Sestra sa zaľúbila na rozlúčke so slobodou
Long story short - moja sestra mala rozlúčku 2 týždne dozadu . Boli sme v Prahe v jednom klube a (volajme ju Miriam ) Miriam tancovala s jedným černochom . Akože nemôžem povedať naozaj bol veľmi sympaticky a milý… začali sa bozkávať (neriešim to je to jej vec nesúdim ) ale od toho dňa furt o ňom básni že akú mal jemnú pokožku veľké pery a ja neviem čo mám na to povedať , o týždeň ma svadbu a jej nastávajúci je môj dobrý kamarát a neviem ani ako reagovať lebo sa správa jak pobláznená tínedžerka pritom ho už aj tak nikdy neuvidí .
Dokonca si ho pridala na FB ….
Z pozície čestného človeka by som to kamarátovi povedala, keďže toto z jej strany naozaj nevyzerá ani na veľkú lásku, ani na rešpekt/úctu k svojmu nastávajúcemu. 🙂
Resp. ona ho vyslovene podviedla, keďže došlo k sexuálnemu kontaktu.
@vannyvanny toto nie je úplne normálne. Ak to povieš kamarátovi určite ju stratíš ako kamaratku, ale asi sa zachováš fér, ale je aj dosť možné, že oni si to medzi sebou “vyriešia” a ty skončíš ako tá najhoršia. Aj to je možné :/
Ak si jeho dobrá kamoška, tak mu to povedz. Uchránis ho od životnej chyby
Ja by som to najradšej vymazala z hlavy neviem čo spraviť ale podľa mňa je len poblaznena a prejde ju to hádam veď už ho nikdy neuvidí ani nič ja neviem fakt
@vannyvanny chudák chlap... ženích
zíde z očí zíde z mysle a bude zase vsetko po starom. moznooo...😉
Vsak nech skusi. Aj Mazikova odviedla manzela inej z rozlucky zo slovodov- a pochvaluje si.
prepac, ale tvoja sestra je krava.....a to chce zit niekolko desiatok rokov s jednym muzom, vies kolkokrat sa jej niekto krasny / vonavy/ sarmantny za tie roky primota do cesty,,, a ked je takto namakko z jednej tancovacky,,,,,, asi nie je celkom blaznivo zalubena do svojho nastavajuceho.....tazko sudit.....clovek sa ma vydavat/zenit, len vtedy, ked ten druhy je pre neho cely vesmir,,,,inak to bude pre oboch tazke....
zíde z očí zíde z mysle a bude zase vsetko po starom. moznooo...😉
@frflos_nespokojny príde iný na pusinky 😃
A namiesto toho, že sníva o černochovi svedomie ju netrápi ??? Nechápem, čo dnešné baby vlastne chcú, buď nariekajú, že si ich frajer neváži alebo ich podvedie a keď nájdu niekoho, kto by si ich aj zobral spravia to oni a nevážia si oni takéhoto chlapa. Či počas vzťahu alebo v manželstve, vždy príde niekto, kto sa ženám možno bude páčiť viacej, je len otázka, či žena podľahne alebo ostane pri tom, čo má ... Ale ak si ho aj vezme, želám jaj zažiť si neveru, nech to okúsi aké to je, keď jej budúci muž bude hovoriť o inej akú mala krásnu pokožku a ako krásne voňala :D
@frflos_nespokojny príde iný na pusinky 😃
@sszuzu8 vsetko je mozne a mozno aj nie 🙂
Vzhladom k tomu, ze som sa belocha nedotkla uz asi 10 rokov, ju aj trochu chapem… neobhajujem ale chapem 🙈
@vannyvanny Dnes jedna téma lepšia ako druhá...😨
Sestra sa vydava preco? Byvanie? Zvyk? No ked ju podvedie ten jej tak bude “chuj”. Osobne by som hodila rec so sestrou, aby sa priznala sama a ak nie bud k nemu uprimna … nech si riesia oni … ale zase aj tvoja sestra moze mat tiez parohy po strop 🤷🏻♀️ v podstate sa mozu zachvilu rozviest … mozme uzatvarat stavky … tak do roka… ak by sa mi to stalo uvitala by som uprimnost …
Resp. ona ho vyslovene podviedla, keďže došlo k sexuálnemu kontaktu.
@laurinka27 akože ja ani nesúdim to že sa bozkávala proste bola to rozlúčka ale áno každý máme iný pohľad mňa len zarazilo že jej ten človek zostal v hlave to ma sere a nechapem to
@laurinka27 akože ja ani nesúdim to že sa bozkávala proste bola to rozlúčka ale áno každý máme iný pohľad mňa len zarazilo že jej ten človek zostal v hlave to ma sere a nechapem to
@vannyvanny mpzno nieco zazila co este nepoznala. samozrejme , ze omamena alkoholom
Robíš si srandu? Ako môže dospelá žena, čo už by mala aspoň trochu rozumu, urobiť takúto hovadinu? Fakt dúfam, že je to len ďalšia vymyslená téma 🤦
@vannyvanny a Tebe by sa ako páčilo, kebyže Tvoj nastávajúci sa bozkáva alebo vyspí s niekým na rozlúčke so slobodou? Ako áno, je to párty, na ktorej sa má človek odviazať a zabaviť, ale aj to by malo mať svoje medze.
@vannyvanny porozpravaj sa so sestrou o tom, ze by mala zrusit svadbu.
A svišť ju potom balil do fólie. 😂😂 Neverím ani slovo.
@deti95060810 a keď tvoja dcéra donesie černocha raz, čo urobíš?
@vannyvanny no sestra sa namotala, len bohužiaľ vstúpi do manželstva s klamstvom, nič moc do budúcna
@vannyvanny proste bola to rozlúčka? Tak kurňa keď si niekoho berem tak už s ním asi nejakú dobu fungujem a chcem s ním byť navždy a nie že ešte sa na rozlúčk vybláznim...grcám fakt...
To, že sa na rozlúčke so slobodou pripila a tancovala s cudzím chlapom je v pohode. Že sa s ním aj bozkávala sa dá tiež s privretými očami akceptovať. Ale, že o ňom teraz básni a nevie ho dostať z hlavy a dokonca si ho vyhľadala na FB a dala si ho medzi priateľov.... To už je cez! To nie je "zíde z očí, zíde z mysle". Ona si ho vycapila rovno pred nos. Mala by minimálne zvážiť preloženie svadby na neskôr. Bolo by to fér hlavne voči jej snúbencovi, ale aj voči nej samej. Ak si nie je na 100% istá, že s týmto človekom chce prežiť zvyšok života a sníva o druhom - aký to má zmysel?
Vysvetlit jej, ze zivot nie je pribeh z filmu, kde sa rozpadaju vztahy kvoli laske z neba.
Svoju love story si vytvori s jej nastavajucim, nie s neznamym obrazkom. Ak tuzi po dobrodruzstvach, nech sa nevydava a rozide s priatelom, aby bola volna.
wow, zaujímavé niektoré názory. Väčšinou tu ženy šalejú, keď majú ich muži obyčajné kamarátky, ale nad bozkávaním sa s niekým iným na rozlúčke sa dá privrieť oko :D sestra sa nezaľúbila, len ju pobláznili hormóny a hlavne nie je zaľúbená ani do svojho nastávajúceho. Mal by o tom vedieť

@vannyvanny smutné. Keby mi toto spraví budúci partner, tak ho nechcem. Ani vidieť. Nikdy.
A toto manželstvo tak raz aj dopadne.
Čo sa týka že si dobrá kamoška ženícha, je to na tebe. Buď budeš držať hubu a krok alebo mu to povedz ešte pred svadbou. To je na tebe. Ak by som bola v koži ženícha, chcela by som to vedieť aj keď by ma to neskutočne bolelo.