vseobecnosti v pároch lietajú a ty tu získavas statistiky z mk. Bud sa vycistíš, spíses, premietnes si co a ako, pojdes si za tým, alebo sa vzopsneš, urobíš zo seba trosku. V prvom rade sa miluj a zi sama pre seba. Vylepsi to, co ta mozno stvalo a neslo podla tvojich predstáv. Rozumiem ti, ze máš ho ešte rada a priala by si si, aby lutoval a vratil sa so vsetkym , celym jeho Ja ku tebe. Ale je to nutné? Je to neuveritelné, ze je to On. Ano, ten, co sa tak rad vyzlieka pred nou a aj ju. Ten, co jej hovorí, ze ju miluje a ty si taka taka a taka a ona je v tomto ina a preto to uz s tebou nevydrzal a musel od teba odist. Je to ten, co ti hovoril, kde sa nachadza a pritom bol s nou......
Takze, ked sme múdra a viac ako handra, plakala sme snad pri tom víne vecer len nad sebou, sa trosku polutovat! Jemu zazelame , aby sa mu darilo a to vo vsetkom a viac sa neobzerame, toboz nezistujeme a pobereme sa dalej zivotom a stretame nove príhody, ľudí atď...... a zijeme takpov.odznova, s niecim novym a dietatom..... s byvalym vyriesime s nadhladom a velmi chladnou hlavou, zalezitosti tykajuce sa oddelenia a dietata. Zazelame si vela stastia a robíme veci, ktoré nás bavia. Ideme!
@kassandra25 pekne napisane, ale uprimne si myslim, ze je uplne ok mu nepriat vela stastia alebo vsetko dobre. To mi pride ako taky nezmyselny tlak vsetko nasilu odpustat a priat dobre. Tiez som svojmu exovi neodpustila a prajem mu zivot, aky si zasluzi. Vychadzame pritom korektne, dokonca priatelsky, nezaoberam sa tym, necitim nic, je tomu uz vela vela rokov, ale za tie stratene roky a najma ten zaver, si moje prianie dobreho nezasluzi urcite 🙂
@dorottka ja som mojmu ex len v duchu popriala a prajem ozaj vsetko dobre, po kazdej stranke z dovodu, aby sa mu nic nestalo, ked sem tam dostane tie ubohe deti a aby mi mal kto platit vyzivne, ci sem tam kupit tym ubohym detom ho.no navyse. Len kvoli tomu mu to prajem. Som inak prefikana, nie matka tereza. A nevychadzam s nim nijak, nezistujem, neriesim, len co najmenej, a len chladne. Bodka.

@linduska86 Jasné, že má na tom svoj podiel
@podvedena28 . Aký? Že jej dala strechu nad hlavou.
@podvedena28 Je mi to ľúto. Inak takýchto príbehov je viacej ako tvoj. Aj moja známa tak pochodila. Ona mu odpustila, ale vzťah už nemá taký ako predtým.