icon

S mužom sme sa odcudzili

nezabudka3391
11. júl 2021

ahojte, potrebujem nezaujaty nazor, radu ci skusenost k mojej situacii s manzelom...Sme spolu skoro 10 rokov, mame 2 deti 8r a 4r. s muzom sme sa dost odsudzili a nechce sa mi pokracovat v takom vztahu aky vedieme...na jednej strane povie ze ma miluje a na druhej mi uz ani pusu neda, neobijme nic nepovie, v manzelskej posteli nespi 4roky, na narodky sa ma pyta co chcem miesto toho mi kupi nieco ine no neviem ci toto su prejavy lasky...ako nevravim o deti sa sa stara nebije ich ani mna nefajci, nepije ale je toto vsetko? pride mi to ako vztah s kamosom alebo spolubyvajucim preto zvazujem rozvod....Samozrejme mali sme aj dlhy rozhovor na temu nasho vztahu ale nic sa nezmenilo...fakt nevladzem a neviem vyjst z toho zacarovaneho kruhu, nemam odvahu podat navrh na rozvod neviem ako zareaguje neviem ci ho na to aj pripravit a dohodnut sa s nim vopred alebo co...dakujem za kazdu radu

Strana
z2
panelacikova
13. júl 2021

@nezabudka3391 nečítam diskusiu. Máte normálne sex?

caferacer
3. sep 2021

@nezabudka3391 ahoj, ked citam tvoju situaciu, tak mam pocit, ze niekto opisal za mna, moj sucasny stav manzelstva. Jediny rozdiel je v tom, ze moja manzelka este spi so mnou v spolocnej posteli.

caferacer
3. sep 2021

@caferacer ale iba spi 😞

katkati
4. sep 2021

Radia ti aj to, že ho máš zvádzať a liskat sa. Toto by bolo normálne vo fungujúcom vzťahu. Niekedy zvádza muž, niekedy zase koketuje a líška sa žena, podľa chuti a nálady. Ale liskat sa takémuto ignorantovi? On nemusí nič, iba ty a máš čakať ako sa on rozhodne a ci vôbec? Ja by som sa po tak dlhom čase už nedokázala ponizovať. Daj s ním ešte jeden vážny rozhovor, jasne formulovať tak, ako si to napísala tu zaslúžiš si naplnený a veselší život.

nezabudka3391
autor
4. sep 2021

@katkati ja niesom typ cloveka ktory by sa liskal niekomu to neznasam skor chcem aby to bolo take prirodzene, uvolnene ale my proste nie sme az tak zohraty....pred par dnami vravi mala, ze reku pozerame tatralandiu a muz ze na kieho oneho a ja mu na to ze sak budu jesenne prazdniny tak ak sa bude dat aby sme sli niekam na vylet a on ze na kieho oneho ked budu dusicky vravim ze sak ani na dusicky nikam nechodievame max na verejny kriz zapalis sviecku alebo doma nechodis od hrobu k hrobu tak neviem co zrazu sa ohana nejakymi dusickami jakeby chodieval na kazdy jeden hrob pribuznych samostatne co nechodieva uz roky iba prilezitostne, potom sa zacne ohanat ako vsetko zdrazie a atd uplne zhovadi moj napad...clovek sa snazi a naco vsetko len zhovadi znegativizuje

nezabudka3391
autor
4. sep 2021

@caferacer tak mali by sme sa o com bavit :D

caferacer
4. sep 2021

@nezabudka3391 rozmyslala si nad tym, ze by si prestala zahrnat jeho do planov rodiny? Ked je taky “nadseny z kazdeho tvojho napadu”. Chod len ty s detmi a hotovo. Mozno mu dojde, ze sa chova jak dilino. Zacnete mu chybat a mozno pride k zmene…

nezabudka3391
autor
5. sep 2021

@caferacer hej rozmýšľala som nad tým

domibed
10. apr 2023

@nezabudka3391 a ako to dopadlo? Ja aj keď idem bez muža je mu to jedno. Už fakt nevladzem toto robiť 🙈 cez týždeň chodí do roboty cestou z roboty ide na nákup. Navarené večeru. Často vari akože on., keďže to čo navarím ja jesť nechce.. ok… príde víkend on si potrebuje oddýchnuť. Maximálny výkon je šiť ke jeho rodičom poobede kde si s malou zakope loptu 5 minút a potom sa hra na mobile.. vôbec ma toto akože nebaví. Pred ním som bola akčná stále niekde bola… vždy keď dam šancu jemu že si urobím nádeje na rodinný čas tak sa to len došetrenie a sme doma a najlepšie že vždy som dôvod ja 🙈 mne to dlho trvá sa vypravit. Jeho nebaví výlet ktorý JA vymyslím… už som z toho naozaj vyčerpaná

caferacer
16. okt 2023

@domibed
@nezabudka3391 ako ženy máte veľa možností ako potrestať alebo potešiť chlapa so svojimi prednosťami. Využite to pre svoj prospech 🙂. Ja keď som nahnevaný na ženu, ale ona sa večer v obývačke vyzlečie do naha, tak už bežím ako šteniatko za ňou. Keď je chlap lenivý, treba naznačiť, že niekto v práci alebo kamoš sa zaujíma, párkrát vybehnúť večer von sama a verím, že sa zobudí.

Strana
z2