icon

S ktorýmii znameniami máte zlé skúsenosti?

16. máj 2025

Ahojte viem trochu ezo téma a viem aj že to záleží skôr od povahy ale len tak zo srandy by som chcela vedieť s akými znameniami máte vyslovene zlú skúsenosť? U mňa sú to muži levy a potom raky - aj ženy aj muži ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie. Kľudne ak máte nejaké znamenia s ktorým máte dobré skúsenosti napíšte. Len ma zaujíma či sa viaceri zhodnú v komentoch.

Strana
z4
marca12
16. máj 2025

Lev muz a zena rak.

0silvia0
16. máj 2025

Co to je zla skusenost? Mne lezu na nervy zeny vahy a racice. Mam ich okolo seba vela a na moj vkus su velmi afektovane, premudrele a sebestredne.
Muza mam leva, takze za mna su levy v pohode, aspon su priami, velkorysi a spravodlivi.
Afekt je to, co ja nemusim.

isis234
16. máj 2025

citujem.... ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie.... ale to je TVOJ problém... Ty si nadstavuješ zrkadlo.
Tie znamenia... popis nikdy nesedí presne na daného človeka. Niečo možno, niečo nie. Na to by som sa nespoliehala. Brať to ako zábavu.

terezia74
16. máj 2025

To s rakom sedi aj u mňa 😶

laurinka27
16. máj 2025

Z mojej skusenosti som si viackrat vsimla, ze zeny lev boli namyslene sebestredne attention whores. :D

liz_lemon
16. máj 2025

zena vodnar, nonstop rozprava vylucne o sebe, a stale to iste, pritom to nikoho nezaujima

tairyx
16. máj 2025
@laurinka27

Z mojej skusenosti som si viackrat vsimla, ze zeny lev boli namyslene sebestredne attention whores. :D

@laurinka27 cssss 😁

lubkovaandrejka
16. máj 2025

Je to o konkretnom cloveku, je to fuk ci je to rak ci lev ci skorpion. Ja mam s levmi vybornu skusenost aj rakmi. Ked je niekto sebestredny debil fakt to od znamenia nezavisi.

yelena159
16. máj 2025

Ja milujem Levov, či ženy, či mužov. Ale to asi bude čiastočne tým, že som Baran.
Ja veľmi nemusím Rakov (manipulatívni, stále sú obeť) a Blížencov (dvojtvárni).

tairyx
16. máj 2025

Ja nemám dobré skúsenosti so škorpiónmi, vo väcšine prípadov mi nie sú sympatickí... ale nájdu sa aj výnimky. Čiže je to o ľuďoch, nie o znameniach.

tairyx
16. máj 2025

Ryby tiež to samostatná kapitola u mňa.. ale tak niekto iný môže mať s nimi dobré skúsenosti 😁

tairyx
16. máj 2025
@yelena159

Ja milujem Levov, či ženy, či mužov. Ale to asi bude čiastočne tým, že som Baran.

@yelena159 môj otec bol blíženci, a bol super chlapík... ale poznala som aj blíženca, ktorý bol presne taký dvojtvárny ako vravíš.. bývalý manžel je rak- tvoj popis sedí, ale mám aj syna raka aj sestru, a na nich to vôbec nesedí. 🙂

ismarela
16. máj 2025

Ja mám skúsenosť tiež že raci nie sú úprimni ľudia. Ženatí chlapi ma balili ako keby nič (vždy raci) a ženám sa veriť nedalo ani slovo 😀

zuzana76
16. máj 2025

ja som rak a teda som skor tichy clovek, ja ani neviem, kto mi nesedi, kedze na znamenia neverim a nepytam sa na to. S muzom sme ja rak a on panna a som spokojna.

0silvia0
16. máj 2025
@yelena159

@yelena159 mam to tiez ako ty, tiez som baran a levia priamociarost mi vyhovuje

yelena159
16. máj 2025
@tairyx

@yelena159 môj otec bol blíženci, a bol super chlapík... ale poznala som aj blíženca, ktorý bol presne taký dvojtvárny ako vravíš.. bývalý manžel je rak- tvoj popis sedí, ale mám aj syna raka aj sestru, a na nich to vôbec nesedí. 🙂

@tairyx Ja mám babku raka a sedí to na ňu. Blíženec brat a bývalá spolužiačka, tiež to sedí. Ale bratranec je blíženec a je fajn chlapík.

abcabcada
16. máj 2025

Muži škorpióni

jakubrianka
16. máj 2025

Autorka ty si aké znamenie? S tebou sa dá vydržať? ;)

ivik4
16. máj 2025

Pre mna muz vodnar , uff

zuzana76
16. máj 2025

ina som si uvedomila, ze ja mam rada ryby a skorpionov. Dost dlho sme boli v kabinete 3 racice a jedna ryba a jedna skorpionka, najlepsia partia ever

moonlight1210
16. máj 2025

S vahami musis rychlo. Ak sa nieco dohodne, tak hned to ist vykonat. Trebars ist do kina.
Ked medzitym uplynie dlhsia doba (napr. par dni), uz im beha po rozume, co vsetko ine by sa dalo v tom case robit a vidis, ze slovo dodrzia len preto, ze slubili. Ale najradsej by boli niekde inde, lebo uz maju desat dalsich napadov, pre ktore by sa radsej rozhodli.

sulavikova
16. máj 2025

Žena škorpión. Strašná zloba, neprajnosť a závisť v jednej osobe.

danieli
16. máj 2025

Blizenci dvojtvarnost, skorpiony su pre mna zahadne no zaujimave znamenie a levov mam vsade plno a co k nim dodat…su absolutne dokonale stvorenia🤪

lucia13022023
16. máj 2025

Vodnarov nemusím. Blížencov milujem. Sama som blíženec aj ja aj muž 🤣 najlepšie znamenie.

kate9999
16. máj 2025
@sulavikova

Žena škorpión. Strašná zloba, neprajnosť a závisť v jednej osobe.

@sulavikova Súhlasím

vroni
16. máj 2025

Ja priam bytostne neznášam ľudí, ktorí veria na znamenia a chcú podľa toho posudzovať ostatných. Očakávať vlastnosti podľa znamenia je identický nezmysel ako očakávať povahové vlastnosti podľa mena. Ako sranda je to fajn, inak nie.

mischy00
16. máj 2025

Podľa mňa si každý z nás predstaví osobu, s ktorou sa moc nemusi, priradí si k nemu jeho znamenie a zrazu bum....neznášam rakov a podobne 🙂. To je blbosť, môžeš stretnúť 10 rakov a každý je iný.

terezia74
16. máj 2025
@0silvia0

@yelena159 mam to tiez ako ty, tiez som baran a levia priamociarost mi vyhovuje

@0silvia0 tiež som baran a najlepšie vychádzam s levmi

0silvia0
16. máj 2025
@terezia74

@0silvia0 tiež som baran a najlepšie vychádzam s levmi

@terezia74 asi to tak bude, ze si tie rovnake zivly navzajom lepsie rozumeju. My sme doma vsetci ohnive znamenia: 2x baran (dcera a ja), 1x lev (muz), 1x strelec (syn).

mon29
16. máj 2025

Najlpesie s baranmi ako zeny tak aj muzi, muzi aj strelec aj lev, zeny uz nie, a nenavidim panny, s nimi ani za svet neviem najst spolocnu rec,

Strana
z4