icon

Single život: Prečo sa necítim naplnená?

28. mar 2025

Ahojte, som single 4. Rok… najprv mi to vôbec neprekážalo, sústredila som sa na seba, na školu, prácu, užívala si život bez partnera s kamarátmi, rodinou bola som ok. Avšak posledné mesiace sa cítim vnútri prázdna. Mám svoje koníčky, ktoré ma bavia, mám psíka ale aj tak mám pocit, že mi niečo chýba. Taká tá blízkosť, keď prídete domov a čaká vás tam niekto.. Môzem povedat, že mám svoj život, niesom ten typ čo lipne na niekom. Víkendy trávim s rodinou a kamošmi momentálne ale nepomáha mi to. Cítim, že mi niečo chýba.. išla by som napríklad rada niekam na predĺžený víkend a keď som mala priatela s ním sa dalo čokolvek, ale s kamoškami íst niekam to ma neláka.. nebavia ma ako keby.. stále sa bavíme o tom istom a príde mi to ako strata času.. neviem prečo.. som asi divná

Strana
z2
kittykat22
30. mar 2025

navod ti nedam. ja som nikdy o kvalitnych partnerov nudzu nemala. Mohla som si vyberat a aj som si vybrala 😎 neviem preco si taka arogatna a dolezita. Ak sa tak spravas aj k tym muzom tak ma ani neprekvapuje, ze si sama.

autor
30. mar 2025

@kittykat22 ja som skor nechapala preco sa ma pytas preco si nenajdem partnera ked asi je ocividne ze si hladám😃 a povedzme si narovinu v dnešnej dobe to nieje najjednoduchsie 😅 idú po mne aj 45+ a tam by som si vedela vybrať ale vekovo mi to je už staré 🙂

liusa82
30. mar 2025

@autor a tak možno nájdeš až na staré kolená.Síce toto možno nechceš počuť ale to sa ozaj nedá uponáhlať Ako si tu to niektoré predstavujú lahko.Možno vtedy ak nemáš nijaké nároky a bereš čo ide.Ale to nerob ani náhodou.Na dobré sa oplatí počkať.Prirovnala by som to k tehotenstvu.. že keď tlačia na pílu just im to nejde.Tak toto je podobné. Viem ako ti je.Ja som bola dlhoo sama ale mne to problém nerobilo.Ani som nehladala vzťahy lebo viem tráviť čas aj o samote až po x rokoch ma to začalo už škrieť a vadiť mi.Ale ak tlačíš na pílu just nenájdeš.Ja som to tiež tak mala.Už ked som našla čo mi vyhovovalo, tak bud mali deti alebo sa mi nepáčili ale inak sme si rozumeli atd atd.Proste ako naprotiveň.Až raz to príde ked nebudeš čakať a krčovito hladať neboj.Viem že je to na nervy prešla som si tým

autor
30. mar 2025

@liusa82 ďakujem za pekný komentár❤️ a máš pravdu 🙂

dariaaa
31. mar 2025

Pises,ze si obcas zajdes s ex a je ti s nim lepsie ako s kamoškami. Jemu asi tiez...Bol dôvod vasho rozchodu na mieste?Kto to skoncil?Niekedy si clovek po rozchode uprace veci v hlave,urovna,zisti kde sa robili chyby a moze to skusit?Po 4 rokoch je normalne,ze cítiš samotu.Uslo mi,kolko máš rokov?Single zeny,dievcata svoj cas davaju do sportu,jogy,,,ale nie je to len preto,lebo chcu mat dokonalu postavu?Naco su mi dokonle krivky,ked som sama.Tam partnera nenajdes,teda aspon tazko.Mozno vyzarujes odstup Skus sa usmievat na svet,mozno ked len ideš so psikom.Prihovorit niekomu,kto tiez venci...Nesil to,len vyzaruj pozitívnu energiu,radost,usmev...

torysheer
31. mar 2025

Ja som veľká samotarka, potrebujem byť veľa sama, ale nedokázala by som byť bez vzťahu, veľmi by mi to chýbalo. A to mám deti, psa, dve práce ktoré ma bavia. Ale ten pocit, že ma niekto objíme, že pri ňom zaspávam, spoločný čas...a že sa ľúbime. Nie si divná, užila si si chvíľu svoj pocit slobody, ale je prirodzené že sa dostavil deficit partnerskej lásky. Možno od seba mužov aj odrádzaš, lebo si myslia že Ti takýto spôsob života vyhovuje. Keď sa Ti niekto páči, daj mu to najavo, nečakaj že Ti spadne z neba. A ešte - ja teda nemám nič ani proti zoznamkam, ja som tam našla partnera (už je to 11rokov)vtedy keď som práve chcela byť sama po rozvode a len tak si pokecať.

predajcake
1. máj 2025

Treba si nájsť nejakú pracu navyše, meditovať, duchovne sa rozvijat.
Ja som tiez sam nemam na vyber moznosti proste nie su neprichadzaju a co.. kamarati maju svoje zivoty, tiez to nie je ako kedysi a clovek proste ak chce ist na romanticku veceru na vikendovy pobyt na hrad, do sauny, wellnesu tak ide proste sam.
Bud som len doma a duchovne sa rozvijam alebo ak niekde chcem idem sam.
Neviem ako to mas ty ale dnesna doba materialna pomaly konci a treba sa rozvijat duchovne cim skor tym lepsie.
A ono aj mne to vadi byt sam ale tak couz doba je inde a dnes je tolko veci ze najst presne toho co potrebujeme skor si to dat vyrobit v laboratoriu.

martin96321
1. máj 2025

Co je zle na 45+😇 Uz sme domestikovny,naroky klesli pomaly k nule,vecer nas to uz velmi vonku netaha,zacala nam viac vonat robota ako .......A ze z teba nevytrtka dusu,tak na to sa mozes spolahnut🤣 pred vecerom uz len objednat pizzu a pustit dobry film😇

martin96321
1. máj 2025
@predajcake

Treba si nájsť nejakú pracu navyše, meditovať, duchovne sa rozvijat.
Ja som tiez sam nemam na vyber moznosti proste nie su neprichadzaju a co.. kamarati maju svoje zivoty, tiez to nie je ako kedysi a clovek proste ak chce ist na romanticku veceru na vikendovy pobyt na hrad, do sauny, wellnesu tak ide proste sam.
Bud som len doma a duchovne sa rozvijam alebo ak niekde chcem idem sam.
Neviem ako to mas ty ale dnesna doba materialna pomaly konci a treba sa rozvijat duchovne cim skor tym lepsie.
A ono aj mne to vadi byt sam ale tak couz doba je inde a dnes je tolko veci ze najst presne toho co potrebujeme skor si to dat vyrobit v laboratoriu.

@predajcake 🍾😎 no pekne

Strana
z2