icon

Sen o bývalom partnerovi: Prečo sa vracia?

13. jan 2025

Som 6 mesiacov od rozchodu. Rozchod prisiel z jeho strany,pre mna necakane. Mame spolu jedno dieta, takze sme stale v nutnom kontakte. Ja som sa dost z toho dlho spamatavala, povedala som si, ze pockam do vianoc a potom to teda uzavriem aj v sebe. A tak sa stalo. Prisli vianoce, rozhovor - on teda uz nevidi cestu spat. Mne v podstate urcitym sposobom odlahlo, lebo som bola stale v nadeji. Urcite mi nerobi dobre, ze sme tak prepojeny skrz dieta, najradsej by som to celkom utala ale neda sa. Ja som uz vesela, prestala som riesit co robi, hovori, dava zdielat..fakt som na tom o dost lepsie. Akurat, dni, ked je s nim dcera som sama. je to fajn, mam priestor pre seba atd. ale, neskutocne ma zacali prenasledovat sny. Sniva sa mi o nom kazdu noc, niekolko snov. Nase plany do buducna - sa stavaju realitou - kupa bytu, uprava zahrady, planovana dovolenka, sex, atd. Som z toho dost vycerpana, budim sa spotena, nemozem potom zaspat. Tie sny su dost realne. A ja sa pytam, preco teraz, ked som sa konecne posunula sa mi to deje? Je to strasne obtazujuce

zojazoja
13. jan 2025

Nie je co riešiť na tomto. Mne sa sníva o ex, s ktorým som není 20 rokov. Sú to len sny. Tvoje podvedomie pracuje. Mozog pracuje. Sú to len sny. Ešte sa ti toho nesníva s ním.

autor
13. jan 2025

@zojazoja lenze, mna to strasne vycerpava. Tie sny su fakt realne. Nechcem to. Ja chcem vediet preco sa to deje, pracovat na pricine a tak odsranit dosledok

janetinka27
13. jan 2025

petko1990?

nynia
13. jan 2025

Mne sa tiez o ex snivalo dokonca niekedy aj teraz ale cim dalej tym menej, rozchod bol pred 3mesiacmi a z mojej strany. Nedavam tomu ziadnu vahu 🤣 sny su nase podvedomie takze asi si sa neposunula...

yelena159
13. jan 2025

V tvojich snoch vidíš "svoj" život v inom vesmíre. Počas spánku sa spájaš so svojím druhým ja a vidíš jej život svojimi očami.

autor
13. jan 2025

Ono, urcite vo mne city este voci nemu su. Boli sme spolu dost dlho. Ale ja to tak strasne nechcem, nechcem tie hnusne sny. Nech vypadne laskavo z mojej hlavy a postele...

jozef1890
13. jan 2025

Stáva sa to lebo na teba myslí ON. A nebudem ďaleko od pravdy.

la_dolce_vita
13. jan 2025

Mne sa pravidelne sniva s 1.laskou, s ktorym som bola pred 100 rokmi, s ex manzelom tiez, to su proste sny. Casto sa v snoch stahujem a riesim byvanie, hoci otazku byvania mam vyriesenu k spokojnosti..

autor
13. jan 2025

@jozef1890 takymto veciam ja neverim. Chlapi su jednoduchy. Ak by so mnou chcel byt, tak by bol. Jediny dovod, preco by na mna myslel bol ten - ze nevie najst ciste trenky a ponozky 😉

autor
13. jan 2025

@la_dolce_vita ale ja to viem. Ja verim, ze tym moje podvedomie nieco spracuvava. Preto mu chcem pomoct aby tie sny prestali

jozef1890
13. jan 2025

Milá autorka tak moment, v tomto musím oponovať. Aký sú chlapi jednoduchý??? Doma okrem varenia čo občas robím, ale periem žehlím , a keď madam hľadá už len nohavice alebo silonky tak musím vstať a podať jej lebo by trebalo otvoriť očká. Nič si do skrine ani len nezavesí inak by sadal na to prach ako sa hovorí, ja keď požehlím taj jej to aj zavesím inak by to bolo celé pokrčené. No aké ste VY ženy len poriadkumilovné a čistotné. Nič v zlom česť výnimkám.

autor
13. jan 2025

@jozef1890 ja to myslím vo vzťahoch. Čo si sa zle vyspal? Ak chlap so ženou chce byť, tak s nou proste je. To bolo na margo toho, žeby na mňa intenzívne myslel až by sa mi to premietalo do snov

jozef1890
13. jan 2025

Áno vzťah to áno, ale nie tak že ako píšeš alebo po niektoré tu píšu že chlap je všetkému na vine ako obvykle. Vy ani niekedy neviete a čudujete sa že chlap je zrazu taký aký je nič v zlom, ja si ženy vážim nikdy by som neublížil ale niekedy už je toho dosť. Treba sa ho opýtať prečo to robí čo robí a aký má na to dôvod. Áno myslí na teba tak intenzívne že ti tak povediac skočí do sna a mimochodom stále ťa podľa mňa ale môžem sa aj mýliť veľmi ľúbi a miluje ťa. Nie sme JEDNODUCHÝ všetci ako si myslíte VY ŽIENKY. Každý máme chyby. Inak je s Vami dobre.

autor
13. jan 2025

@jozef1890 a to si ako prišiel na to že ma neskutočne miluje? Nože to objasni?

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
13. jan 2025

U vás je to čerstvé, vnútorne nespracované a nakoľko sa vídate spolu tak je to pochopiteľné. A určite v kútiku duše niekde v hĺbke dúfaš,že sa to utrasie a budete spolu.
Ruku na srdce.Nemám pravdu?

autor
14. jan 2025

@cukroska pisala som, ze mam voci nemu city. Ale, po jeho spravani sa po rozchode a riesenia celej situacie - nie. Nechcem ho uz.

alienkami
14. jan 2025

Môže to byť aj preto, že to tak veľmi NECHCEŠ. Obrazne povedané tlačíš ho od seba preč, lebo ho chceš mať čo najďalej od seba, ale pritom sa ho stále dotýkaš (ak chceš niečo odtlačiť, musíš sa toho dotýkať). Pustiť ho nebude jednoduché lebo musíte byť v kontakte, ale časom to zvládneš a aj sny prestanú.

autor
14. jan 2025

@alienkami ano, chapem

autor
14. jan 2025

@cukroska cerstve? Ved za pol roka by to uz mohlo byt ok,nie? Ci kolko casu este treba, aby nas rozchod stratil privlastok cerstve?

alienkami
14. jan 2025

Ono je to relatívne. Ak by ste boli spolu rok-dva, tak po polroku je to stará záležitosť. Ale sama píšeš, že ste boli spolu dosť dlho a stále k nemu máš nejaké city - z toho pohľadu je to ešte čerstvé.

cukroska
14. jan 2025

Každý to má inak. Niekto mesiac a niekto aj roky.

cukroska
17. jan 2025

Vidíte privolali ste bývalého opäť do mojich snov 🤣zasa sa mi s ním dnes aj včera snívalo 🤦‍♀️Takže žiadne debaty o bývalých 😅

autor
17. jan 2025

@cukroska ja som bola u terapeutky a tá mi povedala, že okolo 2-3 v noci sú stresové sny. Že sa mi to deje preto, lebo môj rozum a emócie nie sú zajedno. Že cez deň viem emócie ovládať ale v noci nie. No, od vtedy sen nebol tak dúfam, že to zostane tak aj túto noc....a mala si aspoň pekný sen? 😆

cukroska
17. jan 2025

Aha no super to je dobrý krok vpred.Drzim palce. Áno. Vždy sú pekné. Akoby stále s tej doby ,keď to bolo ešte reálne 😅