icon

Sestra sa zmenila: Ako jej pomôcť?

1. okt 2024

Neviem čo mám robiť, nejako by jej bolo treba nastaviť krivé zrkadlo, lebo moja sestra sa každým dňom mení k horšiemu. Robí veci z ktorých sa jej kedysi zdvýhal žalúdok.
Na vyvetlenie, sestra má čerstvo po 50ke, posledných 10 rokov pracovala ako riaditeľka menšej školy, dlho mala názorové rozdiely so zriaďovateľom, a vždy hovorila že kvôli tomu prúdi menej peňazí do jej školy. Jej funkčné obdobie sa skončilo a o nové sa už neuchádzala. Asi pol roka má novú prácu, musí dochádzať autom ale práca sa jej páčila od začiatku. Pracuje u iného zriaďovateľa a má na starosti všetky školy v jeho pôsobnosti. Čo je však problém, že začala robiť miestečka kamarátkam, švagrinej a pod. Keď som jej pripomenula aký bol jej názor na rodinkárstvo a privilegovanie, ešte ja som bola za zlú. V starom zamestnaní by mohli za ňou chodiť orodovať, neprijala by nikoho s protekciou.
Jednou s z jej obetí je aj kamošova mamka, ktorá robila upratovačku, bola tam zamestnaná 34 rokov a má iba 2roky do dôchodku.

Strana
z2
autor
3. okt 2024

@mamamasama typicky slovenské. To ako sa má slovač dostať z biedy keď má každý držať hubu a krok, zatvárať oči pred rodinkárstvom a rozkradaním verejných financií. Tak bolo zbytočné štrngať kľúčmi v 89om aj podpisovať petície a demonštrovať proti tým ....či tamtým

Strana
z2