icon

Skúsenosti so zoznamkami - realita nezodpovedá fotografiám

chlap321
2. jún 2025

idem na zoznamku... konkretne facebook. (nakolko badoo po rokoch je len sama reklama) vytvorim si profil, postavim pred zrkadlo, odfotim sa a tukam. tato sa mi pozdava tato nie.. a tak dalej kym vas to bavi.. zrazu mi ukaze zhodu u 3 zien, jedna je z daleka, dve tuna v mestecku. fotografie tvare velmi prijemne, vzdelane zeny, podla tvare zjavne stihlejsie. u oboch som mal zaujem vediet o nich viac a ako trebarz vyzeraju postavou, alebo co maju na FB. co ich zaujima, jedna tam nemala nic a foto neposiela, druha foto neposiela ze uvidim na rande.. tak sme sa o dva dni stretli v meste.. prva dama v jeden den mala asi o tri brady viac ako na fotke o polovicu redsie a kratsie vlasy. bola mila ukecana ale napriek tomu ze o hlavu nizsia odomna, tak mala cca rovnako kil ako ja. co ma zial nepritahuje☹ ..... druhe rande o dalsie dva dni s druhou, mala o jednu bradu viac ako fotke, a velmi zanedbana zena, ktora mala spinave nechty ☹ a tiez pri vyske o hlavu menej ako ja hmotnost podobnu, ta sa aj priznala ze rovnaku fotku pouziva uz vraj 9 az 10 rokov.. ... moja otazka.. aky ma prosim toto zmysel?? ... co je to prosim za hlupost, fotku neposlem a basta......, ked mna vidi celeho na profilovej fotke podla ktorej "si ma vybrala"

Strana
z2
klementinka58
2. jún 2025

No vitaj vo svete filtrov😃. Ja som raz mala stretnutie s jednou zenou ltora mi mala urobit danove, podla foto cakam, cakam a zrazu sa mi prihovorila dievcina,ktora sa vobec ale vobec nepodobala....😃🫣 kukala som ako puk ze co vsetko filtre dokazu😃. Ona mna ppdla foto spoznala hned🫠

standusina
2. jún 2025

Nechapem, co sa stazujes? 😀 Vsak a co si teda nehladas take profily, kde realne vidis ako vyzeraju aj co sa postavy tyka a ma viac fotiek ako jednu? 🙂

zuzanita1609
2. jún 2025

Tak hľadaj vo svete reálnych obrazov a reálnych postáv,v reálnom čase a nie na zoznamkach. Či pracuješ na ropnej plošine niekde odrezaný od sveta? 🤭

jani255
2. jún 2025

@chlap321 zrejme si tie baby myslia, že keď ich uvidíš naživo,ucaruju ti, lebo inak s tými bradami, ako hovoríš, že majú a poslali by fotku by si tomu hneď dal stopku a neprišiel,no tak skúsili 😁ale neviem aký to má zmysel, to je moja odpoveď

falbala132
2. jún 2025

aj ja som pouziavala 10 rokov staru fotku, lebo proste bola vydarena a inak nie som vobec fotogenicka a zdalo sa mi, ze vlastne nevyzeram ani po rokoch az tak inak. a jeden chlapik ked ma zbadal, tak povedal, ze wau, si prva zena zo zoznamky, ktora sa na seba na fotke podoba a dokonca vyzera v skutocnosti este lepsie 😀 tak mozno oni su proste iba fotogenicke 😀

chlap321
autor
2. jún 2025
@standusina

Nechapem, co sa stazujes? 😀 Vsak a co si teda nehladas take profily, kde realne vidis ako vyzeraju aj co sa postavy tyka a ma viac fotiek ako jednu? 🙂

@standusina zasa opacny pripad, na badoo mi ukazalo peknu stihlu damu, a mala v profile snad 50 fotografii.. to uz zasa bol opacny extrem, co ma tiez nelaka.

chlap321
autor
2. jún 2025
@zuzanita1609

Tak hľadaj vo svete reálnych obrazov a reálnych postáv,v reálnom čase a nie na zoznamkach. Či pracuješ na ropnej plošine niekde odrezaný od sveta? 🤭

@zuzanita1609 nieje to take uplne lahke ako si myslis. ale vysvetlovanie by bolo na dlho.

chlap321
autor
2. jún 2025
@falbala132

aj ja som pouziavala 10 rokov staru fotku, lebo proste bola vydarena a inak nie som vobec fotogenicka a zdalo sa mi, ze vlastne nevyzeram ani po rokoch az tak inak. a jeden chlapik ked ma zbadal, tak povedal, ze wau, si prva zena zo zoznamky, ktora sa na seba na fotke podoba a dokonca vyzera v skutocnosti este lepsie 😀 tak mozno oni su proste iba fotogenicke 😀

@falbala132 neviem si to predstavit realne, ale potom si stastna zena ze sa nemenis.

nikoletta1712
2. jún 2025

@chlap321 A ja zas nechápem ľuďom, ktorí sa registrujú na zoznamkách…Pre mňa úplne úbohé…Nikoho týmto nechcem uraziť…

zuzanita1609
2. jún 2025
@chlap321

@zuzanita1609 nieje to take uplne lahke ako si myslis. ale vysvetlovanie by bolo na dlho.

@chlap321 tak vysvetli, času je dosť,von sa nedá ísť, leje akokeby panbožkovi prasklo potrubie 😁

earlgrey
2. jún 2025

Mne osobne príde trápne fotiť sa pred zrkadlom 😂😂😂 a keď toto vidím u niekoho v profile, tak ani neodpisujem 🤣 to nemáš kamaráta, ktorý by ťa odfotil? 😉

andrejka2424
2. jún 2025

Ty si ten, čo teraz ukončil vzťah a hĺadá medzivzťah a máš čo ponúknuť? Neĺutuj sa, nikto ťa nenúti kupovať mačku vo vreci a pokojne môžeš mať ako podmienku pred prvým stretnutím aktuálne fotky celej postavy.Rovnaké sklamanie zažívajú určite aj ženy, zase si nemysli,že čo rande, to chudák princ krasoň a tučná Fiona.

chlap321
autor
2. jún 2025
@zuzanita1609

@chlap321 tak vysvetli, času je dosť,von sa nedá ísť, leje akokeby panbožkovi prasklo potrubie 😁

@zuzanita1609 ty si mi tusim pisala aj v predchadzajucej debate 🙂 este to predychavam po vcerajsom rande a potom uvidim ci vobec budem pokracovat. asi si radsej zozeniem papagaja, s tym si aj pokecam.. a nie zienku.

chlap321
autor
2. jún 2025
@andrejka2424

Ty si ten, čo teraz ukončil vzťah a hĺadá medzivzťah a máš čo ponúknuť? Neĺutuj sa, nikto ťa nenúti kupovať mačku vo vreci a pokojne môžeš mať ako podmienku pred prvým stretnutím aktuálne fotky celej postavy.Rovnaké sklamanie zažívajú určite aj ženy, zase si nemysli,že čo rande, to chudák princ krasoň a tučná Fiona.

@andrejka2424 hej, som to ja, ono nejde o lutovanie. skor som si uvedomil ze tu je tento profil a ze mozno si to precitaju ine zienky ktore su na zoznamkach podobne.

chlap321
autor
2. jún 2025
@earlgrey

Mne osobne príde trápne fotiť sa pred zrkadlom 😂😂😂 a keď toto vidím u niekoho v profile, tak ani neodpisujem 🤣 to nemáš kamaráta, ktorý by ťa odfotil? 😉

@earlgrey toto mas pravdu🙂 trochu som odflakol pripravy ale zasa bol som to ja.

zuzanita1609
2. jún 2025
@chlap321

@zuzanita1609 ty si mi tusim pisala aj v predchadzajucej debate 🙂 este to predychavam po vcerajsom rande a potom uvidim ci vobec budem pokracovat. asi si radsej zozeniem papagaja, s tym si aj pokecam.. a nie zienku.

@chlap321 samozrejme,ja som všade 😁. Nemusíš sa hneď "fučať",len som chcela vedieť,čo takému fešákovi, ktorý má potrebu kupovať "mačku vo vreci",bráni osloviť niekoho v reálnom živote.

chlap321
autor
2. jún 2025
@zuzanita1609

@chlap321 samozrejme,ja som všade 😁. Nemusíš sa hneď "fučať",len som chcela vedieť,čo takému fešákovi, ktorý má potrebu kupovať "mačku vo vreci",bráni osloviť niekoho v reálnom živote.

@zuzanita1609 vsetci chlapi v mojom veku , volajme to kamarati, sedia v krcmach a baroch. no a tam su zo zufalstva, cize s nimi niekam vyrazit sa neda, byvalky kroe boli sice a su kamoskami, ale videla si uz byvalku s ktorou chlap id niekam do mesta aby si nasiel inu? 🙂 , rovnako nemam ani deti, cize nemozem vziat kocik a ist balit slobodne mamicky do pieskoviska, a ano... je tu mala kaomunita zien ktore sa same ku mne prihovaraju.. ale zasa predavacky by mali v praci pracovat a nie dohadovat rande

chlap321
autor
2. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 a vravis ze prsi u vas? sice neviem kde to je, ale ja mam rozlozene na terase pracu, jedlo a notebook, to aby som utekal schovavat.

zuzanita1609
2. jún 2025
@chlap321

@zuzanita1609 vsetci chlapi v mojom veku , volajme to kamarati, sedia v krcmach a baroch. no a tam su zo zufalstva, cize s nimi niekam vyrazit sa neda, byvalky kroe boli sice a su kamoskami, ale videla si uz byvalku s ktorou chlap id niekam do mesta aby si nasiel inu? 🙂 , rovnako nemam ani deti, cize nemozem vziat kocik a ist balit slobodne mamicky do pieskoviska, a ano... je tu mala kaomunita zien ktore sa same ku mne prihovaraju.. ale zasa predavacky by mali v praci pracovat a nie dohadovat rande

@chlap321 tak voľnočasové aktivity,kde nie je alkohol a bujará zábava. Skús to cez koníčky a hľadať kamarátky napríklad na turistiku,bike. Nemusíš hneď hľadať vzťah, manželku. Skús trochu ubrať z plynu,keďže si asi mladý chalan. Keď to nebudeš čakať, vtedy to príde,ako všetko,čo ľuďom otočí životy 😉.

liliana8
2. jún 2025

@chlap321 Na facebooku je zoznamka?

chlap321
autor
2. jún 2025
@zuzanita1609

@chlap321 tak voľnočasové aktivity,kde nie je alkohol a bujará zábava. Skús to cez koníčky a hľadať kamarátky napríklad na turistiku,bike. Nemusíš hneď hľadať vzťah, manželku. Skús trochu ubrať z plynu,keďže si asi mladý chalan. Keď to nebudeš čakať, vtedy to príde,ako všetko,čo ľuďom otočí životy 😉.

@zuzanita1609 kedze sa mi to uz preklana skor k padesiatke tak asi neviem ci zrovna mlady chalan🙂 , ale ano, citim sa tak

chlap321
autor
2. jún 2025
@liliana8

@chlap321 Na facebooku je zoznamka?

@liliana8 ano, ale nasiel som to iba v telefone, na pc to asi nejde, najdes to na hlavnej ploche fb ako cervene srdce .. alebo tak nejak.

zuzanita1609
2. jún 2025
@chlap321

@zuzanita1609 kedze sa mi to uz preklana skor k padesiatke tak asi neviem ci zrovna mlady chalan🙂 , ale ano, citim sa tak

@chlap321 aha,tak to je už iná vec. Asi by si sa mal tiež trošku pozastaviť,prečo ti nevychádzajú vzťahy a či nebude aj na tvojej strane problém...treba byť niekedy úprimný, kritický aj k sebe samému.

earlgrey
2. jún 2025

Máš skoro 50 a a fotíš sa pred zrkadlom...🫢🫣

oliolijanka
2. jún 2025
@chlap321

@zuzanita1609 a vravis ze prsi u vas? sice neviem kde to je, ale ja mam rozlozene na terase pracu, jedlo a notebook, to aby som utekal schovavat.

@chlap321 Ja, vzhladom k tomu, ze ta uz po tolkych prispevkoch mame precitaneho, by som ti poradila, dat si vysetrit hormonalny profil. Nieco s tebou nie je v poriadku. Uplne vazne, bez urazky, v dobrom.
Zeny ti nevonaju, ratas podbradky, aby si sa vedel rozhodnut. Tiez mas potrebu sa ako dievca vykecavat na mk.
Po 40+ rocnom zdravom sexi chlapovi, inteligentnom, zabezpecenom, scestovanom(za akeho sa povazujes) sa musi zaprasit, ked "osingleje".

chlap321
autor
2. jún 2025
@earlgrey

Máš skoro 50 a a fotíš sa pred zrkadlom...🫢🫣

@earlgrey no je aj druha moznost, dat stare fotky , ale to by asi nemalo zmysel. mimochodom, kde sa bezne fotia ludia co budu mat za par rokov 50 a chcu aby ich niekto videl realne?

pink_lady
2. jún 2025

chcela by som vidiet tvoju foto vs realita 😂

zuzanita1609
2. jún 2025
@chlap321

@earlgrey no je aj druha moznost, dat stare fotky , ale to by asi nemalo zmysel. mimochodom, kde sa bezne fotia ludia co budu mat za par rokov 50 a chcu aby ich niekto videl realne?

@chlap321 už asi iba vo výťahoch sa fotia 🤭😂😂

andrejka2424
2. jún 2025
@oliolijanka

@chlap321 Ja, vzhladom k tomu, ze ta uz po tolkych prispevkoch mame precitaneho, by som ti poradila, dat si vysetrit hormonalny profil. Nieco s tebou nie je v poriadku. Uplne vazne, bez urazky, v dobrom.
Zeny ti nevonaju, ratas podbradky, aby si sa vedel rozhodnut. Tiez mas potrebu sa ako dievca vykecavat na mk.
Po 40+ rocnom zdravom sexi chlapovi, inteligentnom, zabezpecenom, scestovanom(za akeho sa povazujes) sa musi zaprasit, ked "osingleje".

@oliolijanka Niečo mi hovorí, že sa vidí o dosť atraktívnejšie a povahou a chovaním hodnotnejšie, akým v skutočnosti je. Takých vyplakávačov je tu v poslednej dobe dosť.Väčšinou sú samozrejme ženy tie zlé, oni sa tu snáď prídu iba poĺutovať,prípadne čakajú, že im nejaká sexi čajka vylieči srdce a mindráky zo žien.

demodun
2. jún 2025
@pink_lady

chcela by som vidiet tvoju foto vs realita 😂

@pink_lady to by sme chceli asi všetky, ale takú radosť nám nespraví.
Chcela by som vidieť chlapa čo sa celé dni vykecáva na koni 😁

Strana
z2