Rýchlo stratím dôveru

6. mar 2024

Ahojte. Keď partner lajkujes fotky ženám na Facebooku, hlavne take ktoré sú zamerané na výzor , že sa fotia v legínach , s vystrihmi, namaľované a fotka je zameraná na to. Tie ženy pozná ale tak že ich vyhľadal v minulosti a začal im písať a ostali kamaráti. Tak ja hneď stratím dôveru. Štve ma to. Všimla som si že zadaným ženám fotky nelajkuje iba nezadaným.

jaskolka
6. mar 2024

Čiže on zámerne vyhľadal tie dotyčne a začali sa kamarátit? A stále im lajkuje tie fotky? Nuž nie, ani mne by sa to nepáčilo.
To nie je tvojej dôvere, to je o tom, ze on je pako

januska12323
6. mar 2024

A komu by sa to páčilo?

athena27
6. mar 2024

tak dôvera tam nemohla byť aj pred tým ako si zistila, že nejaké fotky lajkuje.. lebo keď vôbec sleduješ čo partner robí a chodíš mu napríklad aj do mobilu alebo zámerne nejak vyhľadávaš čo lajkol - už vtedy dôvera z tvojej strany nie je.. a je úplne jedno či by lajkoval fotky zvierat či prírody. Neveríš mu a to už je dôvod na zamyslenie...kde je príčina

autor
6. mar 2024

@athena27 pretoze moju dôveru si človek musí získať. Neverím bezdovodne. Ak by sa ukázalo že nelajkuje také ženy a pod veci , verila by som mu

athena27
6. mar 2024

ako dlho ste spolu? keď si dôveru ešte nezískal?

autor
6. mar 2024

@athena27 2 mesiace

athena27
6. mar 2024

z kratšej cesty sa ľahšie schádza.. vo vzťahu je dôvera veľmi veľmi dôležitá. Povedz mu to, že ti to vadí a uvidíš jeho reakciu.

domkakvet
6. mar 2024

Ste spolu dva mesiace a uz toto, dalej v tomto vztahu nepokracuj.

mantilka
7. mar 2024

Celé zle, dva mesiace a ty ho kontrolujes? A na druhej strane, on to skúša má iné v čase, keď by mal venovať pozornosť len tebe a získavať si ťa? Mali ste už pomer?