Rozlúčka so slobodou pre čertice aj anjelikov

14. aug 2023

Ahojteeeee, ďakujem že ste si pozreli môj príspevok, budem veľmi rada za každú radu. 😊 Organizujem rozlúčku so slobodou pre kamarátku a uvažujem aké aktivity zaradiť do programu. Neplánujeme žiadnu týždňovú dovolenku, bude to záležitosť jednej noci, maximálne víkendu. Mám ešte času dosť, svadba bude na budúci rok. Ale zháňam inšpiráciu.

Je to prvý krát, čo niečo takéto organizujem. Keďže budeme väčšia skupina (25), väčšina z nás sa prvý krát stretne na rozlúčke. Stretneme sa pár hodím dopredu na spoločnom ubytovaní, kde bude priestor sa zoznámiť. Chcela by som na úvod začať spoznavacími aktivitami, nechem tomu nechávať úplne voľný priebeh, aby nenastalo trápne ticho, aj celkovo chcem mať niečo pripravené v zálohe ak by náhodou ostal prázdny priestor. Nevesta je divoká duša, preto bude do programu určite zahrnutý striptér. Rozmýšľala som, že by sme mohli ísť aj do klubu, ale je nás veľa a každá je iná tak neviem či je klub najlepší nápad. Chcela by som program čo by sa páčil aj “čertíkom” aj “anjelikom”. Viem že všetkým na 100% nevyhoviem a hlavná je nevesta, ale predsa len sa chcem pokúsiť vyskladať program tak, aby si z neho každá zobrala čo najviac príjemných spomienok.

Ak by ste mi teda niekto vedeli dať námet alebo zazdielať vlastné zážitky s rozlúčkami bola by som veľmi rada. Zaujímalo by ma napríklad: aké činnosti na rozlúčkach sa vám najviac páčili, čo vám utkvelo v pamäti, pri čom ste sa cítili najhoršie, pri čom sa vám zdalo že sa zabavila celá skupinka ?

terezka2911
15. aug 2023

Určite by som začala kontaktovaním všetkých žien, vytvorením spoločnej skupiny/chatu, kde môžu posielať návrhy, ktorej by sa čo páčilo. A spolu môžete poskladat program a tiež spoločný darček pre nevestu.

janetinka27
15. aug 2023

ahoj, ano, aj mojej kamoske ked organizovali rozlucku, bola vytvorena skupina, kde sa dalo komunikovat. organizatorka predlozila nejake navrhy plus kalkulaciu za kazdu aktivitu - bolo nas pozvanych urcite menej ako 25, ale teda ja som ju obdivovala, ze sa na to dala. drzim ti palce 🙂

autor
15. aug 2023

@janetinka27 mám v pláne rozhodne založiť skupinu, ale chcem najprv vyskladať hrubú kostru programu ktorú ešte budeme prerábať a dopĺňať

h2
15. aug 2023

Určite rozlož povinnosti aj na ostatné zúčastnené. Prečo by si mala všetko organizovať ty sama?

terezka2911
16. aug 2023

Toto ti píšem, najprv urob skupinku a tam daj návrhy. Tam si urobíte hrubú kostru

marcuss8877
8. dec 2023

ak by si mala záujem o služby polonahého, nahého čašníka...