Skúsenosti so zoznamkami - realita nezodpovedá fotografiám
idem na zoznamku... konkretne facebook. (nakolko badoo po rokoch je len sama reklama) vytvorim si profil, postavim pred zrkadlo, odfotim sa a tukam. tato sa mi pozdava tato nie.. a tak dalej kym vas to bavi.. zrazu mi ukaze zhodu u 3 zien, jedna je z daleka, dve tuna v mestecku. fotografie tvare velmi prijemne, vzdelane zeny, podla tvare zjavne stihlejsie. u oboch som mal zaujem vediet o nich viac a ako trebarz vyzeraju postavou, alebo co maju na FB. co ich zaujima, jedna tam nemala nic a foto neposiela, druha foto neposiela ze uvidim na rande.. tak sme sa o dva dni stretli v meste.. prva dama v jeden den mala asi o tri brady viac ako na fotke o polovicu redsie a kratsie vlasy. bola mila ukecana ale napriek tomu ze o hlavu nizsia odomna, tak mala cca rovnako kil ako ja. co ma zial nepritahuje☹ ..... druhe rande o dalsie dva dni s druhou, mala o jednu bradu viac ako fotke, a velmi zanedbana zena, ktora mala spinave nechty ☹ a tiez pri vyske o hlavu menej ako ja hmotnost podobnu, ta sa aj priznala ze rovnaku fotku pouziva uz vraj 9 az 10 rokov.. ... moja otazka.. aky ma prosim toto zmysel?? ... co je to prosim za hlupost, fotku neposlem a basta......, ked mna vidi celeho na profilovej fotke podla ktorej "si ma vybrala"
@zuzanita1609 🙂
@chlap321 hlavne že ty teraz pracuješ a vykecávaš.
Predavačka je málo? Musí byť minimálne manažérka? 🤔
@chlap321 už asi iba vo výťahoch sa fotia 🤭😂😂
@zuzanita1609 dobre, dost bolo srandy🙂 idem uz pracovat. pekne popoludnie ti zelam, a ostatne baby . uz sa tu zabavajte dalej🙂 pekny den.
@zuzanita1609 🙂
@chlap321 Neprajem ti naozaj,ale s týmto zmýšľaním,ako sa dozvedám, ostaneš sám a zatrpknutý. Niekedy si ľudia zmýlila prílišné sebavedomie s reálnou sebakritikou.
@demodun mas pravu, treba dokoncit rozrobenu pracu. pekny podvecer.
@chlap321 No tak neviem..ja mám 38 rokov a ešte ani raz som sa nefotila pred zrkadlom 😂 ale mám fotky z výletov, z akcií, z prírody atď. kde ma vidieť celú...ale to je jedno...rada pre teba...daj si na zoznamku podmienky...že hľadáš napr. len štíhle ženy do 50/55kg...vysoké toľko a toľko...žiadne brady navyše...atď. potom nebudeš sklamaný zo žiadneho stretnutia...Vieš, ja som sa za tú dobu, čo som bola slobodná stretla s mnohými mužmi, nehanbím sa za to...a na stretko prišli kadejakí muži, ale nikdy, nikdy som ich na žiadnom fóre nezhadzovala...
@chlap321 No tak neviem..ja mám 38 rokov a ešte ani raz som sa nefotila pred zrkadlom 😂 ale mám fotky z výletov, z akcií, z prírody atď. kde ma vidieť celú...ale to je jedno...rada pre teba...daj si na zoznamku podmienky...že hľadáš napr. len štíhle ženy do 50/55kg...vysoké toľko a toľko...žiadne brady navyše...atď. potom nebudeš sklamaný zo žiadneho stretnutia...Vieš, ja som sa za tú dobu, čo som bola slobodná stretla s mnohými mužmi, nehanbím sa za to...a na stretko prišli kadejakí muži, ale nikdy, nikdy som ich na žiadnom fóre nezhadzovala...
@earlgrey Tiež,nie si sama,mne to príde trošku narcistické 🤭. Moje fotky pochádzajú poväčšinou z druhej ruky a aj to v situáciách úsmevného charakteru 😆.
@chlap321 fotku ti mozno nechce poslat preto, ze si mysli, ze ti ide iba o vzhlad a tvoj komentar, ze predavacka v obchode by mala dokladat tovar a nie si dohadovat rande, to ako ze si myslis, ze oni nemaju prestavku a ked nema tovar ani ludi, co by si nedohodla aj rande, tak ze moja rada znie zamysli sa nad tvojim spravanim a druha rada skus hladat v realnom svete.
no tak to si ešte nebol na rande s mužom...miliónkrát som sa presvedčila, že používajú filtrov viac ako ženy (alebo aspoň ja).
tak napíš Mie Khalife, ked bude mať dobry deň, odpíše ti
tak napíš Mie Khalife, ked bude mať dobry deň, odpíše ti
@karolinakr tak túto som si musela vygooglit.
Nebola by vhodnejšia napríklad ministerka Martinka? Predsa len, aj salón krásy chodí k nej do práce 🤔
Nebola by vhodnejšia napríklad ministerka Martinka? Predsa len, aj salón krásy chodí k nej do práce 🤔
@demodun akurat mi ju vyhodilo na fcb, na jednom videu je ozaj škareda, teraz všade davaju jej foto, ako tam zazerá ako sova z duba
@karolinakr juj 😳🫣 salón krásy mal asi zatvorené. Toto autorovi nemôžeme urobiť 😂😂
No škoda
@chlap321 to je čudné lebo tam kde je účel zoznámenia sa, by mala byť fotografia reálna. Iné je na takýchto miestach ako toto že si tam dáte čo chcete, lebo účel nieje zoznámenie sa. Ale čo sa týka fotografií na životopisoch, zoznamovacích profiloch, tam ajtak uvidia že sme škaredí. Lebo aj keby nebolo graficky upravené (ako raz kamoš mi ponúkal že mi vylepší úsmev) aj pri samotnom fotení ondia že z najlepšieho uhla kde nevidieť nedokonalosti… Lenže kto sa na vás reálne pozerá, nebude sa na vás pozerať len z toho uhla.

@chlap321 už asi iba vo výťahoch sa fotia 🤭😂😂
@zuzanita1609 🙂