icon

Sklamanie z kamaráta

1. jan 2023

Ahojte, idem si po radu...pozname sa cca rok. Obaja single. Ja mam dieta.
Nikdy som nezazila chlapa, ktory by sa o mna tak zaujimal a staral. Sme iba kamarati, no v poslednom case som mala pocit, ze by to mohlo byt aj viac. Denny kontakt, stretavanie sa, obedy, kavy...staci, ze zakaslem, tak je schopny vykupit lekaren, aby mi pomohol.
Zaujima sa o moje dieta, na vianoce kupil darcek mne aj dietatu, taktiez mikulas, ci ine sviatky.
No k veci...zistila som, ze ma nejake kamosky na obcasny sex. Dost ma to vzalo, aj ked, mohla som s tym ratat, vsak ano..
Ku mne si nic sexualne nedovoli.
Sprava sa vsak az neuverielne pekne, napriklad minule som zaspala v jeho aute, tak siel narocky dlhsiu trasu a pomaly, ze nech si pospim. Este ma aj zakryl svojou bundou.
Nahovaram si, ze ma ma rad? Alebo co si o tom mam mysliet?
Doslova vyhladava moju spolocnost.
Spolupracovali sme par dni na rovnakej veci, no i ked uz tam pre mna praca potom nebola, vzal ma zo sebou, ze aspon zajdeme na obed a tak.
Co myslite?

Strana
z2
doriiis
1. jan 2023

Že buď si s ním začni vzťah ty,alebo rataj s tým že ti ho ukradne nejaká akčnejšia žena.

doriiis
1. jan 2023

A máš zlý názov témy si myslím....nemáš byť z čoho sklamana

moonlight1210
1. jan 2023

Naznac, ze sa vztahu nebranis. Ze sa citis tak, ze by si vztah vo svojom zivote aj privitala. A uvidis, ci zaberie.

Ine zeny neries. Necakaj, ze bude drzat celibat, lebo caka tu pravu.
Ries ich, ak sa ich nevzda ani potom, akoby ste si zacali vztah.

mimka1402
1. jan 2023

On nemá odvahu možno tuto tému začať, ale asi je to aktuálne na tebe začať túto tému. To, že má nejaké kamošky ignoruj. Je slobodný a jeho záležitosť, lepšie akoby šiel zo vzťahu do vzťahu a bol nešťastný.
Musíš s nim narovinu komunikovať, že ako to s tebou vidí do budúcnosti, že máš pocit, že je správny čas na to aby ste túto tému otvorili... Držím palce 🙂

januska12323
1. jan 2023

Asi čaká kedy sa konečne chytíš. A kým sa nič nedeje tak ide do postele k inej.

autor
1. jan 2023

Mojmu dietatu kupil na vianoce hokejku. Medzi recou som spomenula, ze teraz musim hravat hokej, tak sa vyjadril, ze on ma v tomto rad zastupi. Spomenula som, ze na jar chcem malovat, tiez sa ponukol okamzite.
Ide o to baby, ze som s nim kedysi uz mala aferku, asi mesiac, iba sex.
Vtedy som to ukoncila lebo bolo zrejme, ze nic viac nechcel. Nezaujimal sa vtedy vobec o mna ani o moje dieta.
Teraz sa situacia uplne zmenila, od leta to taktofunguje.
Fakt som mala pocit, ze ma zacal mat rad, no to zistenie, ze stale trtka kadejaku ma zarazilo.
Ale mate pravdu, je slobodny, tak preco by nemohol...

autor
1. jan 2023

@mimka1402 praveze on ma odvahy a sebavedomia dost, neda sa odbit a skor ja som ta zdrzanliva. Fakt som si iz nahovarala, ze mu na mne zalezi

mimka1402
1. jan 2023

Napíš mi do IP. Lebo asi ti musím niečo poriadne vysvetliť. To, že mu na tebe záleží neznamená, že nemôže s inými spať. Veľa ľudí to vie oddeliť. Ja tiež. Ty to berieš zbytočne osobne. Vtedy si to sama ukončila. Prečo sa čuduješ, že nezačína nič sexuálne s tebou? Tak možno chce to zlepšiť a ide na to iným spôsobom. Ja som tak spavala s inými a pritom som city mala k inému, ktorý sa nevedel rozhýbať...
Takže neber ako tragédiu, že má niekoho na sex.
Proste musíš s nim dať rozhovor, úprimný.
Lebo problém by bol iba vtedy keby vy máte už nejaký záväzok alebo niekam to smeruje a on stále spáva s inými. Ale takto je to iba tvoja smola, že si sa o tom dozvedela.
Vôbec to neber v súvislosti, že mu na tebe nezáleží. Ak by mu nezalezalo, sakra by sa správal diametrálne inak. Nespis s nim. Takže vysvetli mi, prečo by sa k tebe a synovi tak choval ak by mu na tebe nezáležalo?
Nekomplikuj si život dohadmi. Dajte si víno, večer a pokecajte. Priznaj sa, že chceš vedieť či daným správaním voči tebe niekam smeruje, alebo nie. Že je už na čase si to vyjasniť, lebo byť na pol ceste sa nedá. 🙂

syslik81
1. jan 2023

a co tak si pri tej kave spolu aj povedat co mas na srdci .. nieje nic jednoduhsie ako rozpravat sa s tym,o koho sa jedna a dozvediet sa od neho pravdu ako tuna hadat co by mohlo byt ale nieje .. tu ziadna nepozna jeho a ani teba a ani nemame carovnu gulu ... najvacsou chybou dnesnej doby je to,ze sa ludia prestali rozprvat ... skus to-pomoze to

lavinis
1. jan 2023

A z čoho si sklamaná? Že je single a nežije v celibáte? Nerozumiem. Pokiaľ nemáte vzťah teba je v zásade to toho nič s kým spáva. Očividne má o teba záujem. Či chce niečo vážne alebo len sex, na to my kryštálovú guľu nemáme.
Prestaň pozerať tie Disney rozprávky, takto to v živote nefunguje, že chlap bude žiť ako mních lebo sa mu niekto páči.

h2
1. jan 2023

Tak ja som aj chápala, z čoho si sklamaná, až kým som si neprečítala, že ty si s ním už spala a tiež to bol čiste len sexuálny vzťah. Tak ako ťa môže sklamať, že on spí s inými, keď si vlastne robila to isté?

gabika0825
1. jan 2023

Mali by ste sa úprimne porozprávať. Narovinu by som sa snim pri obede alebo keď budete spolu porozprávala, vyjadrila by som mu svoje myšlienky, pocity, však buď ti prizná city aj on, alebo tá vyvráti z omylu. Ale nemáš byt prečo smutná

madeline1
1. jan 2023

nechapem preco cely ten rok si to vnimala ako kamaratstvo...on sa ale zblizuje intimne s inymi, viacerymi, ale chodi za tebou ako kamarat, s ktorym si kedysi mesiac spavala, uplne cele zle...vlastne paralelne udrzuje viacere vztahy...neutesuj sa tym, ze spolu nic nemate, tak moze s inymi...a ani sa neutesuj tym, ze tebe a tvojmu synovi nieco kupil, to je sice mile, ale materialnymi vecami sa laska neprejavuje...si prenho kamaratka s benefitmi a to je naozaj smutne...ak je neodbitny, odbi ho poriadne....keby ta mal rad ako lasku, nespava s inymi...na co ti je taky chlap? predstav si to obratene, ty by si sa tak spravala?

liljana
Autor odpoveď zmazal
toskanka
2. jan 2023

Nie, keby som vedela, že sa stretáva na sex s ostatnými, nemal by u mňa šancu, aj keby sa o mňa staral ako o princeznú. Je to chorý vzťah.

tinatitti
2. jan 2023

Mala som podobneho kamaráta, len s tým rozdielom, že sme spolu nikdy nič intímne nemali. Ja som bola pre mňa krátko po rozvode (cca pol roka), on bol rozvedený už niekoľko rokov. Po pár mesiacoch sme sa rozprávali o kadečom a vtedy som povedala, že nie som ešte pripravená na nový vzťah. Potom obmedzil kontakt, no aj tak mi bol stále nablízku. Síce sme sa nevidali už často, no denne sme si volali, písali. Nakoniec, kým mi došlo, že som sa do neho zamilovala, mi ho ukradla iná. Dnes sú manželia. My dvaja sme ostali priatelia. Dokonca ja som si našla iného partnera a aj on sa s nimi priateli. Takže suma sumarum. Ak k nemu niečo cítiš, povedz mu to. Môžeš tým len získať.

mimka1402
2. jan 2023

@madeline1 S autorkou som si písala a je toho viacej takže som si istá, že nemáš pravdu. Ten chlap robí extrémne veľa vecí, ktoré sú za hranicou toho čoby urobil niekto pre kamarátku. Tí dvaja spolu nespavaju. Skončilo to dávnejšie. Odvtedy je medzi nimi takýto vzťah, kde druhá strana robí veľmi výrazne veci, ktoré len tak neurobí človek. Sú to veci, ktoré majú citový kontext.
Ja si zas myslím, že tým že autorka ho v minulosti odmietla a jemu možno na nej podľa všetkého naozaj záleží tak si "žije" svojim životom lebo ona ho v tomto smere odmietla.

madeline1
2. jan 2023

@mimka1402 a ma viac zien naraz okrem toho, ze udrziava vztah s autorkou, ktoru podla tvojich slov miluje. zeny nebudte najivne. muzi v tomto smere nie su ini ako zeny. on len caka, ze sa mu zadari aj s nou, ale charakterovo je ten chlap nula bodov.

mimka1402
2. jan 2023

@madeline1 Ona ho odmietla tak šiel inde.😀 On je single, ona jr single prečo by on mal žiť v celibáte? 🙂 aurorku nemá prečo zaujímať s kým on spáva. Lebo sú oni dvaja kamaráti. A neklam a nezavadzaj, nikde som nenapísala, že ju miluje. Kde som to napísala? Tak ak nevieš čítať a rozumieť pisanemu slovu odporúčam si to zopakovať.🙂

lilly16
2. jan 2023

Buď ťa chce alebo nechce..a ak áno, nespí s inými..príde mi zvláštne to jeho správanie

lara_2620
Autor odpoveď zmazal
madeline1
2. jan 2023

@mimka1402 svoj nazor som vyjadrila, on nestoji za nic. neciti k nej lasku.

emm_i
2. jan 2023

Autorka, ak chceš, môžeš mi napísať. Riešim aktuálne niečo veľmi podobné, priam až rovnaké (len o tom "mojom" viem, že iné nerieši...). 🙂

rony2255
2. jan 2023

Ty keby si do niekoho zamilovaná, kto je single, tiež by si spávala s kadekým...?? Súhlasím s @madeline1

rony2255
2. jan 2023

To je ako keď mi kamarátka povedala: "Veď randiť môžeš aj s desiatimi naraz. Kým si s jedným nepovieš, že ste vo vzťahu." No pre mňa je to podvádzanie a klamanie. A dávanie zbytočnej nádeje. U mňa by takýto muž nemal šancu. Keby viem, že muž s ktorým randím, randí popritom s ďalšími, u mňa končí.

toskanka
2. jan 2023

@rony2255 Presne. To čo je za muža, ktorý spáva s viacerými ženami naraz? Keď je zvyknutý na takúto rozmanitosť sexuálnych služieb, tak ťažko v budúcnosti bude verný jednej partnerke.

@autorka, zlož si ružové okuliare.

modrykonik33
3. jan 2023

@rony2255 keby nebol zamilovaný kupoval by cudziemu decku a žene darčeky? Načo by inak s ňou trávil čas?

mimka1402
3. jan 2023

@rony2255 Vravím, autorka tu nenapísala všetko, to čo ten chlap robí je extrém. Bez nejakého citového dôvodu to na milión percent nerobí. Robí to dlhšiu dobu. To, že s niekym spáva je irelevantné, ona ho odmietla, tak si asi hľadal styk inde. A ju vníma ako kamarátku. Keďže sa stiahla... To, že ju má rád je isté. Sú ľudia ktorí vedia oddeliť styk od citov.
Chýbajú tu veľa vecí pre ktoré som si istá, že to tak je... Keďže autorka si so mnou písala a nepochybujem o tom celom, že ju má určite rád.

toskanka
3. jan 2023

@mimka1402 Prečo sa potom téma volá, že sklamanie z kamaráta? To upravil admin? Ak nie, tak autorkine pocity úplne vystihujú situáciu. Z toho, že trtká ďalšie ženy, by som bola sklamaná tiež.

mimka1402
3. jan 2023

@toskanka Ale je to kamarát, single, nie je nikomu viazany, prečo by mal byť v celibate ak je slobodný? Kým nemá on vzťah a čo nemá, tak nevidím dôvod toho prečo by mal byť odpisany bezdôvodne. Ja som to mala rovnako, keď som single, mala som niekoho na sex, ale vo vzťahu som verná, kým som mala niekoho rada, ale on sa nechytal či bol iba kamarát, nevidela som dôvod stopnut sex s niekym len kvôli možnému vzťahu ktorý byť nemusí. Problém za mňa je, že mali kedysi vzťah s vyhodami, autorka sa stiahla, neskôr sa začali spoznávať opačne a stretávajú sa doteraz. Ten dotyčný si extrémne rozumie s jej dieťaťom, snaží sa. Ale autorka ho vtedy stopla... Pre mňa zas opäť chýbajúca komunikácia.

Strana
z2