icon

Silvester s budúcimi svokrovcami

Dnes o 09:30

Ahojte,dnes ideme so snúbencom k jeho rodičom na silvester. Problém je,že snubencova mama nás nevolala ale nejak sa spolu dohodli resp.priateľ povedal že prídeme 😃a neviem príde mi to take čudne keďže ona priamo nepovedala že máme prísť ale to je jedno,proste ideme tam. Problém je ,že neviem o čom sa mám baviť s jeho mamou , s ocom v pohode a neviem si predstaviť celý večer tam byť pre mňa to je take o ničom,ale priatel pracuje mimo SK tak sa chcem kvôli nemu prekonať a ísť.Lenže keď sme u mojej rodiny on je taký tichší,nevie sa tak rozprávať s inými ľudmi ako ja.Nemám problém s konverzáciou ale rozmýšľam že aj ja budem narokom tichšia voči jeho rodičom.( Väčšinou som aj ja u nich tá čo rozvíja konverzáciu aby nebolo trápne ticho.Ale prečo by som ja stále musela hovoriť niečo rozvíjať a priateľ je u nás ticho) Ako to trošku zmierniť aby som aj ja bola tichšia? On ide fajčiť vonku so svojim otcom a jeho mama pozera na mna a je ticho..Mňa to už nebaví ale dnes to fakt nechám na priateľa a jeho rodičov nech sa aj oni snažia so mnou rozvíjať konverzáciu. Čo si o tom myslíte? Da sa človek ktorý je komunimativny aspon na večer zahrat na tichého?

pribinak
Dnes o 09:32

Mala si zajednat nejakú chatu a ísť s priateľom a kamošmi tam

Toto budem “nárokom tichšia” je za mna trápne. Budete tam sedieť ako take nemé ryby a kukať na seba
No paráda

really8
Dnes o 09:36

@anonym_autor fakt sa takto chovaju dospele zeny? Boze autorka spamataj sa. Robis ostudu.

thereisabear
Dnes o 09:47

Keď máš do 15 rokov, tak chápem. Inak nie. Ak ti priateľ a jeho rodičia nevyhovujú, nájdi si iného.

anonym_c8515f
Dnes o 09:55

Ach boze, riesis kraviny. No asi nie su moc komunikativni, kazdy predsa nie je kecalek. Ved ked tam nechces sediet, kym on ide fajcit, chod fajcit aj ty, aby si tam nemusela byt v tichu. S takym zivotnym nastavenim to budes mat tazke.

anonym_72dac0
Dnes o 10:06

Trapne🤕

januska12323
Dnes o 10:12

Robiť napriek ľuďom u ktorých si na návšteve? Keď sa ti tam nechce ísť tak to rovno povedz alebo choďte na kratšie a potom domov. Sú tichší no a čo, prispôsob sa alebo buď sama sebou. Môžeš doniesť spoločenské hry, nemusíte na seba kukať cez poháre.

anonym_493871
Dnes o 10:19

Nechod tam, ak sa mas chovat ako blbec.

fajnova
Dnes o 10:41

Bože chudáci rodičia. Oni ani nestali o nijakú návštevu, možno sa tešili, že budú celý večer v pyžame a miesto toho budú obskakovat zdutu puchru, ktorá si silou mocou chce niečo dokázať. Nočná mora a nie Silvester.

mimikarol
Dnes o 11:13

Bože mladý ľudia choďte sa baviť a nie sedieť zdutý u rodičov. Keď si spomeniem na svoje silvestrovské oslavy zamladi. Sedieť s rodičmi mojimi alebo frajerovymi? Haha. To by so išla radšej večer spať

anonym_c123fa
Dnes o 11:39

@anonym_autor ja toto nie som schopná pochopiť, nikto vás na Silvestra k priateľovým rodičom nevolal, nevieš, o čom sa s nimi máš baviť, povedz mi NAČO sa tam trepete? Čo ste obidvaja nesvojprávni? Priateľ bez toho, aby sa s tebou dohodol, povedal, že prídete? Čo je na hlavu? Mala som úžasných svokrovcov, ale nikdy nikoho z nás nenapadlo tráviť tam Silvester. Čo ste nešli niekam na chatu?

anonym_0f06b8
Dnes o 11:46

Ja to zas nevnímam že ideš robiť napriek ale nechceš byt stále tá ktorá zachraňuje atmosféru. Veď to nikoho donekonečna nebaví. Treba mať aj nejakú sebaúctu a nerobiť zo seba šaša. Bola by som tichšia tiež 😊

muchotrafka298
Dnes o 11:56

Mali ste ist niekam mimo, na chatu, na wellness pobyt, na lyzovacku, barskde. Alebo sa len proste zabavit do podniku. A nie ist k priatelovym rodicom, mozno vobec nemaju zaujem o traveniu casy s vami.

beata_k
Dnes o 12:22

@anonym_autor Ty sa v podstate ides mstit priatelovi? Dobre tomu rozumiem? Zamerne chces byt ticho? Najvyssi cas ho nechat inej, takej ktora ho bude lubit takeho aky je.

cyneric
Dnes o 12:25

@anonym_autor Úplne v poriadku, uži si večeru/jednohubky alebo hocičo čo bude na stole, keď sa ti nebude chcieť rozprávať tak tiež iba tíško seď. Si na návšteve, nie od toho aby si robila zabávača keď sú skôr tichšie nastavení (u nás doma je to to isté, stará mater iba naloží rezne, každého sa spýta či chce ešte šalát minimálne 50x ale okrem toho nekonverzuje, iba mlčí prípadne stále dookola či máme dosť jedla tak to je tiež také nezáživné).

Rozumela som že priateľ sa rozprával s jeho rodičmi o tom že prídete [na návštevu], tak to asi nebude úplne že "nemajú záujem tráviť čas s vami", skôr iná mentalita. Snáď sú svojprávni, keby nechceli návštevu tak rovno povedia. 😀

Neviem čo tu dámy vidia za mstenie sa. Proste rodinné sešlosti sú občas takéto povinné jazdy ktoré sa robia zo slušnosti. 👏😅 A nie vždy sú také ideálne ako vidíme v TV/to tých internetoch.

tinka3435
Dnes o 12:57

Ja by som chcela byť práveže komunikatívnejsia.Mas veľkú výhodu.Skus snou nadviazať konverzáciu a ak to bude viaznut kašli na to .Nasilu sa nepremahaj

anonym_2d9596
Dnes o 12:59

Zahrajte si karty alebo inu hru 🙂 cas ppjde rychlejsie, budete spolu sa bavit aj bez bavenia sa

muchotrafka298
Dnes o 13:01

Ja som takto fungovala v rodine expartnera, ze ja som tam robila na navstevach vyslovene animatora dospelym ludom, lebo tam nikto nepovedal ani slovo. A neskutocne ma to vycerpavalo, pretoze ja cely zivot pracujem s ludmi, denne a este dospelym tam robit "zabavu" a neustale rozpravat, na prasky som bola.