Šanca na obnovenie vzťahu po blokovaní partnera
Je šanca že sa mi ozve ex keď ma zablokovala všeobecné myslím keď váš partnerka blokla ktorá sa stala ex je šanca že má odblokuje a budeme spolu späť ešte k tomu keď sme boli osem rokov kamaráti a 6 rokov sme spávali a trs dva mesiace mali vzťah a bol to môj prvý vzťah pomaly sa pohiname ja nechcem vzťah s inou a ona si užíva už aj inú spoločnosť čo mi nevadí je slobodná ako aj ja ale stále ju milujem a blokla má proste aká je šanca že sa mi ona ozve ja nvm po mesiacov a rokov ja zatiaľ si užívam priateľov kino s kamošmi pizze a tak ale necítim sa budovať nové vzťahy je šanca že sa vráti že by mohla zistiť že ma miluje ako ja ju ?
Čiže po 6tich rokoch kamarátsva s výhodami ste dospeli do 2-mesačného vzťahu, po ktorom si ťa zablokovala? Ak by ťa milovala, zistila by to už dávno…skôr to vyzerá, že už nechce byť ani len kamoška 🤷♀️
Preco by sa vracala ked ta nemiluje? Keby ta milovala neodchadza. Stalo sa nieco, preco uz nechce byt ani kamoska. mozno si na nu velmi tlacil. Na vztah treba dovoch, nestaci jeden po usi zamilovany. Daj si zivot do poriadku a ked budes "za vodou" mozno najdes inu. Tuto len pozdrav na ulici ak ju stretes na tym to pre tebe konci. Ona je uz tvoja minulost, tak ako ty si minulostou pre nu.
pohni sa aj ty dopredu...
Šanca je presne 2,37 %, radšej si užívaj tie pizze.
a kto začal mať reálne záujem o vzťah ? A takto sa dlhodobé vzťahy nebudujú .
@mojino97 Ježiš Mária Jozef
a kto začal mať reálne záujem o vzťah ? A takto sa dlhodobé vzťahy nebudujú .
@subartic vzájomne sme to chceli s toho že sme osem rokov kamoši a 6 rokov príležitostne spávali a tak sme sa dali do kopy všetko bolo poriadku a okolo veľkej noci sa aj rodinam prestalo páčiť a s toho aj my sme mali nedorozumenia ako ona má blokla a o týždeň bola späť a zas všetko fajn a potom zas jedna blbosť a od 16.5 som bloknuty všade až do dnes a ja viem že trs nedokážem nič s tím to mi je jasné ale či je šanca že by sme do budúcna vychladli a pochopili že takéto správanie voči sebe není správne no ja som všetko menil v svojom živote kôli nej aby bola šťastná kúpil by som aj nebo hoci mám 28 som neskuseny na vzťahy a toto má moc mrzí lebo osem rokov sme boli top kamoši a 6 rokov tak ako som písal a fakt my sme sa nikdy nehádali a milujem ju logicky nvm byť bez nej asi aj preto že je to prvý vzťah a to všetko
@subartic vzájomne sme to chceli s toho že sme osem rokov kamoši a 6 rokov príležitostne spávali a tak sme sa dali do kopy všetko bolo poriadku a okolo veľkej noci sa aj rodinam prestalo páčiť a s toho aj my sme mali nedorozumenia ako ona má blokla a o týždeň bola späť a zas všetko fajn a potom zas jedna blbosť a od 16.5 som bloknuty všade až do dnes a ja viem že trs nedokážem nič s tím to mi je jasné ale či je šanca že by sme do budúcna vychladli a pochopili že takéto správanie voči sebe není správne no ja som všetko menil v svojom živote kôli nej aby bola šťastná kúpil by som aj nebo hoci mám 28 som neskuseny na vzťahy a toto má moc mrzí lebo osem rokov sme boli top kamoši a 6 rokov tak ako som písal a fakt my sme sa nikdy nehádali a milujem ju logicky nvm byť bez nej asi aj preto že je to prvý vzťah a to všetko
@jazula vyzerá to tak že nie je a ja ju mám úprimne rád ľúbim ju
Nepocitaj s nou do buducnosti. Cele ste to mali zle. Dobry si bol ked potrebovala sex, ale uz ta nepotrebuje. Co sa vasim rodinam prestalo pacit? Trs je teraz?
Nepocitaj s nou do buducnosti. Cele ste to mali zle. Dobry si bol ked potrebovala sex, ale uz ta nepotrebuje. Co sa vasim rodinam prestalo pacit? Trs je teraz?
@cimage mala zlú minulost aj ona aj ja jej rodina proti mne moja proti nej ale čo bolo minulosti ostáva minulosti pre oboch chceli sme byť spolu kus nepochopiteľné od nej bolo ako vraví že mám byť zodpovedný viac a nie pred malou nadávať áno má dcéru ona a beriem si ako svoju áno robila nočnom klube ale tak toje minulosť ja ju milujem chcel som ju takú aka je nie kôli minulosti a vravela mi aby som bol zodpovedný voči malej menej nadával to chápem a ja sa môžem to zmeniť ale aká je potom zodpovednosť natočiť sa pri malej ako sa s prepáčenim jebem a tancujem na inom chlapovi a vedľa mala tak čo aká zodpovednosť je to ! Popri Tom stále by som bol snou lebo ju milujem není to fér voči mne áno som najivny zaľúbený hlupák ale ja by som to odpustil a aby niekto za to ma blokol po ôsmich rokoch s tim že mi vypadne neake slovo pred malickou a potom sa frckam na tiktoku pred malou ako to urobila ona tak čo je horšie ?!
@cimage mala zlú minulost aj ona aj ja jej rodina proti mne moja proti nej ale čo bolo minulosti ostáva minulosti pre oboch chceli sme byť spolu kus nepochopiteľné od nej bolo ako vraví že mám byť zodpovedný viac a nie pred malou nadávať áno má dcéru ona a beriem si ako svoju áno robila nočnom klube ale tak toje minulosť ja ju milujem chcel som ju takú aka je nie kôli minulosti a vravela mi aby som bol zodpovedný voči malej menej nadával to chápem a ja sa môžem to zmeniť ale aká je potom zodpovednosť natočiť sa pri malej ako sa s prepáčenim jebem a tancujem na inom chlapovi a vedľa mala tak čo aká zodpovednosť je to ! Popri Tom stále by som bol snou lebo ju milujem není to fér voči mne áno som najivny zaľúbený hlupák ale ja by som to odpustil a aby niekto za to ma blokol po ôsmich rokoch s tim že mi vypadne neake slovo pred malickou a potom sa frckam na tiktoku pred malou ako to urobila ona tak čo je horšie ?!
@mojino97 ty tiež nemáš, všetko ôk v hlave keď chceš ženu kt súloží s chlapom v prítomnosti dcéry..
Choré.. Tvoje zmýšľanie, aj jej správanie..
Dospej, a skus nejakú normálnu ženu, je ich veľa..
Akože ona dala na tiktok video ako jazdí na inom chlapovi a pýtaš sa či tebe dá ešte šancu?
Ona bola tvoja prvá, že? 🙂
Ozve sa ti len ak zacnes pouzivat interpunkcne znamienka.
Panenkomariapodsrpenska, vidíš to? Uvedom si, že ona spravila pre teba to najlepšie čo mohla! Pracuj na sebe, nauč sa písať, prestaň nadávať a sexovať len tak s hocikým a časom nájdeš ženu, ktorú si budeš môcť vážiť. Ale najprv taký musíš byť ty.
@mojino97 Tak mne je zase nepochopiteľné, mať sex bez vzťahu. A ešte 6 rokov, pre pána! To niektorí za ten čas stihnú svadbu, dve deti a rozvod! 😂
@ha_ha dobrý kamaráti nezáväzne sme to mali nebolo to že v kuse len snou keď bola možnosť tak sme boli spolu a fakt sme sa zbožňovali ako kamoši a ten vzťah začal úžasné no prvé problémy a už to začalo a moc zle
Nenahnevaj sa na mna, ale prides mi hlupi a nou posadnuty. Pises,ze bola nezodpovedna co robila pri malej s inym chlapom a ty ju aj tak milujes? co na nej milujes?? Najdi si normalne a zodpovedne dievca (zenu) a ty tiez zacni byt zodpovednejsi a zacni sa spravat ako dospely chlap konecne. Mam pocit,ze si ostal totalne zaseknuty na urovni 20-23 rokov, ked ste si najviac uzivali. To,ze ta blokla bud rad a oslavuj, spravila ti tym laskavost.
To hlupi som naschval dala s mäkkym i, lebo taky mi prides🤦♀️🤷♀️
Nenahnevaj sa na mna, ale prides mi hlupi a nou posadnuty. Pises,ze bola nezodpovedna co robila pri malej s inym chlapom a ty ju aj tak milujes? co na nej milujes?? Najdi si normalne a zodpovedne dievca (zenu) a ty tiez zacni byt zodpovednejsi a zacni sa spravat ako dospely chlap konecne. Mam pocit,ze si ostal totalne zaseknuty na urovni 20-23 rokov, ked ste si najviac uzivali. To,ze ta blokla bud rad a oslavuj, spravila ti tym laskavost.
@motylik2559 no ona aj má 23 ja 28 a asi ano bola to láskavosť ale chýba mi aj tak

Úplne mizivá šanca. Ženy blokujú len z vážnych dôvodov nie kvôli obyčajnému rozchodu.