icon

Sesternica si našla chlapa - podvodníka

21. sep 2023

Zeny poradte ml.
Sesternica si nasla chlapa.Dva roky si pisali,volali.Pred par tyzdnami sa stretli prvy krat.Dali sa dokopy a nejaky cas ostal u nej(cca dva tyzdne).Ked za nou prisiel druhy krat,poziadsl ju o ruku.Klame o tom,ako sa vola.Prisla mu sms,kde ho oslovili inak.Nevie vraj,kde ma OP.Penazenku si nechava v aute a pod…Cez instagram,kde si pisali ma fotky ake ma a ked sa mali stretnut,napisal,ze sa zmenil 🫣😂ze uz nema take telo a pod…(Ale na tych fotkach samozrejme vobec nie je on).
A tak premyslam o co debilkovi vlastne ide?Neda sa podla fotky zistit,kto to je?Myslim tak,ze ako zhodu fotky na FB?
Skuste daco poradit 🙂

Strana
z2
dominikamacakova
21. sep 2023

@autor A tebe to nepríde divné? Že si dva roky písali a zrazu je u nej dva týždne... je to celé na hlavu, akože mám dosť 😀

lalenka33
21. sep 2023

Ako vieš, aká sms mu prišla a čo v nej bolo? Však keď sa budú chcieť reálne vziať, tak tie doklady bude musieť dať. Neviem, ako inak chceš zistiť kto je, ako zverejnením jeho fotky a že ho niekto spozná. Ešte môzeš poprosiť nejakého poisťováka, aby ti zistil meno podľa ŠPZtky auta.

autor
22. sep 2023

@aga_aga vdaka tej stranke som uz zistila jeho skutocne meno

autor
22. sep 2023

@lintu skusala jednemu napisat a ten si ju zablokoval.Krovie preco,ze?

autor
22. sep 2023

@dominikamacakova divne je vsetko kolo toho.Ale poznam vela ludi xo si spolu len pisali a potom si povedali,ze vsak skusme sa stretnut 🤷‍♀️

autor
22. sep 2023

@lalenka33 uz viem jeho skutocne meno podla tel.cisla.Sms mu poslala jejo mama vraj a oslovila ho inak.A aj to pasuje veru.Potvrdila som si to

plushika
22. sep 2023

ona to zjavne aj tak vidiet nechce a proste si okolo neho spravila bublinku. ak jej samej nerozsvietilo cervene kontrolky, tak neviem, ci sa to tebe podari. aj ked sa ti na to diva tazko, nechaj to tak, nech na to pride sama

katka700
22. sep 2023

Len aby ju nezblbol nech si kôli nemu vezme pôžičku ktorú bude do konca života splácať. Zdá sa že sa kopec podvodníkov inšpirovalo dokumentom tinder swindler.

hladamematku
22. sep 2023

a co spravis dalej, zistila si o nom viac? Smekam klobuka chvalim ta ze chces sesternici pomoct a snazis sa pomoct aj inym zenam...

maranco
22. sep 2023

Daj do googla jeho skutočné meno, možno niečo nájdeš a skúšaj variantu "meno priezvisko" aj "priezvisko meno" v úvodzovkách, prípadne aj mesto odkiaľ je to už bez úvodzoviek.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
autor
23. sep 2023

@plushika ved ja na to kaslem.Vraj ma prist k nej tak ze mu povie co si mysli.Ale ako sa zachova dalej,to neviem…Je to jej zivot

autor
23. sep 2023

@katka700 ona nie je tak blba,aby si na seba zobrala pozicku.Ale ruku do ohna by som radsej nedala za nikoho 🤷‍♀️

autor
23. sep 2023

@hladamematku Dakujem.no vyzera to tak,ze chlapec ma este inu babu a zrejme aj dieta.Je z PB,mam asi aj jeho pravu adresu,Špz jeho dvoch aut(ak su to jeho auta)Viem uz,ktory je jeho profil na fb aj prifil jeho baby.Mam 2 jeho t.c a cislo zrejme na jeho brata.
Ale este stale neviem,o co blbcovi ide.Moja sesternica nema nic,ani nie je ziadna modelka.Takze nerozumiem.Zajtra ma za nou ist.Zachovam sa podla toho,ako sa zachova ona.Nechcem robit zatial nic.Chcem,aby bola v bezpeci,lebo ktovie,co je to za magor.

autor
23. sep 2023

@maranco skusam 🙂

autor
23. sep 2023

@aga_aga Je to on.To je jasne ako facka.Aj jeho mama ho tak oslovila v sms,aj profil pasuje,aj fotky na fb jeho zalub,ktore ma…

hladamematku
23. sep 2023

no moze si prave vziat tu pozivku, chorych ludi my normalni nikdy nepochopime (myslim toho sedlaka) budes vyckavat? posli mi meno brat mi zije v pb lensa ho spytam

maranco
23. sep 2023

Ulož si profily s fotkami na FB, cez snímku obrazovky, prípadne aj spoločné fotky s jeho manželkou/priateľkou dieťaťom. Ak bude tušiť že po ňom niekto pátra tak si to všetko poskrýva.
Ako 2 roky s niekým "strácať čas" by asi kvôli sexu nerobil. Tam bude chcieť niečo iné.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
autor
24. sep 2023

@maranco vsetko mam ulozene 🙂
Ano,viem,len este neviem co.

autor
24. sep 2023

@hladamematku nie,radsej nedam meno

lubkavargova1
24. sep 2023

Maaaaria svata...ze o co mu ide, no predsa si chce suchnut...nic viac a nic menej

autor
24. sep 2023

@lubkavargova1 boze ty si aka mudra 🫣🫣A nemyslis si,ze si mohol “suchnut“ aj bez toho,aby ju poziadal o ruku,aby klamal ako sa vola a podobne?🤦‍♀️🤦‍♀️

lubkavargova1
25. sep 2023

mozno, ale ani tvoja sesternica nebude ta naojstrejsia ceruzka v peracniku potom....a je svojpravna dospela osoba...tak co chces viac riesit? Padne na hubu sama, aj keby si jej milion dovodov ukazala a doslova postavila pred nu XY jeho mileniek, manzeliek a neviem co...nebude ti verit...ona uz tak ma vymlety mozog z hlavicky, ze kazdy bude jej klamat a zavidiet len ona si nasla toho praveho...take zeny neviem lutovat, on nech pekne jej naslubuje hory-doly oberie o byt a peniazky a mozno vtedy ked bude na policii vypovedat a tahat sa po sudoch tak jej docvakne...

Strana
z2