Sebec a narcis - zmena v inom vzťahu
Ahojte dokáže sa sebec,narcis a závislák zmeniť v inom novom vzťahu alebo hrajú divadlo pred celým novým okolím?Napíšte vaše skúsenosti.
@anonym_autor to co.uvadzas ty nie je narcis. Narcis je o uplne inom
Ten sa nikdy nezmeni. Narcis je nad vodu ak zena lri nom trpi. Ak ho odhali a ziska sebavedomie a svoj zivot a nenecha sa nim ovladat vtedy narcis trpi. Laicky povedane
Snazi sa zenu stiahnut zase dolu aby mal on ''navyse''.
@ibatanecnica to robil celé tie roky pokiaľ som ho úplne neodsekla a nenašla si nového priateľa a on si chvíľku na to našiel novú krasavicu pred ktorou hrá divadlo,že ja som si všetko vymyslela a vlastne vôbec nerobil to,čo nám robil.
@anonym_autor nedokaze. Len nie kazdy partner ho odhali.
@ibatanecnica hlavne keď ma nová partnerka ruzove okuliare a nechce veriť pravde a faktom.Dúfam,že ju a jej deti nečaka to,čo som ja mala na dennom poriadku.
@ibatanecnica to robil celé tie roky pokiaľ som ho úplne neodsekla a nenašla si nového priateľa a on si chvíľku na to našiel novú krasavicu pred ktorou hrá divadlo,že ja som si všetko vymyslela a vlastne vôbec nerobil to,čo nám robil.
@anonym_autor a.preco ta to.trapi? Mate uz svoje nobe zivoty vztahy tak preco riesis ex?
@anonym_autor a.preco ta to.trapi? Mate uz svoje nobe zivoty vztahy tak preco riesis ex?
@ibatanecnica mňa to zaujima iba tak celkovo,či to je také iste divadlo ako aj ku mne sa správal a potom mu preplo alebo či sa takí ľudia naozaj zo dňa na deň zmenia.Myslim všeobecne
@ibatanecnica hlavne keď ma nová partnerka ruzove okuliare a nechce veriť pravde a faktom.Dúfam,že ju a jej deti nečaka to,čo som ja mala na dennom poriadku.
@anonym_autor to co si ty popisala nie je narcis

@rozculena ja som sem nepísala a aj ja mam nového priateľa,iba ma zaujímajú skúsenosti inych žien,ktoré takto roky trpeli a či je to vôbec možné,že sa takto akože niekto zmení,keď to pri našej dcére nerobil.Dieťa si to nezaslúži,že dnes sa pozerá na to ako jej otec vychovava s láskou cudzie deti a na ňu sere.
@anonym_autor to co.uvadzas ty nie je narcis. Narcis je o uplne inom
Ten sa nikdy nezmeni. Narcis je nad vodu ak zena lri nom trpi. Ak ho odhali a ziska sebavedomie a svoj zivot a nenecha sa nim ovladat vtedy narcis trpi. Laicky povedane
Snazi sa zenu stiahnut zase dolu aby mal on ''navyse''.