Rozvod - manžel urobil prešľap
V minulosti môj manžel urobil riadny prešľap, nebola to nevera , ale strašne ma to zobralo , pol roka som poriadne nespávala , myslela som že to fakt nedám a manželstvo sa rozpadne. Sľuboval že už to neurobí, akosi sa to utriaslo , snažila som sa urobiť hrubú čiaru a teraz v januári som zistila že to urobil znova , ešte v oveľa väčšom meradle . Vedel čo to so mnou urobilo v minulosti a napriek tomu to spravil znova .Keď som sa ho pýtala že prečo to spravil , tak vraj proste on nevie a že to nie je pravda že mu na mne nezáleží a rozviesť sa nechce. Ja naopak som rozhodnutá sa už rozviesť, ale pripadám si akokeby som sa rozprávala s retardovaným človekom ktorému nedokážem vysvetliť že mu nemôže na mne záležať keď vedel aký to bude mať dopad na nás život , vedel čo to so mnou spraví , zas od januára poriadne nespím a do toho riešim ešte aj právnikov, ale jemu vraj na mne záleží veľmi . Doma je peklo kvôli tomu, a v manželstve sú aj deti . Čo mu na to povedať lebo si furt melie to svoje , že to bolo posledný krát .
ja by som tak fungovat nedokazala, ale asi oreto ze zarabam rovnako ako partner, predtym som zarabala viac ako moj ex,preto by boli pozicky poza moj chrbat neopustitelne dovera 0bodov, ale najprv by som sla cestou odlucenia...kedze bsm uz mate zuzene...a jedna mala chyba a dala by som ziasost o rozvod...
Pozri ked ta takto klame je chory... Chory klamar. Takze mas pravdu ak nechces takto prezivat svoj zvito ukonci to a je. Ja by som to netrpela neznasam nezodpovednost. Dobre vedel co robi nie je to male dieta. Dostal sancu posral to... Ma smolu.
neviem, ci by som mu po tom vsetkom vedela dat este sancu. ty si mu uz jednu dala a spravil to znova, takze si moznost zachranit manzelstvo vobec nevazil. ja by som sa o tom s nim uz asi anai vobec nebavila a rovno by som podala ziadost o rozvod
Ono najhorsie je, ze si chybu neprizna, Ty si za tu zlu a aj keby si chcela, tak nevies a nemozes mu uz verit.. nevysvetlis mu zial nic. On vidi len seba..
@liljana aj keby som zrovna bola s deťmi , mali sme v BSM, takže išlo aj o moje peniaze. Ale za tých 15 rokov som bola pri každom jednom dieťati rok doma a potom do práce , robím sama na seba. Dom je postavený tak 8 rokov. Taklže áno , hájim svoje peniaze . Ja neriešim zisky aj straty, investoval bez môjho súhlasu a vedomia , tak nech si berie aj tie zisky aj tie straty, však nikto nevie ako tie ostatné investície vypália. Ale žiť s človekom v manželstve čo si robí čo chce, jednoducho vybrakuje naše úspory aby požičal kamarátovi na klimatizáciu v jeho firme , ktorá je aj tak už teraz v konkurze a on v osobnom bankrote, zoberie spotrebný úver bez môjho vedomia nie je ideálny partner do budúcna. Aspoň nie pre mňa.
Ty si tu už písala nie?dávnejšie...investoval niekde peniaze, pokupoval drahé vybavenie na šport pre deti a klamal...rozved sa možno má nejakú psychickú chorobu mániu či gamblerstvo, ale v inom ponímaní potrebuje riskovať, vzrušenie...nech vykrikuje čo chce....svoje si premrhal a naozaj môžeš byť rada, že ste kvôli jeho riskom a zábavké neskoncili s holým zadkom
Rozhodla si sa dobre teraz Ti hra iba na city.Mozno u Vás by pomohol mediátor celý život by si žila ako s bombou pri nohe nedaj sa obalamutit
@vevesh nie, nešlo o stare neobjavené prešľapy ale znova ako sa povie " neodolal " a musel lebo išlo podľa neho o bomba biznis . Vedel čo sa môže stať aj tak do toho išiel .
@luccija zatiaľ som nikde nepísala .Drahé športové výstroje , tak to by on nekúpil na to je on pohodlný .
Opakujem dobre si spravila on chybu v sebe nevidí...ešte koľko x by to spravil neodolal?vždy bude niečo zaujímavé kde investovať komu pomôcť...je to nestabilný partner
Mňa najviac hnevá že na jednej strane bol ten bomba biznis a na druhej strane ja s deťmi a vyhral ten bomba biznis a teraz nevie pochopiť že sa chcem rozviesť, nech si berie všetky tie skvelé investície s prepáčením doriti a nech ide . Len som to chcela urobiť tak nejak kultúrne a normálne , ale vidím že to asi nepôjde normálne a budem musieť sa tu s ním trápiť až do rozvodu .
Minulý rok tu písala baba, ktorej muž má dobré vysoké postavenie a prišli o financie v hodnote bytu, lebo niekde investoval a potom vzal ďalšiu prácu tuším bol právnik neviem..., že všetko zarobí späť a znova našla nejaké zmenky, prevody opakovane nepoučil sa aj na terapie chodili spoločné kde pochopila, že to je jeho ziv.styl žiť na vysokej nohe a riskovat
@derdia a áno dobre vedel čo robí , nebola to nevedomosť . Prvý krát somsi myslela že to nedomyslel a dostal varovanie že sa rozvediem ak s tým bude pokračovať, a jednoducho pokračoval .
A možno sa budeš trápiť aj po rozvode...rozvodom to niekedy len z, ale držím palce on svoje chyby nevidí
Bude si stále mleť svoje. Skrátka ignore a musíš to vydržať a rozviesť sa.
Evidentne si už pre rozvod rozhodnuta (s cim suhlasim) takze komunikuj s nim co najmenej, nebav sa s nim o tom, nerozoberaj to uz, ked ti zacne pilit usi hned odid to inej miestnosti ze ta uz jeho sluby nezaujimaju. Je leto snaz sa byt co najviac vonku az ta nevytača zbytočne. A strihaj meter do rozvodu. Drzim palce asi ho tam budes musiet strpiet este.
Rozviedla by som sa, keď to zase urobil tak myslím, že by to urobil opäť. Neverila by som už. A najmä nechápem, že neberie ohľad na svoju rodinu. Na to čo by jej mohol spôsobiť.
je to chory clovek, musis sa na to takto pozerat. vobec si nepripustaj jeho reci, je mi to luto, bohuzial poznam o com to je
Z osobnej skúsenosti viem, že takýto človek sa nezmení...

Muzovi je uplne jedno co si myslis a co chces. Je to sebec sebecky. Vitaj rozvod. Mas jedine stastie ze ta s tymi dlhmi nestiahol so sebou a aj s detmi - ak nejake mate. Vies ake to je nebezpecne? Mohlo sa ti kludne stat ze ti zostane len vyhlasit osobny bankrot a zit z ruky do pusy par rokov, koli idiotovi. Urcite by som sa na tvojom mieste rozviedla 🙄