icon

Skúšal som si hľadať známosť, no zatiaľ nič

27. aug 2025

Dobrý deň, mám 27 rokov, pracujem v zahraničí, mám dobrú prácu, vlastné bývanie. Ide o to, že som stále sám. Nikdy som nemal priateľku. Nemyslím si, že som nejak extra pekný meriam iba 170 cm, nie som tučný, ale mám jazvy na tvári po akné. Skúšal som si hľadať známosť cez internet aj offline, ale zatiaľ z toho nič nebolo. Niekedy ma to dosť trápi, lebo by som chcel mať niekoho blízkeho pri sebe. Cítim sa niekedy osamelo, aj keď mám prácu a materiálne zabezpečenie. Zároveň mám pocit, že to môže byť mojimi jazvami alebo tým, že nie som dokonalý fyzicky, a to ma frustruje. Neviem, či som príliš vyberavý alebo len nemám šťastie. Hľadám niekoho, s kým by som sa cítil prirodzene, s kým by sme si mohli rozumieť a tráviť spolu čas bez prehnaných očakávaní.

anonym_38980d
27. aug 2025

@anonym_autor keď sa sám sebe nepáčiš sprav s tým niečo. Na jazvy - choď na chemicky peeling, pomaha to. A následne po nejsom čase si kúp tretinoin. A k postave - začni teda cvičiť.

anjelicek26
27. aug 2025

Co sa tyka tych jaziev na tvari, ak ti to fakt vadi, laserom sa da skorigovat skutocne velmi vela alebo napichnut kyselinu hyaluronovu ci ako sa to pise kazdopadne nemusis sa s tym zmierit... zacni cvicit, pomoze to sebavedomiu, celkovej kondicii a hlavne ti to zdvihne samemu sebavedomie.. Potom to uz podla mna pojde same...

bystrozraky
27. aug 2025

@anonym_autor Poviem ti, ako to funguje: Keď sa sám sebe nepáčiš, tak ako očakávaš od ostatných, že sa im budeš páčiť? Oni to cítia, že sa sám sebe nepáčiš, a len odzrkadľujú to, čo ty vysielaš. Presne tak to funguje so sebavedomím a podobne. Nič na sebe nemusíš meniť, len svoj postoj k sebe. A prestaň tlačiť na vzťah... proste choď a maj s niekým zábavu (nie robenie zabávača... ale s niekým zábavu). Pamätaj, že nie každé rande má vyústiť do vzťahu. To nie je súťaž ani výhra. Musí sa to rozvinúť prirodzene. Takže zapracuj hlavne na postoji k sebe. Good luck.

anonym_a3f23d
27. aug 2025

@anonym_autor presne ako tu už spomenuli, ak sám seba nevnímaš ako pekného, ani žena ťa tak nebude vidieť. Nikto nie je bez chyby. Ide o to, aby si bol najprv sám so sebou spokojný. Nemusíš mať kocky na bruchu ani dokonalú pleť, stačí ak budeš vyžarovať sebavedomie a poznať svoju hodnotu. Keď sa vidíš v zrkadle s jazvami povedz si - nevadí, mám dosť iných silných stránok ktoré ženu zaujmú. Možno si cieľavedomý, zodpovedný, milý, vtipný.... A ak tebe samému vadia, dostal si rady čo s tým. Povenuj sa svojmu vnútru a hodnote a až potom začni znova hľadať.

sszuzu8
27. aug 2025

Jejda a pritom existujú ženy ktoré zbožňujú jazvy v akékoľvek podobe 😍 mala som bývalého ktorý sa v začiatku hanbil za to ze ma zjazvenu celú hruď (rezal sa kvôli láske). Paradoxne to bolo na ňom úplne najviac wau. Či od akné od žiletky od noža... Pôvod nezáleží. Tým to nebude naozaj

modratrixie
27. aug 2025

Prosím ťa pozri si pár dielov zámeny manželiek a zistíš že to vôbec nie je o výzore a partnera môže mať aj naozaj fyzicky škaredý človek a dokoca byť ešte aj neverný

anonym_8b31e5
28. aug 2025

@anonym_autor chceš niekoho blízkeho pri sebe a pracuješ v zahraničí. Skús tinder. Tam v zahraničí si hľadaj polovičku, keď to tak cítiš. S pokožkou ti baby poradili, tak skús, možno ti to zdvihne sebavedomie. Je to naozaj o tvojom postoji k sebe. Ďalej o tom, či máš jasno, do kedy chceš v zahraničí ostať, ak si hladáš partnerku na Slovensku. Tá, ktorá to má rovnako ako ty a chcela by niekoho pri sebe, tak o teba záujem nemá, lebo pracuješ v zahraničí. Nebol by si pri nej. Len silné vzťahy ustoja prácu v zahraničí. Obaja musia na tom vzťahu viac pracovať.