Šanca na obnovenie vzťahu po blokovaní partnera
Je šanca že sa mi ozve ex keď ma zablokovala všeobecné myslím keď váš partnerka blokla ktorá sa stala ex je šanca že má odblokuje a budeme spolu späť ešte k tomu keď sme boli osem rokov kamaráti a 6 rokov sme spávali a trs dva mesiace mali vzťah a bol to môj prvý vzťah pomaly sa pohiname ja nechcem vzťah s inou a ona si užíva už aj inú spoločnosť čo mi nevadí je slobodná ako aj ja ale stále ju milujem a blokla má proste aká je šanca že sa mi ona ozve ja nvm po mesiacov a rokov ja zatiaľ si užívam priateľov kino s kamošmi pizze a tak ale necítim sa budovať nové vzťahy je šanca že sa vráti že by mohla zistiť že ma miluje ako ja ju ?
@mojino97 rozhodne sa k nej nevracaj, stiahne ta zbytocne dole. fakt bud rad,ze ta blokla. aj keby ta odbklokne a zacne ta kontaktovat, nereaguj. radsej sa pohni dalej, ale tym spravnym smerom...lebo v tom, ktorom si bol s nou ako keby si sa topil v hovne.
@motylik2559 popritom kým.sme tu boli kamoši a spávali len všetko fungovalo
23 rokov, 6 rokov s nou spavas, robila v nocnom klube, ma nemanzelske dieta .... hm, nebudem hodnotit, mozno ma tazky zivot a pod. ale ty, keby si ju miloval, tak ako pises, tak s nou 6 rokov len nesexujex (za prachy? ci len tak?) ale uz s nou mas vzdtah dlhsie. ani ona ani ty nie ste partneri na pohladanie ... ty sexujes kade tade a ona si tym zaraba.
23 rokov, 6 rokov s nou spavas, robila v nocnom klube, ma nemanzelske dieta .... hm, nebudem hodnotit, mozno ma tazky zivot a pod. ale ty, keby si ju miloval, tak ako pises, tak s nou 6 rokov len nesexujex (za prachy? ci len tak?) ale uz s nou mas vzdtah dlhsie. ani ona ani ty nie ste partneri na pohladanie ... ty sexujes kade tade a ona si tym zaraba.
@ukulela ja som už dávnejšie prestal s ženami taký život ťa neurobí šťastným a ano ma nemanželské dieťa ale poznám ju osem rokov ako top kamoška 6 rokov sme spávali len tak žiadne prachy a nikdy sme si neublížili tak ma napadlo že snou není zlý nápad byť že je to tá Eva čo poznám roky a klapala nám to čo sa môže pokaziť a pokazilo

@motylik2559 no ona aj má 23 ja 28 a asi ano bola to láskavosť ale chýba mi aj tak
@mojino97 rozhodne sa k nej nevracaj, stiahne ta zbytocne dole. fakt bud rad,ze ta blokla. aj keby ta odbklokne a zacne ta kontaktovat, nereaguj. radsej sa pohni dalej, ale tym spravnym smerom...lebo v tom, ktorom si bol s nou ako keby si sa topil v hovne.