S ktorýmii znameniami máte zlé skúsenosti?
Ahojte viem trochu ezo téma a viem aj že to záleží skôr od povahy ale len tak zo srandy by som chcela vedieť s akými znameniami máte vyslovene zlú skúsenosť? U mňa sú to muži levy a potom raky - aj ženy aj muži ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie. Kľudne ak máte nejaké znamenia s ktorým máte dobré skúsenosti napíšte. Len ma zaujíma či sa viaceri zhodnú v komentoch.
Co to je zla skusenost? Mne lezu na nervy zeny vahy a racice. Mam ich okolo seba vela a na moj vkus su velmi afektovane, premudrele a sebestredne.
Muza mam leva, takze za mna su levy v pohode, aspon su priami, velkorysi a spravodlivi.
Afekt je to, co ja nemusim.
citujem.... ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie.... ale to je TVOJ problém... Ty si nadstavuješ zrkadlo.
Tie znamenia... popis nikdy nesedí presne na daného človeka. Niečo možno, niečo nie. Na to by som sa nespoliehala. Brať to ako zábavu.
To s rakom sedi aj u mňa 😶
Z mojej skusenosti som si viackrat vsimla, ze zeny lev boli namyslene sebestredne attention whores. :D
zena vodnar, nonstop rozprava vylucne o sebe, a stale to iste, pritom to nikoho nezaujima
Z mojej skusenosti som si viackrat vsimla, ze zeny lev boli namyslene sebestredne attention whores. :D
@laurinka27 cssss 😁
Je to o konkretnom cloveku, je to fuk ci je to rak ci lev ci skorpion. Ja mam s levmi vybornu skusenost aj rakmi. Ked je niekto sebestredny debil fakt to od znamenia nezavisi.
Ja milujem Levov, či ženy, či mužov. Ale to asi bude čiastočne tým, že som Baran.
Ja veľmi nemusím Rakov (manipulatívni, stále sú obeť) a Blížencov (dvojtvárni).
Ja nemám dobré skúsenosti so škorpiónmi, vo väcšine prípadov mi nie sú sympatickí... ale nájdu sa aj výnimky. Čiže je to o ľuďoch, nie o znameniach.
Ryby tiež to samostatná kapitola u mňa.. ale tak niekto iný môže mať s nimi dobré skúsenosti 😁
Ja milujem Levov, či ženy, či mužov. Ale to asi bude čiastočne tým, že som Baran.
Ja veľmi nemusím Rakov (manipulatívni, stále sú obeť) a Blížencov (dvojtvárni).
@yelena159 môj otec bol blíženci, a bol super chlapík... ale poznala som aj blíženca, ktorý bol presne taký dvojtvárny ako vravíš.. bývalý manžel je rak- tvoj popis sedí, ale mám aj syna raka aj sestru, a na nich to vôbec nesedí. 🙂
Ja mám skúsenosť tiež že raci nie sú úprimni ľudia. Ženatí chlapi ma balili ako keby nič (vždy raci) a ženám sa veriť nedalo ani slovo 😀
ja som rak a teda som skor tichy clovek, ja ani neviem, kto mi nesedi, kedze na znamenia neverim a nepytam sa na to. S muzom sme ja rak a on panna a som spokojna.
@yelena159 môj otec bol blíženci, a bol super chlapík... ale poznala som aj blíženca, ktorý bol presne taký dvojtvárny ako vravíš.. bývalý manžel je rak- tvoj popis sedí, ale mám aj syna raka aj sestru, a na nich to vôbec nesedí. 🙂
@tairyx Ja mám babku raka a sedí to na ňu. Blíženec brat a bývalá spolužiačka, tiež to sedí. Ale bratranec je blíženec a je fajn chlapík.
Muži škorpióni
Autorka ty si aké znamenie? S tebou sa dá vydržať? ;)
Pre mna muz vodnar , uff
ina som si uvedomila, ze ja mam rada ryby a skorpionov. Dost dlho sme boli v kabinete 3 racice a jedna ryba a jedna skorpionka, najlepsia partia ever
S vahami musis rychlo. Ak sa nieco dohodne, tak hned to ist vykonat. Trebars ist do kina.
Ked medzitym uplynie dlhsia doba (napr. par dni), uz im beha po rozume, co vsetko ine by sa dalo v tom case robit a vidis, ze slovo dodrzia len preto, ze slubili. Ale najradsej by boli niekde inde, lebo uz maju desat dalsich napadov, pre ktore by sa radsej rozhodli.
Žena škorpión. Strašná zloba, neprajnosť a závisť v jednej osobe.
Blizenci dvojtvarnost, skorpiony su pre mna zahadne no zaujimave znamenie a levov mam vsade plno a co k nim dodat…su absolutne dokonale stvorenia🤪
Vodnarov nemusím. Blížencov milujem. Sama som blíženec aj ja aj muž 🤣 najlepšie znamenie.
Žena škorpión. Strašná zloba, neprajnosť a závisť v jednej osobe.
@sulavikova Súhlasím
Ja priam bytostne neznášam ľudí, ktorí veria na znamenia a chcú podľa toho posudzovať ostatných. Očakávať vlastnosti podľa znamenia je identický nezmysel ako očakávať povahové vlastnosti podľa mena. Ako sranda je to fajn, inak nie.
Podľa mňa si každý z nás predstaví osobu, s ktorou sa moc nemusi, priradí si k nemu jeho znamenie a zrazu bum....neznášam rakov a podobne 🙂. To je blbosť, môžeš stretnúť 10 rakov a každý je iný.
Najlpesie s baranmi ako zeny tak aj muzi, muzi aj strelec aj lev, zeny uz nie, a nenavidim panny, s nimi ani za svet neviem najst spolocnu rec,

Lev muz a zena rak.