Sklamanie - mám ťa rada len ako kamaráta
Ako zamedziť také prežívanie takých veci.

@mirkasmile keby to bolo obcas tak ano ale pri každom spoznavani príde taká odpoved.
Hádam pri každom spoznávaní nechceš nájsť lásku svojho života ☺️. Ten špeciálny človek je len jeden a je normálne, že ho treba hľadať (alebo ho vyčkať).
nemať očakávania je základný kľúč k tomu, ako sa vyhnúť sklamaniam... a potom porozmýšľať, čo robíš zle, keď naozaj každá v tebe vidí len kamoša. Zrejme si v niečom zacyklený - buď je to tvoje správanie k ženám, alebo celkovo výber žien.
Nijako tomu nezamedziš to môže byť karmicky dané aj ked sa niekto tomu môže smiať kto sa duchovnu nevenuje.Ja som mala toto isté čo vzťah tak vždy skončil do pár mesiacov alebo týždňov to som nič ani neurobila no parádne mi to liezlo na nervy.Až ked som sa tým začala zaoberať aj minulými životmi tak mi bolo povedané že som takto točila ja s ludmi aj s partnerom a do určiteho veku to tak jednoducho bude až potom sa to pretne.Tú pravú lasku najdem až tak v zrelšom veku a ozaj je to tak.Kedy to má prisť vtedy to pride.To ti tu dobre napisali
Ja nečakám hneď vzťah. Ale ked sa spoznávate na zoznamke alebo na soc. sieť. Tak po týždni pisania a spoznávania sa to skončí tak alebo ignoracia.
Tak s tymto vela neurobis, ja som taketo vety na zoznamkach pouzivala ked ma balili chalani, ktori sa mi fyzicky nepacili. Cize hladaj dalej, mozno aj ty daj sancu nejakej slecne, ktora sa ti na prvy pohlad nezda prilis atraktivna. (Neber to osobne, ale casto maju tuctovi, priemerni muzi extra naroky na zeny, aby bola pekna, sexy atd a pritom sami to iste neponukaju....)
Ja sa stotožňujem s názorom co píše kocka vyššie. Poväčšine co poznám sa to stáva chalanom, co,keď to tak sprosto napíšem,vyzerajú tak na 4body z 10 a hľadajú kocku co vyzerá na 10 z 10.
Je to hlúpe ale fyzická príťažlivosť hra proste vo výmere partnera rolu často,je to tak.
Dobrá správa je, že to nie je stratené. Muz nemusí vyzerať totálne ako model ale každý jeden dokáže byť vyšportovany a sexi keď chce. Keď miesto ľutovať sa a nonstop vypisovanie babám na sebe maká, aspoň 30 minút denne cvičí, dobre sa oblieka a stará sa o seba. Proste chémiu nesklame. Skus popracovať na tvojej charizme, postave, aby si mal aj nejaký zaujímavý koníček a podla mňa to pôjde hneď ľahšie
Po tyzdni? Tak to si na tom celkom dobre. Stalo ta to maximalne par hodin pisania na fejsbuku. Popri písaní s mnohymi ďalšími... Si predstav, ze idete 10x do mesta na večeru, dajake kino, mozno celodenny výlet do tatier a ked minies 300 eur tak sa vymackne, ze si vo friendzone...
Treba chodiť medzi ľudí, stretávať sa s kamarátmi, zisťovať u nich, že či by nemali nejakú zaujímavú slečnu. Malo by to prísť. Ja som unavený tiež zo žien. Na druhej strane nemám okrem úprimnej lásky, čo ponúknuť. Už nevadí mi to ani a verím, že pritiahnem si do svojho života aj niekoho normálneho napriek tomu, že moja diagnóza je ťažká, ale nie je to ani zle.... Hoci u mňa je to také, že s ľuďmi som sa ani nestretol, že už ani nepamätám....
Ak si po týždni písania si s niekym z toho taký sklamaný, znie to akoby si moc skoro začal brať moc vážne a tlačil príliš na pílu a to môže byť veľmi odradzujúce..
No a? Ja som svojho muža mala kedysi tiež rada ako kamaráta 😅 a už sme spolu 17rokov.. asi by si mohol skusit spoznať niekoho ako.kamaratku a vzťahy neriešiť a nehladat..
@lindous práve si myslím ze som opatrný. Posledná čo my to napísala tak jej vadilo ze som ju nepozval na kávu. Patrí sa po 4 dňoch poznania sa cez správy pozvať na kávu??
Kolko mas rokov? Niektore veci chcu cas, vela cadu a spoznavania sa. Ja som s manzelom bola kamaratka vyse 10 rokov, od SS. A potom zrazu preskocila iskra.
to záleží, niekto nechce tráviť týždne vypisovaním a radšej sa stretne, iná zase potrebuje viac času.. Nie je nič nevhodné na tom navrhnúť stretnutie tak skoro, ale ak bude odmietnuté, tak netlačiť.. Ale teda, keď píšeš že si opatrný, nerobíš kamaráta sám zo seba? Viem, že musí byť ťažké nájsť tú zlatú strednú cestu medzi udržaním nejakého napätia, vzrušenia a iskry v rozhovore a zároveň nebyť za nadržané hovädo, tak buď proste sám sebou, nerieš či je skoro alebo nie ju volať von, vnímaj ako sa vyvíja rozhovor a raz príde tá, s ktorou to klape a sadnete si 😊 a neber to po týždni tak vážne, vtedy by si to aj ty mal brat ešte kamarátsky
A k tomu čo píšu baby nado mnou - aj moje vzťahy vždy začali kamarátstvom - ale naozajstným, ak má jeden hneď od začiatku záujem a druhý nie, ten prvý čaká či z toho niečo bude a trápi sa, ten druhý zase naopak a pre obe strany to môže byť dosť nepríjemné... Takže ak máš o dievča záujem a ona navrhne kamarátstvo, tak ja by som sa radšej spakovala ako sa kamarátila a mala pri tom očakávania

Že tá pravá/pravý ešte len príde. Chvíľku to bude bolieť, ale čas zahojí všetky rany.
Ľahko sa to povie, ale ja to tak 😀