icon

S priateľkou to už nezvládam

2. dec 2022

Jedná sa o to že s priateľkou to už ďalej nezvládam... problém je v tom že má potrebu baviť sa s konkrétnymi ľuďmi (3 ľuďmi)... chlapci prehlasujú ako by ju "vyjebali" "mňa dobili a podobné srandy"... vysvetľoval som jej že je to dosť ponižujúce keď sa baví zrovna s týmito ľuďmi a nechce to pochopiť... Jej odpoveď je zakaždým rovnaká, som taká, nedokážem sa s niekým prestať len tak baviť alebo podľa nej len zbytočne žiarlim a zakazujem jej veci... Myslíte si že je to v poriadku alebo je tá chyba vo mne?

Strana
z2
nwnw
3. dec 2022

Poradim Ti co mne poradil jeden kolega v mojej prvej praci: "Hladaj si sebe rovnu!". Rozchod bude boliet, ale dostanes sa z toho. Hladaj si osobu,ktora ma rovnaky nazor na zivot.
Ona este nie je zrela ked uprednostnuje osadnikov pred tebou, ked nechape ze nemozes telefonovat s nou denne hodinu.
Drzim palce.

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
3. dec 2022

Pošli to preč z

ravador
3. dec 2022

A prečo s ňou stále si? Pochlap sa a odkopni ju konečne. Nič iné si nezaslúži. Normálny chlap so zdravím sebavedomím si zo seba takého idiota, ako robí ona z teba, robiť nenechá.

sonkyp
3. dec 2022

podla toho co pises: po 1. nevazi si ta, po 2. to zapacha pruserom, ze ta ma iba pre peniaze, za 3. očividne chce tráviť čas aj s inymi chalanmi. Toto nikdy nedopadne dobre... Treba ju vyskušať trochu podla mna, obmedz jej tvoje peniaze, darceky a celkovo finančnu starostlivost o ňu a ukaze sa jej prava tvar.

ivanka12311
4. dec 2022

Kde na takéto štetky chodíte ona nevie kde patrí? Ty ju ešte dotujes si normálny?!očividne jej to také niečo lichotí a masti si na tom svoje krásne ego..máš na lepšiu 😇

katka700
4. dec 2022

Klobúk dole za všetku snahu a odhodlanie s ktorým si plnis svoje ciele. Iný by sa na tvojom mieste rochnil vo vlastnom trápení a vypisoval na MK aký je život nefér. Vo svete žijú milióny žien a medzi nimi sa najdu stovky takých čo ocenia aký si človek. Načo strácať čas s dilinkou čo si ťa neváži a obklopuje sa 'kamošmi' z dňa mentálnej marianskej priekopy?

kamatopo
6. dec 2022

No dievča sa nudí. Chce mať aj bývanie,aj romantiku a aj adrenalín. Ty si taký ten tip verného dobráciska čo by aj modré z neba zniesol. A hlavne zodpovedne a rozumne sa stavia k veci. Tak sa postáv rozumné aj k tomuto vzťahu. Naozaj chces byt s takouto ženou ? Nech by som mala akokoľvek rada ľudí okolo seba hranicu vzťahu by neprekročil ani jeden. Jej imponuje že niekto má takéto narážky na jej osobu. Doslova jej to dvíha ego že je pre niekoho tak sexi že by ju ,,vyje....,, Ty si v poriadku že ti to vadí. To by vadilo každému. Odputaj sa od nej a uvidíš keď nebude mať v tebe istotu tak sa rýchlo rozhodne. A ak sa rozhodne pre kamarátov tak im ju nechaj. Vieš koľko je žien čo by ťa na rukách nosili. 😉

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2