Rozvod kvôli nevere
Moj vztah s manzelom nikdy nebol idealny. Sme spolu uz 14 rokov. Ani neviem co ma pri nom drzi. Pred 10 mesiacmi som mu prisla na neveru. Viem vsetko o nej chcela som to vediet. Zoziera ma to. Ako mohol mne a synovi toto urobit. Jednou neverou sme si s manzelom presli. Ked sme spolu boli 2,5 rokaTo sme si vydiskutovali. Odpustila som. Ale nezabudla. Myslela som ze uz nikdy. A predsa. pokracovanie
Určite rozvod. Si mladá, ešte budeš šťastná v inom vzťahu. On je mladý, nevybúrený, nezodpovedný a nečaká ťa s nim nič dobré. Takto odskakovať si bude stále, lebo vie, že ho prijmeš späť.
@pulinka123 34 rocny muz nie je vyzrety muz. Este nema 40-50. Vtedy mu len zacne harasit.
Co sa tyka tvojej svokry... ona sa boji, ze jej syn ostane na krku. Chce zachranit vase manzelstvo.
Iba co sa nervujes.
Pozri sa, rozviest sa hned nemusite. Nech sa odstahuje, budete zit oddelene napr 2 roky. Potom sa rozvediete. Vies, ze ak sa toho bojis, ze ako to bude.
Ved nik neumiera. Aj po rozvode sa mozete stretavat.
Je viac moznosti. Rozvod nemusi byt uplny koniec vsetkeho.
Ja si ale myslim, ze ho vezmes nazad. Svokra to uz zariadi. (Kupi mlademu kvety a sviecky.) No a vy budete mat dalsie babatko a nanovo sa budes trapit az sa zbadas, ze mas 60 a uz sa ti neoplati sa rozvadzat.
Bojis sa, ze nebudes mat komu napisat sms, na vsetko budes sama. Zvyknes si. Otvoria sa ti nove moznosti. Kamosky, kamosi, turistika, bicykle, volejbal... Musis odkukat co robia ine rozvedene zeny. Aj synovi bude lepsie. Nebude sa musiet na vas pozerat ako sa hadate.
@pulinka123 napis prosim do ip
@pulinka123 samoty sa neboj... To čo mas teraz je horšie ako samota, ver mi ja som dala žiadosť o rozvod keď mala malá ani nie 2roky.... Teraz, po 3 rokoch... Mam druhé dieťa, mala berie partnera ako ocka aj ho tak volá a nemenila by som za nič... Z dlhoročneho kamaráta sa vykľul najlepší partner na život.. stačí si veriť a to čo bude z teba vyžarovať to aj pritiahneš k sebe... Bude to ťažké to nepopieram, ale nájdeš kľud a pokoj a potom bude aj nový partner a spokojný život
@pulinka123 spýtam sa odstupom času ako si to
vyriešila?...prechádzam si monentalne niečím podobným ,ale teda podala som žiadosť o rozvod ...
@daganov ja ho nelubim on to vie.
@pulinka123 A ani ho uz lubit nebudes,,a uz nikdy,pokial on bude zdravy ,ked niekam odide k ed len na hodinu, uz mu nebudes verit do smrti,,otazky typu zase neverny ?

Mas podla mna 2 možnosti
- popracovat na sebe a spolu ze budete navonok žiť ako mila rodinka, porobi,postara sa, prituli a ked si pojde vytriast gule ani nebudes nijako vediet.absolutne nijako sa neprezradi a tvoja rodinka to nepociti
- zbalis mu veci, kopnes ho do gul a posles jeho mamicke ktora ti vybuchuje na dvere ako drbnuta