icon

Skúpy priateľ

18. okt 2023

Mam 4 rocny vzťah. Stále spolu nebyvame... Dnes ma môj syn 12 rokov. Sam sa ponúkol, ze príde. Ze poďme si posedieť s mojim synom do pizzerie. Ja, ze oki, ja pozývam, za syna. On mu ale nic nedal... Ani horalku, lízatko... Nič. Som. V šoku. Váš názor...

syslik81
19. okt 2023

no podla tvojho vyjadrovania by som povedala-vrana k vrane sada... si drza papulnata nevdacna osoba .. kvoly jednej veci ho nazves lakomcom a pritom sa vyhybas otazke aky bol predtym- kupoval daco? platil vam nieco? nemala si navrhnut platenie a mal by od neho aspon tu pizzu ... ale pre dobro kamarata-vlastne priatela ak to tak chces nazvat by som sa s nim rozysla ..iste si najde lepsiu priatelku a ty bud radsej sama

maranta_leuconeura
19. okt 2023

Vies co najprv som ti isla napisat ze kasli nanho mas na lepsieho... Ale potom som si precitala tvoje odpovede a cojaviem... 🤷

prunee
19. okt 2023

A ty si ako zareagovala? Ak si bola rovnako komunukativna ako aj tu, priatel sa uz minimalne hanbi a naprava co sa da alebo si ho poslala kade lahsie. Za styri roky ty sama uz musis vediet, ci je lakomec, ci zabudlivec, ci pako...

babulkomale
19. okt 2023

To uz aj kolegyna, suseda da nieco, hoci samozrejme nemusi.
Je to uboziak. Nemusim takych ludi. Ide o gesto, nie o peniaze, keby chcel niekto pisat o vyuzivani 🤦 cokolada za euro nikoho neprivedie k bankrotu.

lizatko1009
19. okt 2023

Inac ty si riadna agresívna ani neviem ti nájsť vhodné pomenovanie, podla toho ako reagujes a píšeš. Nič viac si nezaslúžis a ak zaslúžiš tak presne také teclo. Vrana k vrane sada...mozes byt nasrata, mas plne právo, ale takto reagovať na ľudí čo ti nič neurobili?

maryetta
19. okt 2023

@vanilkovazmrzka ani kamarati. Mame ozaj dost kamaratov. A detom aj bezne nieco malicke donesu. Ak maju narodky to ani nehovorim. Az mne je trapne ze nemusia takto nosit.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
niceboy
19. okt 2023

Autorka prestala reagovať lebo nedostala odpovede aké si želala 🤣

matullienka
19. okt 2023

Mne by boli trápne, že baba okolo 30 tky s dvoma deťmi po 4 rokoch ešte stále chodí s tým chlapom len na občasné rande. Ale áno podľa vyjadrovania aký išiel takú našiel. Tu si hubu otvoriť vieš tak si si ju mala otvoriť aj pred tým známym či ako ho nazvať. Tam si mala byť hrdinka a nie tu vyskakovať. Ak do tej pizzerie pozýval on tak na čo si sa hrabala to platiť?

ahhola
19. okt 2023

Nikdy nič nedá nikomu, nechá sa pozvať na oslavu a oslavencovi vyrobí len frustráciu...

On musí byť posteľny Casanova, načo by s ním inak, bola, nezavidme, baby😄

niceboy
19. okt 2023

@ahhola ako tak čítam tak autorka tiež nebude žiadna výhra...

tykat
19. okt 2023

@maranta_leuconeura asi tak, nech sa ho drží lebo neviem neviem ci s tou povahou este dakoho najde

tanyag
19. okt 2023

Ja keď s niekým idem von, či to je kamarátka, alebo partner (ak mám) alebo sestra, babka, dedko a "oslavujeme" narodeniny dcéry...vždy podotknem - NEKUPOVAŤ DARČEKY, STAČÍ KINDER VAJÍČKO ALEBO MALÁ ČOKOLÁDKA...trebalo mu to asi povedať priamo...napr. mám brata, ktorý nikdy nekúpi dcére nič ..v poriadku, nemusí...ale ja to hlúpe kinderko kúpim a keď príde...tak mu ho strčím do ruky, aby dal dcére...dcéra sa poteší a život ide ďalej...bez emócii, bez zbytočného hnevu...dieťa šťastné - rodič štastný...

ivik4
19. okt 2023

@matullienka toto tiez nechapem, on zavola a ona plati 😀. Chapem to tak ze pozvat ho chcel on k narodkam takze nic ine tym padom chlapcovi nenosil a ona teraz šteka na fore 😀

dadis
19. okt 2023

@tanyag Prepac, ale tvoj brat tiez dobre teliatko

tanyag
19. okt 2023

@dadis Tak môj brat bol vždy taký (už má 56r., je dedo, má 4 deti, 8 vnúčat, má komu kupovať) ale mne to nevadí, ja neočakávam od nikoho nič...ale dcéru vždy kinderko poteší, tak jej ho kúpim ja a brat jej ho dá...nevidím na tom nič zlé...takto to máme zaužívane odkedy dcéra vníma sviatky...predtým som to neriešila...bolo mi absolútne jedno, či niekto mojej dcére niečo kúpi alebo nie...čo sa týka známosti...ak som nejaké mala, vždy som upozornila, že nekupovať hračky a ani somariny (ktoré máme plný byt), stačí niečo, čo dcéra spapá a vybavené...tak isto robíme dcére oslavu o niekoľko týždňov - pri pozývaní som zdôraznila, že darčeky netreba, stačí malá sladká pozornosť (kinderko 😉). Ako si kto zariadí, tak má...ja týmto veciam veľkú váhu neprikladám...

solange7
19. okt 2023

Relevantnych odpovedi tu mas dost. Suhlasim s nimi.
Ale pride mi celkom vtipne, ze si nepamatas kedy co dal na narodeniny tvojim detom a riesis len tieto jedny konkretne. Nepoviem keby si mala 20 deti, ale mas 2 a pri jednom ta rozculilo, ze nic nedostal. Myslim, ze by si si to vsimla asi aj pred tym. Prides mi v tomto dost cudna.

tanyag
19. okt 2023

a 4 roky ti nevadilo, že je skúpy? či len kvôli tej jednej horalke alebo lízatku si z neho urobila skúpeho?

dadis
19. okt 2023

@solange7 Nemuseli predtym s detmi sviatok oslavovat, toto mohli byt pokojne prve narodeniny, co spolu oslavuju..

ema22270
19. okt 2023

Ja som si tiez isla so zaujmom precitat tuto diskusiu, podla nadpisu ma to zaujalo, ale teda autorka, fuha, tie tvoje odpovede a komentare, no radsej sa zdrzim komentara.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
dadis
19. okt 2023

@prasiatko30 Suhlasim

natiblaskova
19. okt 2023

@zmrzlinka2021 s takýmto slovníkom? Podľa mňa sa ofukla akurát alebo mu po nadávala samozrejme za chrbtom 😉a on nech si chudák domyslí. Neviem načo sa jej snažia kočky radiť keď každú posiela do teplých krajín...

mirkam3
19. okt 2023

Wau, ty máš teda prejav 😂 - akože asi si si touto kartou pritiahla do života zaslúženého “priateľa”. Čo sa potom čuduješ…

tarra6
19. okt 2023

Tak keď si nepamätáš, či mu niečo dal vlani, tak nerieš. Na rok si nebudeš pamätať, že mu teraz nič nedal.

koniarova
19. okt 2023

@tarra6 😂😂😂👍👍

zanka777
19. okt 2023

A čo si tu teraz nervózna na iné dievčatá čo ti píšu???ty si si začala s kok..on a si s ním 4 roky ... ktorý nemyslí na tvojho syna len na seba a možno trošku aj teba
.. tak sa tu neosočuj na iných...
Po ďalšie tiež mi príde divné že si nepamätás či mu vôbec niekedy na narodeniny niečo dal

zanka777
19. okt 2023

@tarra6 👌😂😂😂😂

culienka
19. okt 2023

No skúpy je určite bez ohľadu na to ci minulý rok dačo dal alebo nedal. Ktovie ci mu vôbec zablahoželal. Alebo využil príležitosť a prišiel na oslavu sa najesť zadarmo...

autor
19. okt 2023

@ema22270 ako pochvalen take na veky... Su tu otrasné ženské, nedivim sa, ze modrý konik ma tak zle meno... Malu by to tu zrušiť celé.