Rozviedol sa kvôli vám ženatý milenec?
Rozviedol sa kvôli Vám ženatý milenec? Prípadne opustil niektorú muž kvôli milenke?
Pozrite, ja som tiež živý príklad. Živý príklad dieťaťa takéhoto páru. Otec nechal mamku, keď som mala rok. Pamätám si ako sa rodičia hádali a ja som mala varechu v ruke a bila otca po zadku. 😅
Inak neprajem to žiadnemu dieťaťu. 🙏
Ako sa to skončilo? Ona je od otca mladšia o 12 rokov. Otec má rakovinu. Takže pani chodí do roboty a opatruje ho! Od svojich krásnych 46 tich rokov.
Ale sú spolu ešte stále.
@andreatytler šokujúce znie primerane
@natalka81 nie je, ale si na najlepšej ceste to pochopiť, keď to takto krásne analyzujes. Preto je chlap, čo chce odísť, prepustený s ohňostrojom. Nech ideeee. Papaaaa
No prečítala som si všetko,,, huf silné na mňa každá píše akoby to bolo v pohode.... V živote človeka nevera. Pre mňa je vernosť čistotou duše a tela človeka. Áno páčili sa mi aj iný aj keď som vydatá ale neviem si predstaviť pozrieť sa do očí deťom a manželovi keby som správala s iným,, fuj ani si neviem predstaviť žeby sa ma druhý dotykal,,, a hlavne to,, že by som bola ja zodpovedná za to, že rozbijam druhému manzelstvo, že by som spala so ženatým,,,,, toto nieje nova doba je to všetko o ľuďoch a keby si každý ctil vernosť a čistotu svoju a svojho partnera,,, bolí by manželstva krajšie a šťastnejšíe,,,,, žena ma byť všetkým pre muža čo si ma ctiť ale milenku si v živote ctiť nebude lebo vie, že na nej si nemá čo ctiť,,,,
Ahoj autorka. Je mi luto tvojej situacie. Neviem vsak, zeco ty? Milujes ho? Chces aby on bol muzom s ktorym zostarnes? Prisahli ste si v dobrom aj zlom.... Viem, ze nevera je podpasovka a velka rana pre zenu, ale ak si ochotna bojovat o neho, tak to urob - bojuj o neho a ziskaj spat jeho lasku..... Ak chces, napis mi sukromnu spravu a napisem ti viac....
@katka848 krásne málokto má už dnes takýto názor a chápe to taktoto má byť hneď by bolo menej nešťastných manželstiev, všetko je o sebectve a úcte, neberiem niečo čo je niekoho iného, takmer všetky problémy sa dajú riešiť len treba chcieť, ostatné je podľa mňa pre slabochov ktorí myslia hlavne na svoje dobro a idú “ľahšou” cestou. Je to aj o prioritách zásadách a výchove a na čom človeku skutočne záleži pekne to vidno na vzorných manželstvách (tým myslím život dvoch ľudí ktorí su si verní a spolu ozaj v dobrom a zlom do konca života čiže nie je určite ľahké a vždy ružové ale je tam puto ktoré nikdy nezmizne a viete že možete veriť a rozumiete si aj pohľadom..) podľa moderného názoru vacsiny ľudí také neexistujú 😂😂😂
Ona bola vydatá iba par mesiacov, vo vzťahu bola 6 rokov, adala sa dokopy s mojim dnes už ex počas manželstva... Rozviedla sa kvôli môjmu ex, on mi to ani nebol schopný povedať až kým slečna vydatá s nim nedávala fotky... A mne to kamarátky neposlali, že či to nie je ten "moj"...
Vyzerajú byť šťastní, ironicky im to prajem. Ale bolí doteraz, že nebol schopný mi to povedať do očí a nechal ma tak, keď si bol istý, že sa kvôli nemu rozvedie..
Poznam případ: 40+ rocny chlap s dospelymi detmi sa stal behom mesiaca 2x otcom. So ženou a s milenkou. Chvilu to tahal So ženou este no nakoniec sa aj tak rozviedli a s novou zenou má už 2. dieta.
Ja som si vyskusala obe role🤦🏻♀️ najskor som bola v ulohe podvadzanej manzelky(to som muza vykopla ja ked som sa to dozvedela), neskor o par rokov, som si zacala so zenatym kolegom, po 4 rokoch sa ku mne nastahoval, rozvedeny ale stale nebol, vsak ze casom poziada a vybavi, o chvilu som otehotnela(bolo to chcene tehotenstvo) a cuduj sa svete, ked som si myslela ze uz sa nemoze nic stat, tak stalo… ked som bolo v porodnici a prave sa narodila nasa spolocna dcerka, on sa pakoval a balil z mojho bytu naspat k manzelke a na druhy den mi poslal len kopacky cez sms. Teraz ma dcera uz 11 rokov a ked si na to obcas spomeniem, tak si vravim “boze ako som mohla byt taka sprosta”. Hold bol to velmi dobry manipulator a herec. Vam prajem, aby ste sa dlho netrapili, ziaden chlap za to nestoji🍀
Poznam manzelstvo 20 rokov, 3 deti. Zili celkom dobre. Ona si nasla mladsieho o 10 rokov. Nikto tomu nedaval sancu. Po par mesiacoch sa muz vystahoval, mlady nastahoval. Za dva roky sa rozviedli. Stale je s mladym..
@leenkaa2708 presne tak problemi sa dajú riešiť a nie hneď podvádzať
@panelacikova nehnevaj sa,ja tu nechcem robiť moralistku,ale keď ako žena viem,že chlap má záväzky,tak ma (ani) ako slobodnú ženu nezaujíma.napisat,že chlapova vína,samozrejme,on má rodinu,on musí vedieť,čo robí... Ale nechať často jednoznačne zlatokopky bez viny s tým,že "veď ona je slobodná",tak to tiež nie
To kde sme?
@panelacikova "zamilovať sa z ľútosti"?🤦
@nini1978 ale veď mne toto písať nemusíš 😀 no a hej, viem si predstaviť takú mladú naivnú žabku, ktorej ženáč váľa do hlavy kaleráby o tom, aký je chudák, ako sa k nemu manželka škaredo správa, ako jej on nosil modré z neba a ona si ho vôbec nevšíma... do toho ak má chlapík dobrý vzhľad, viem si predstaviť, ako takáto osoba z toľkej ľútosti nad ním, akú má doma harpyu + je fešák + má v hlave kaleráby = sa doňho zarachne 🙂 ty to zo svojej pozície asi nepochopíš, ak máš už okolo 40 a hlavne, ak si nikdy nebola ten typ (čo ani ja som nebola). ale mala som možnosť takéto typy vidieť v priamom prenose vo svojom okolí... nie každý sa učený a múdry narodil, mnohé dievčatá/ženy (ale i muži) sa učia za pochodu a hlavne na vlastných chybách 🙂
ano, moj manzel sa rozviedol a vzali sme sa a mame 2 deti.
@panelacikova ti nie je o veku
Záľubit sa z ľútosti som v živote nepočula,to je úplné dno,nedá sa k tomu nič povedať.
Ani ostať s niekým z ľútosti nie je akceptovateľne'
Ja poznam väčšinou pripady, keď muž aj odišiel k milenke, ale po čase vrátil " Domov".Lebo veď aj pri milenke sa veľká láska pominula a prísli bežne, denne rutiny a povinnosti. A dokonca poznam prípad, keď muž sa aj s novou ženou ozenil, a nakoniec chodil zase za ex na kávu a sťažoval sa. Chcel sa vrátiť ale ona už nechcela. Koľko krat oľutoval, že opustil rodinu. Pre tu moju známu, tu ex, to bola najväčšia satisfakcia, aku kedy zažila 😆
chápem, ono to nemusí byť priamo kolegyňa, ale tiež človek ktorý robí v podobnej pracovnej sfére. Že si vedia posťažovať, poradiť a tak podobne. Ale tak to je ťažko odhadovať, predpokladať.
@cajomila všetci v dnešnej dobe trpíme buď veľkým dostatkom alebo nedostatkom,,, Nikti ma zemi nieje plné šťastný ale preto nemôžeme bazit za hriechom a páchať ho,, len jedno viem, že nikto si nezaslúži byť klamany a podvadzany ani muž ani žena a nikto nemá právo ubližovať a zranovat len pre svoj pud
@kobylka123 ako prepáč, ale nedá mi, všetci jej tu riadite nech sa na neho výserie a aká je milenka zla a chujoviny, chce ho späť tak nech zabojuje a nech dačo pre to robí... Ako prepáč, ale nevidím svet čierny a biely a koniec. Každý hádže vinu na milenku, vo vzťahu si predaa dvaja ľudia, tak asi aj ta manželka má vinu na vzťahu, nie iba chlap ci slobodná milenka, 🤦🏻♀️
Ako mi napísala kamarátka:
"Bože, aké sú naivné tie ženy. Mám niekoľko šuflíkov:
- jeden pre nevinné manželky,
- jeden pre harpye,
- jeden pre kurvy, čo zvádzajú ženatých,
- jeden pre naivné obete ženatých chlapov,
- jeden pre chlapov - stačí jeden šuflík - všetci sú kurevníci!!! a každého niekam strčím...
Moju známu podviedol muž, aj išli od seba. Ona bola spočiatku smutná, zranená, atď. Časom zistila, že jej je vlastne fajn a začala pochybovať, že by ho aj chcela naspäť :D. On sa potom chcel vrátiť, tak ho ešte naspäť vzala, ale myslím, že to mal tak-tak. Takže niekedy je žena nešťastná, ale začne nový život a niekedy nový život môže priniesť nové prekvapenia. Nemusí byť všetko také zlé, ako to spočiatku vyzerá. Ak miluje inú, nuž tak čo s ním, nech ide do hája., aj tak tu človek nič nezmôže.
@linduska86 samozrejme, len to nemôžes napísať na plné ústa... Samozrejme, že môže byť chlap šťastný aj s milenkou, založiť si novú rodinu, mať deti. Rovnako sa ti môže stať žene, len 9 tom sa menej hovorí, máloktorý chlap povie, že mu zdrhla žena napriklad
@katka848 Samozrejme, nikto si nezaslúži aby mu ten druhý klamal.
Je iné, keď o tom píšem ja ( keďže sa ma to netýka), a pozerám sa na to s nadhľadom.
A je iné, keď to píše podvedená žena.
Ale stále trvám na tom, že veci proste niesu iba čierne - biele.
A že pravda bude asi niekde uprostred.
Lebo nikto nevidí iným pod pokrievku...ono navonok môže všetko vyzerať ok, ale pod povrchom už nie.
@maciatkolulu ano rozumiem ;)

@panelacikova nie, spoznali sme sa ked sa rozvadzali, a rozviedli sa lebo im to neklapalo, ziadna nevera.