Rozvod kvôli tomu, že muž nechce druhé dieťa
Rozviedli by ste sa kvôli tomu? Ja som vždy chcela 2 deti. Nechcem jedináčika. Muž je dobrý otec, venuje sa mu koľko vie, ale o druhom nechce ani počuť. Ja druhé dieťa chcem q to aj za tu cenu, že sa rozvediem. Je to obyčajný sebec a egoista. Nevie mi povedať ani dôvody. Pravdepodobne ide Čisto o jeho pohodlnosť, aj keď 80% starostlivosti je na mne. On ma jedno dieťa z prvého manželstva, takže teoreticky on 2 deti ma. Je to sebec!!! Nedá sa mu dohovoriť, že dieťa potrebuje súrodenca a že je to to naviac, čo mu môžme dať. Ja sa cítim s jedným dieťaťom neúplná, chýba mi to druhé dieťa.
@kvetinka75 oklamať by som ho nesklamala. Kamarátka to urobila a muž jej povedal, že nech neráta s jeho pomocou ani jediný deň a dodržiava to. Nepomáha jej s druhým ani trošičku a aj keď ho ma rad, pripomína jej to, že chcel len jedno. Takto by som dopadnúť nechce a to nie je fér ani pre jedného z nich. Toho sa naozaj bojím, že budem veľmi ľutovať. Sama sa nechám prekvapiť co bude a ci sa niečo zmení. Ďakujem.
Záleží na tebe.... Co chceš viac. Evidentne to nie je iba kvôli 2.dietatu. Ty vieš, čo je pre teba dôležitejšie.
Aky je medzi vami vekovy rozdiel? Ked pises ze jeho prve dieta je uz dospely clovek.
A co keby chvíľku cestoval sám s vašim synom? To by zvládol, nie? Ktovie kedy skončí pandémia, či sa bude dať cestovať, ja by som cestovaniu dieťa neobetovala... Cestovať sa dá do konca života, to ešte bude x príležitostí, dieťa si vyžiada len pár rokov odklad pre matku, kým podrastie a cestuje s vami. Krútim hlavou nad tvojim chlapom, bez urážky. Veľmi necitlivo sa chová k tebe aj svojmu synovi, keď mu upiera súrodenca, ktorého by mohol mať. Ja som sa tiež bála pri oboch, či budú zdravé.
@jankulka01 4 roky

ale s odstupom času to vidím tak, že som mala niečo spraviť. Aj keby ten vzťah krachol, ktorý krachuje tak či tak, dcéra by bola úplne niekde inde. (toto je príliš osobné aby som to rozoberala). Ale ak by som mohla vrátiť čas, spravím všetko pre to, aby som to druhé dieťa mala.