Skryté signály nevery
Ahojte . Tie čo máte žiaľ s neverou skúsenost ( najma take ktoré ste mali doma pár mesacne babo ) ako ste na ňu prišli ? Nemyslím klasické signály že starostlivosť o vzhľad , bratie telefónu do sprchy ..ale skôr ma zaujímajú take skryte signály ktoré vôbec neveru naznačovať nemusia
@petruska19 tiez si myslim, ze tym IT aspon nikomu neublizi.
@jaja20 🤣 toto už ani nie je na smiech. Toto je smutné ☹️
@makova333 prečítaj si https://ivanadamek.blog.sme.sk/diskusie/3267424... ...JA JA JA. Iba ja som najlepšie odpovedal. Diskutér milý sa mu snazil niečo napísať v dobrom. Neprijíma kritiku vôbec.
Preto tu už diskutovať nebude.
@manzelskyporadca Ako nehnevaj sa ale pobavila som sa . Koľkokrát dá žena pre rodinu deti a muža prvé a posledné a aj tak má milenku ,lebo panko sa nudi . Žena top správanie všetko dá podnos a pankovi sa nepáči. Lebo nuda . Už nemá čo loviť a aaach hrozna nuda . Waaaa čo dnes vymyslím
Akože podľa mňa to bude nejaký neverník s niekolkobodovym obhajovanim sa proti žene ,však chlap je chudatko, nič iné mu neostávalo ,ako zahnut. Ak sa mýlim má priestor na obhajobu.Alebo niekto kto nemá rád ženy / zasa môže vyvrátiť /Vychádzam z toho čo písal ,lebo jeho celá obžaloba je mierena iba výlučne na ženy a je to ich vina.Prečo by sa mal chlap lepšie začať správať k žene ,aby sa zacali zasa milovat však že ,celú obžalobu hodím na ňu. Je to jednoduchšie . Na čo by som mal používať čarovné slovíčka prepáč ,ďakujem ,tie sú iba v pesničkách od Mira Jaroša ,doniesť kvety ... Nadam jej do p** a hotovo. A ešte aj zahnem však chlap nenesie vinu. Alebo sa iba nudí a rype do žien na MK . Nech je to ako chce ale fakt od veci ,celú obžalobu hodiť na neznejsiu polovičku a v podstate ešte obhajovať neveru a však nič iné neostalo a je to ok. Originálne a chlapské
@kristina2015 mozno trauma z detstva...
@petruska19 precitane, ach jaj...komu neni z huru dano, v apatece nekoupi... Horsie je, ked si hlupak mysli, ze je mudry a osvojej pravde nepochybuje. Mudry clovek pochybuje stale, hlada, uci sa, rozvija sa. A napriek tomu si mysli, ze "viem, ze nic neviem"😉
@makova333 Kto ju nezažil však. Každý si nesieme nejaké rany u niekoho viac vidieť u niekoho menej . Vsak nech precita aj iné názory nie len názory mužov. Presne ako si napísala hlupák už vie sprosty sa učí celý život. ,,irónia ,,
@makova333 myslené traumu všeobecne. Každý má nejaké krivdy a boliestky. Už mi to nešlo opraviť
@manzelskyporadca a čo má robiť manžel, aby ho manželka nepodviedla?
Keď bol kamarátke priateľ neverný, bol najviac milý, keď sa mal stretnúť s milenkou. Správal sa milšie, ako normálne, nie preto, že mal výčitky svedomia, ale preto, že ju tou milotou chcel osrať. Cez deň sa tváril, aký je chorý./Po tom, ako noc predtým strávil s milenkou/ Kamoška okolo neho skákala, lebo si fakt myslela, že je chorý.
Ja som to zažila v bývalom vzťahu. Keby sa mi blbec nepriznal tak asi ani na to neprídem. Mne to došlo až po odhalení. Hlavne odmeranost, prestal mi hovoriť že ma ľúbi, kedysi to bolo na dennom poriadku. Kritizoval ma za všetko a hlavne ostával dlhšie v práci čo nikdy predtým nerobil lebo bol prvý ktorý z nej utekal. Ja som si ním len bola istá takže mi to fakt nedopalovalo.
Muž je milý v prípade nevery podľa mňa len preto ak svoju partnerku miluje a milenku ma len na spestrenie a vie že o vzťah prísť nechce.
Hnusný začne byť vtedy keď sa zamiluje do inej.
@leuchtturm alebo svokra co popisala predstavu ako sa ma buduca nevesta starat o jej synka😂
@sari24 to posledné mi dáva zmysel ale na druhej strane mi nedáva zmysel : ak miluje ako teda môže podviesť ?
Zevraj sa to da, ze miluje a aj tak podvedie. Ze vtedy ked milenka je len na sex alebo zdvyhnutie sebavedoma... ziadne city, ziadna buducnost, ziadna ohladuplnost, zbavi sa jej zo dna na den ak chce. Len ju vyuziva na to aby sa citil lepsie. Toto je vysvetlenie od chlapa. Ja si tiez myslim ze ak by skutocne lubil, nepodviedol by.
Na to ti veľmi odpovedať neviem lebo ja takým mužom nerozumiem proste. To sú už podľa mňa skôr takí chronickí suknickari ktorí aj majú radi tu svoju ženu čo majú doma ale ak prejde okolo nich nejaká sukňa tak si radi užijú. To neznamená ale že by mali niečo proti svojej polovičke. Neviem typický príklad bol Maroš Kramár ktorý tu svoju exmanželku aj mal rád ale mladé žabky mu spestrili voľné chvíle. Ale to sa už bavíme podľa mňa o extremoch samozrejme.
Spociatku drobne darceky...napr. mam rada pikao...tak v aute vo dverach ma vzdy cakalo ked ma viezol z prace, caste vencenie psa, chodenie na kavu k rodicom, vacsie sportove aktivity, nakupy boli caste. Isiel kupit aj jeden rohlik na ktory mal prave chut alebo isiel vyniest aj poloprazdny kos. Robil to len aby mohol vklude telefonovat. Neskor ked to prehuplo do dalsej fazy zalubenia a milenka uz bola cosi viac...tak ma kritizoval za vsetko co mu predtym nevadilo ako to ze v sobotu idem nakupovat, upratujem byt, robim na zahrade... Ked som pochopila o co ide zbalila som seba a syna a odisla.
U nás to bolo tak...neustále vypisovanie si s kolegyňou- kamarátkou, začalo mu vadiť aj moje dýchanie ( to bolo keď sa spolu oťukávali ) potom prišli na rad milé sms na dobré ráno a úspešný deň a podobne "milé drobnosti" keď zisťoval či ma voľný priestor na sex...nedostatok času a ani záujem o bábo v mojom bruchu boli len vrcholom.