icon

S ktorýmii znameniami máte zlé skúsenosti?

16. máj 2025

Ahojte viem trochu ezo téma a viem aj že to záleží skôr od povahy ale len tak zo srandy by som chcela vedieť s akými znameniami máte vyslovene zlú skúsenosť? U mňa sú to muži levy a potom raky - aj ženy aj muži ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie. Kľudne ak máte nejaké znamenia s ktorým máte dobré skúsenosti napíšte. Len ma zaujíma či sa viaceri zhodnú v komentoch.

mischy00
16. máj 2025

Ja som tiež baran, na mňa to sedí ale mam kamarátku barana, a ta je úplný opak mňa. Mne skôr vadí osobnosť a určitý typ povahy človeka, ako jeho znamenie.

barka1
16. máj 2025

Som Panna, Levovia muži aj zeny su pre mna často tvrdý oriesok...
Ženy - Ryby su zase na moj vkus prilis pesimisticke.
Byci a Strelci mozu byť.

iwesska
16. máj 2025

Za mna Skorpioni. Este som nestretla v zivote Skorpiona,ktory by nebol falosny a neustipol vtedy,ked to najmenej cakas.

natalka13
16. máj 2025
@vroni

Ja priam bytostne neznášam ľudí, ktorí veria na znamenia a chcú podľa toho posudzovať ostatných. Očakávať vlastnosti podľa znamenia je identický nezmysel ako očakávať povahové vlastnosti podľa mena. Ako sranda je to fajn, inak nie.

@vroni ja zasnem ako tu zeny vedia ktory kolega kolegyba znamy su ake znamenie.
Toto vobec netusim o nikom, iba o svojom muzovi.
A uz vobec o ludoch co neznasam. S tymi sa ani nestretavam.

mamamasama
16. máj 2025

Vzdy ma tieto temy pobavia. Ako moze niekto vobec rozlisovat povahu podla znamenia? V case vyvolavanych porodov a planovanych cisarskych? Ved dieta moze byt rak, ale narodi sa vdaka tomu, ako blizenec. Tieto blbosti naozaj nedavaju zmysel 🤣

hankab
16. máj 2025

Skorpioni su vychcani zmrdi 😁
S baranmi si sice rozumiem, ale nemam rada to teatro, co okolo seba vytvaraju. Velke emocie, velka huba, egoizmus. Niekedy mi to prekaza.
Panny mi vobec nesedia, nemame spolocnu rec.
Som lev a najviac mi sedia levy a strelci - maju skvely zmysel pre humor a myslia “outside the box” (fakt neviem najst slovensky vyraz, sorry)

0silvia0
16. máj 2025
@mon29

Najlpesie s baranmi ako zeny tak aj muzi, muzi aj strelec aj lev, zeny uz nie, a nenavidim panny, s nimi ani za svet neviem najst spolocnu rec,

@mon29 a ty si ake znamenie?

zojazoja
16. máj 2025

Muži panna. Tatko, ex frajeri všetko panny. My spolu proste žiť nedokazeme.

merrysa
16. máj 2025

Ja mám zlu skúsenosť so sebou 😀😀 som Panna a teda ten zmysel pre detail, pedantnost a analyzovanie každej blbosti ma raz privedie do hrobu 😀

0silvia0
16. máj 2025
@merrysa

Ja mám zlu skúsenosť so sebou 😀😀 som Panna a teda ten zmysel pre detail, pedantnost a analyzovanie každej blbosti ma raz privedie do hrobu 😀

@merrysa a si aj lakoma a setrna? Moj otec aj sestra su panny, obaja skrblici😃

terezia74
16. máj 2025
@merrysa

@merrysa 😅 mám syna pannu a je to medvedík čistotny, upratuje upratané po mne a po sebe ešte 2x a ešte veľký hypochonder, mastičky na všetko, vitamíny, veľký perfekcionista

jar_ka
16. máj 2025

Škorpión muž aj žena, všetko musí byť podľa nich, myslia si, že sú dokonalí a len na tom záleží čo oni povedia, všetkých by najradšej riadili a vedia veľmi dobre manipulovať s ľuďmi, majú dar reči, veľmi veľa rozprávajú a vedia celkom dobre prekrúcať realitu, máme v rodine a za mňa najhoršie znamenie.

merrysa
16. máj 2025
@0silvia0

@0silvia0 áno som, ale ja mám skôr rada ten pocit keď niečo kúpim veľmi výhodne, napríklad v super zľave alebo tak 😀 striedajú sa mi obdobia pokoja a ,,mánie" 😀

ruxandra
16. máj 2025

Ja týmto veciam neprikladam nejakú dôležitosť, ale všimla som si, ze najobľúbenejší ľudia v mojom živote boli vždy raci, ci ženy alebo muži. A potom som spoznala jedného raka manipulatora a prestala som si tieto veci všímať. Proste to je náhoda.. áno, aj to, ze moji naj kamoši su všetci raci je náhoda 😀 nemôžem preto veriť, ze všetci raci su super..

mandzula
16. máj 2025

Nikdy by mi nenapadlo pytat sa kamaratov, znamych, ake su znamenie, staci mi, ze v ramci rodiny poznam x ludi urciteho znamenia a kazdy je iny. Poslednych 3 frajerov som mala Blizencov a kazdy bol uplne, ale ze uplne iny.

ariannazara
16. máj 2025

Moj mazel je lev úžasné znamenie aj otec kozorožec. Ale blíženci je za mňa najhoršie

jamimo
16. máj 2025
@mischy00

Podľa mňa si každý z nás predstaví osobu, s ktorou sa moc nemusi, priradí si k nemu jeho znamenie a zrazu bum....neznášam rakov a podobne 🙂. To je blbosť, môžeš stretnúť 10 rakov a každý je iný.

@mischy00 asi tak. Poznám 4 ryby= 2 sú moje ♥️, tretia dobrá, 4 otras. 2 škorpiónky a každá pravý opak.
Musím však priznať, že baranov a blížencov eee- ešte som sa nestretla aby mi sedeli. Ale je to o ľuďoch 🤷‍♀️

jaroe
16. máj 2025
@iwesska

Za mna Skorpioni. Este som nestretla v zivote Skorpiona,ktory by nebol falosny a neustipol vtedy,ked to najmenej cakas.

@iwesska ten škorpión možno ani nie faloš, ale musí občas uštipnúť (vypustiť jed) lebo by otrávil sám seba. To som raz niekde čítala a aj mám takú skúsenosť, že to robia

beata_k
16. máj 2025

Rak

zuzana76
16. máj 2025
@0silvia0

@0silvia0 moj muz je panna a vobec nie je lakomy, dal by mi aj modre z neba

zuzana76
16. máj 2025
@terezia74

@merrysa 😅 mám syna pannu a je to medvedík čistotny, upratuje upratané po mne a po sebe ešte 2x a ešte veľký hypochonder, mastičky na všetko, vitamíny, veľký perfekcionista

@terezia74 moj je panna a ziaden hypochonder, ja ho musim hnat k dr., ked sa mi nieco nezda, ale cistotny a pedant je

kissinka111
16. máj 2025

Ja neznášam mužov Panny. To je tak upistane, náladové, depresívne teda ja čo som poznala tak všetko na jedno kopyto. Energiu mi to cicalo. Hrozné dačo do budúcna som si sakra dávala pozor na znamenie keby je manžel panna ani si s ním nezačneme. Našťastie je lev ja tiež a deti jeden škorpión a druhé baran.... takže drsná rodinka 😂.

0silvia0
16. máj 2025
@zuzana76

@0silvia0 moj muz je panna a vobec nie je lakomy, dal by mi aj modre z neba

@zuzana76 moj otec sa vekom popravil, kedysi bol skrblik a vekom ho to uplne preslo.

1marekk
16. máj 2025

Vždy ma fascinuje, ako sa ľudia zaujímajú o znamenia, pýtajú sa na to v dnešnej dobe čoraz viac, ale nie vždy dobre analyzujú podstatu a vplyv znamení na človeka :D. Tí, ktorí ste tu písali, že na niekoho neplatí charakteristika znamenia a je to presný opak, tak je to preto, že každé znamenie má dve strany, tzn. dobrý a zlý. Na internete píšu všeobecnú charakteristiku len pre "dobré znamenie". Čiže ak na Vás platí charakteristika znamenia ale na vášho kamaráta nie, tzn. že je na zlej strane znamenia = iné vlastnosti, myslenie, činy 🙂 (ale to neznamená, že je to zlý človek, to je už potom od povahy ako takej)

Ale späť k otázke.. ja som muž Vodnár a nikdy som nemal vzťah, ale najhoršie by sa mi žilo určite s Rakom, kedže sú veľmi žiarliví a majú potreby byť s priateľom viac, než by samotný Vodnár chcel, ale ako kamarátky v znamení Raka to bolo super. Mám dobrú skúsenosť aj s Kozorožcami, Rybami, ale tiež by som ich vo vzťahu mať nemohol, pretože majú iné predstavy o živote. S Vodnárkou to isté... nechcem mať niekoho, kto je rovnaký ako ja. Čo sa týka blížencov a škorpionov, tak to bolo skôr také chabé, obzvlášť, ked samotné škorpionky skôr zaujímali moje peniaze, majetok, praca, než ja :D skrátka treba byť zabezpečený. S býkom si viem predstaviť aj žiť, ale bolo by to náročné a veľa kompromisov. Strelec bol fajn, ale väčšinou je slabá komunikácia, kedže Vodnár preferuje zmysluplnejšie konverzácie.

Najlepšie to mám zatiaľ so ženou Pannou a Váhami. Hoci na internete píšu, že Vodnár sa nehodi k Panne, tak je to najlepší vzťah, aký som kedy mal s človekom. Absolútna topka. Doplnanie sa, obaja sme introverti, poriadkumilovný, obaja chceme slobodu.

Znamenie je len taká "blbosť", podľa ktorej sa ľudia nejak riadia, nie je dobré do toho spadnúť úplne, ale nejaký malý vplyv to má, dôležitejšie je skôr poznať osobnosť ako takú ďalej, ktorá Vás pochopí. Každý z nás je iný, má inú osobnosť, povahu, iné životy. 🙂 Ale vždy si zapamätajte, nenechavajte si v živote ľudí, ktorí Vám berú energiu, bez ohľadu na znamenie :D. ❤

mon29
16. máj 2025
@0silvia0

@mon29 a ty si ake znamenie?

@0silvia0 nezavisly vodnar😁

autor
16. máj 2025

Ženy nesklamali ste - hlavne pravidelne, neustále komentátorky a vedmy na tomto fóre potrebovali prispieť tým že to nie je o znameniach ale o ľuďoch a povahe. Vďaka za postreh, ešteže som to neuviedla hneď na začiatku diskusie s tým že toto je zo srandy.
Ďalej niekto písal že každý je iný že mám len zlú skúsenosť s konkrétnym takom - to som tak nemyslela, ja som naozaj nestretla človeka s týmto znamením ktorý by bol podľa mňa ,,normálny"😄
Niekto sa pýtal že aké som znamenie a či sa somnou dá vydržať: vzhľadom na to že blizky ľudia vyhladavaju moju prítomnosť a iniciuju stretnutia asi áno ale inak to naozaj nemám ako posúdiť a znamenie som veľmi rozvážne a pokojné
Ostatným komentujúcim veľmi pekne ďakujem za postrehy a skúsenosti snáď vás to pobavilo si prečítať aj o ostatných ako to majú❤️niektoré sa tu fakt opakovali dosť často a už som napr. o tých škorpiónoch aj v minulosti počula ale osobne žiadneho nepoznám

0silvia0
16. máj 2025

Ja napriklad tiez nepoznam ziadneho skorpiona, ani blizenca.

liusa82
16. máj 2025

lev a býk to je jedno či chlap alebo žena.Nikdy som si s nimi nerozumela.S levmi aj celkom hej lebo som vodnár a to je naše protichodné znamenie ale nesedia mne osobne nejako a čo sa týka tých býkov tak to nemáme vôbec ani len spoločnú reč🙂 inak nemám nejaký extra problém so žiadnym len s týmito dvoma stále no a ešte trochu panny sú také kdejaké že s niektorými si rozumiem a s niektorými vôbec

simca06022011
16. máj 2025

doslova neznesime zeny levice, proste to je stredobod vesmiru, falosne, len nech ony su najuzasnejsie pritom take svinuchy su tie, co poznam.. ale na anjelikov sa budu hrat. (a iank je pravda ze levice s baranmi si neskutocne rozumeju :D)
A este ryby nemusim -najma muzov. A to s jednou zijem. To ako my horoskop napisal = my dvaja sme sa ani stretnut nemali :DDDDD napr pracovne zeny ryby, alebo aj tak priatelsky mi nevadia, ale muzi... pfe... to ich lietanie vo hviezdach a nepraktickost, nedavam vo vztahu. Chlap pre mna ma byt prakticky, stabilny, ziadny usnivany fnucko so skolnmi k panike az k amokom ked nie je po jeho :D
velmi si rozumiem s bykmi, blizencami
A este skorpin, s tymi to mam komplikovane :D moja naj kamoska bola a vyklulo sa z nej daco uplne ine po case, takze mi teraz blika kontrolka pri kazdom...
Inak dufam, ze som sa nikoho nedotkla, ale ono je to tak.. proste kazdy kazdeho berieme inak :DD hocijaku vlastnost niekto berie v pohode, iny zase nie.

jana_eyre_2
16. máj 2025

Predstavila som si všetkých ľudí čo mi kedy liezli na nervy a prišla som na to že úplne kazdy bol iné znamenie.. čo z toho vyplýva? Že každý človek je totálne iný a astrológia na ľudí nesedí.. môžu mať určite podobne vlastnosti (ja som baran a ano, pár veci sedí, ale rozhodne nie som podľa nejakého papiera.. tak ako nikto koho poznám a viem o ňom znamenie) ale také zovšeobecňovanie len na základe dátumu narodenia ma vie celkom šokovať že tomu môže niekto pripisovať súvislosť..