S priateľom máme pauzu
Ahojte,chcem sa asi len vyrozprávať. Riešim momentálne takú menšiu krízu. Mam priateľa s ktorým mame pauzu pretože nevieme čo ďalej. Odišiel za prácou preč a chcel aby som šla s ním ale momentálne ja odísť nechcem. Sme spolu dosť krátko tak mi to príde všetko narýchlo. Mám pocit že som to pokazila tým že nechcem odísť a dokonca si vyčítam aj to že on nie je šťastný. Mám trocha ine predstavy o živote a budúcnosti. Stále si vravím že čo keď som prišla o toho pravého. Ako sa zbaviť výčitiek svedomia, že za to celé môžem ja? Čo by ste robili na mojom meste? Obaja se mladí. Ja mam 21 a on 22.
Ja zas tvojho priateľa chápem. A teda dívam sa na celú situáciu úplne inak, lebo my s mužom sme do zahraničia odišli a už tu fungujeme (aj s deťmi) niekoľko rokov.
On má očividne úplne inú predstavu o živote ako ty. Jednoducho sa vaše cesty rozišli... A každý môže začať odznova. Prečo by sa mal on vzdať svojho sna kvôli frajerke, ktorá o týždeň nemusí byť aktuálna? Alebo bude na teba čakať, kým sa rozhodneš a nakoniec aj tak nikam nepôjdeš...
Máš ideálny vek, keď si poriešiš veci doma, nevidím dôvod, čo ťa drží vycestovať a aspoň to skúsiť.
Ja dodnes ľutujem, že som nešla skôr, ešte slobodná a bez záväzkov.
kamaratka mala kratky vztah, este nemali poriesene, ze ci su teda spolu ci nie a on isiel tiez do zahranicia. obaja uz boli po VS a ona s nim odisla, on mal pracu istu, ona si rychlo pracu nasla. zostali spolu, po rokoch sa im narodilo babo a vratili sa na slovensko. ale zas, oni boli zdravi a nemali ani ziadne zavazky na slovensku.
ale zas, ty musis vidiet, ci s nim chces zostat, ci s nim pojdes aj na "kraj sveta".
Ak je to ten pravý a je vám súdené byť spolu, tak budete.. daj tomu čas, nejak sa to vykryštalizuje

Mám 23 a jasne že by som šla s ním pokial tá nič neviaže na Slovensku nevidím dôvod prečo neskúsiť inú krajinu 🙂 keby som nemala manžela a dobrú prácu tiež by som sa hnala do zahraničia