icon

Skúsiť rozhovor alebo radšej vyčkať?

5. mar 2024

Tusim co napisete , ale skusim kedze ste tu vsetky „expertky“ na chlapov

Mame obaja vyse 40.Je to cerstve ,3mesiace.

Ma rad moje dieta (ja rozvedena)vela x pocka kym pride od otca aby sa pohrali.

Nepise mi. Ked sa ozvem ja .piseme aj hodinu ale sam sa neozve.Ani dobre rano ani nic.

Ale ozelie spanok po nocnej aby nas zobral niekam,naucil ma lyzovat sa, nespi u nas lebo ma macku doma… Vyhovuje mi to ale co bude neskor?

Neviem co si mysliet.Skusala som rozhovor, povedala som mu ze moje city zacinaju byt hlbsie,povedal ze na jeho enocnej nedostupnosti stroskotali jeho vztahy.Ze mam nam dat cas.

Bije sa to vomne. Tie mile ciny - je mily aby mal sex alebo je to jeho sposob ako povedat mam vas rad?

Dat s nim zase rec? Vyckat? Ja vobec neviem co robit s takymto exemplarom som este nemala docinenia.

Kurnik sopa, super chlap je ,vo vsetkon mi vyhovuje a je to takyto emocny umrelec…ah …

viestta
5. mar 2024

Laska sa vyjadruje cinmi a nie slovami alebo pismenkami. Ja neviem co je teraz kazdy taky vychyteny na vypisovacky. Kedysi nebol fb a ludia sa lubili aj bez toho.
(dnes klakol fb, dufam, ze to ludstvo prezilo bez uhony)

autor
5. mar 2024

@viestta juj ten fcbk😅😅veru konec sveta

Ano mas pravdu viestta ,cinmy, ale uprimne :obcas take ahojte dievcata ako sa mate ,by dobre padlo.
Takto mam pocit ze nas ma na haku😒
Ale zas z druhej strany tie ciny😟 minule prisiel len koli malej nic nebolo takze nechodi len koli tomu …

mqkm
Autor odpoveď zmazal
h2
5. mar 2024

Ja som v tvojom príspevku našla 2 veci, čo ti vadia: že nikdy nepíše prvý a že u vás nezostáva na noc. A aj to druhé ti zatiaľ nevadí, čo je aj pochopiteľné, vzhľadom na dĺžku vášho vzťahu. Čiže vadí ti len to, že nezačína komunikáciu on? Niektorí chlapi nie sú na takéto písačky. Tak možno je tiež taký. Keď ty začneš, tak ti odpíše, to je hlavné. Myslím, že tie činy sú podstatnejšie. On má tiež deti? Ak áno, stretla si sa už s nimi?

mqkm
5. mar 2024

Je to čudné
Mne to trochu pripomína niekoho a nič z toho nebolo lebo bol zvláštny ako tento tvoj - tiež mal rád všelijaké cudzie deti ale on sám dobrým otcom nebol lebo keď bol v manželstve tak mal aféry! No proste humus.

Nenávidím chladných a čudných chlapov.

autor
5. mar 2024

@h2 ma vyse 20r syna je viac unho ako exky(ma 2dalsie deti s druhym chlapom) , ano ked sa prva ozvem piseme piseme….mozno je fakt stara skola v tomto ja ked nanho kliknem je aj malo online….
@mqkm chapem…

muchacici
5. mar 2024

Ja si myslím, že nevadí, všetci sme nejakí. Aspoň jedná s tebou na rovinu, ale vidno, že prejavuje náklonnosť takým spôsobom, akým vie, možno aj netypickým. Nie sme všetci cez kopirák, ale to neznamená, že to je zlé. Je to na tvojom uvážení, ale keďže ste spolu krátko a je ti s ním celkom fajn, tak by som to nijak nesílila a nechala len tak plynúť, len si s ním užívaj príjemne strávený čas a čoskoro uvidíš. A ak sa rozhodneš nakoniec dať tomu šancu, možno budeš musieť niektoré veci prijať ako sú. Niekedy aj tak tie plusy prevažujú mínusy, a všetci ich máme rôzne rozložené 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
marianarem
5. mar 2024

Vsak sa ho spytaj na to pisanie a uvidis, co ti povie. Niektori muzi fakt nie su na pisanie, mala som takeho byvaleho. Pritom rad ma mal velmi, bolo to vidiet. Ale ze by sam od seba napisal, to moc nie. Aj moj otec je taky a ked uz napise spravu, tak je to par slov. Pritom je to taky clovek, ze som dlho hladala niekoho, kto by sa mu vyrovnal 🙂 Niekto proste nevie, ako zacat debatu, co povedat. Do debaty sa zapoji a rad, ale sam ju nevie zacinat. Fakt len na zaklade pisania by som sa neznepokojovala. Ale teda ak ti na tom zalezi, tak mu proste povedz, ze by ta potesilo, keby napr. rano napisal kratky pozdrav.

autor
5. mar 2024

@muchacici Samozrejme nejaky kompromis musi byt nikto neni dokonaly,ani ja😊 uvidim ako to bude casom , ale je nam dobre s nim 😇😇 Dakujem
@lonely66 dievca skoro 6rocne🙂
@marianarem oh tak to neni nic neobvykle, no toto mi sestra vravela na rovinu povedat co by som si priala(viac pisania)a uvidim ako zareaguje

mqkm
5. mar 2024

@autor aj tam ten mal deti až 5! Mne sa zdá že to sú taký chlapi ktorý nevedia ako ľúbiť ženu. Len narobiť deti a potom nájsť si ďalšiu a stále to isté dokola bo ho žena opustí pre tú jeho čudnú povahu. To sú poškodený chlapi. Strata času.

domkakvet
5. mar 2024

Opytaj sa ho preco nenapise prvy, ja na tom nic nevidim, ked sa ho opytas.

beronsche
5. mar 2024

Ja skor vidim problem v tom, ze si s chlapom 3m a uz si ho zoznamila s dcerou... Skoro, velmi skoro.. s dietatom by si mala zoznamit az muza, s ktorym mas stabilny vztah..

Celkovo je velmi cudne, ze za tak kratky cas si je tak blizky s tvojim dietatom.

marianarem
5. mar 2024

Presne tak, to je podla mna zakladny omyl v mnohych vztahoch, ze partner musi vsetko robit sam od seba a ak nie, tak patri do kosa. Podla mna dolezite je to, co partner robi, ked mu jasne povies a svojich potrebach a prianiach. Niekto to ignoruje a ide si dalej svoje a niekto sa zacne snazit, hoci aj neohrabane. Podla toho sa potom treba riadit.

autor
5. mar 2024

@beronsche ale no… take male dieta si rychlejsie oblubi ineho cloveka ako 12rocne v puberte…
No ja tu nemam babky dedkov ani 20 kamosiek aby som vedela po veceroch randit. ..

colsami
5. mar 2024

Tiez ma najviac zaujal fakt ze sama hovoris ze je to cerstve, 3 mesiace a uz je zoznameny s celkom velkym vnimavym dietatom, navyse v situacii ked sama nevies na com ste.

Ja osobne som po 3 mes neposkytovala ani sex.zabavky este, a uz vobec nie keby som nevedela na com riadne sme (ale teda to beriem OK ako vec nazoru, niekto ide aj na prvom rande, naozaj kazdy nech robi ako chce).

Ale Ty musis vediet ci to zatahovanie dcery je tu na uzitok - podla mna z Tvojho postoja nie, ved sama si si nie ista co s tym chlapom ste a o co mu ide??

Ak ma 20r syna tak predpokladam aj 40+, pisanie atd by som riesila najmenej, najma u chlapov su aj stare skoly ze naozaj pisaniu a pod vela nedaju... poznam kopu spolocenskych ukecanych chlapov co neznasaju vypisovanie ci smsky a pod, alebo Ti odpisu jednym slovom a bez smajlika. Normalka 🙂
Myslim ze jeho ciny podla Tvojich slov hovoria o tom ze ano, ma vas rad a ma zaujem o travenie casu s vami.

autor
5. mar 2024

@marianarem ano mas pravdu dakujem. Vdaka vam mam uplny iny pohlad teraz na to a ano musim sa s nim porozpravat to bude najrozumnejsie😊

autor
5. mar 2024

@colsami ano mame obaja vyse 40.
Takto ; po X rokov sa citim zamilovane, prajem si aby to vyslo , umna je to naozaj tazke sa inak stretavat.Par x pride po veceroch ,par x Aj aby s malou bol.je tam snaha z jeho strany.
Je to moj prvy chlap odkedy sme same, nestriedaju sa mi tu chlapi/boze chran.🫣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domi2425
5. mar 2024

To ze neostane na noc je podla mna nejaka jeho zdrzanlivost ktora mala ist skor od teba, ako uz bolo pisane. Mna zaujalo to s tou mackou, lebo macku uplne v pohode moze nechat doma samu v noci, takze to je asi len vyhovorka (mozno trosku spiatocka)😄Takze suhlasim s
@lonely66 ze trosku spomalit a dat tomu cas, este ked ti otvorene povedal ze vztahy mu krachuju na emocnej nedostupnosti.

autor
6. mar 2024

@lonely66
@domi2425 dakujem vam 😊🤗 velmi ste mi pomohli !! Budem trpezliva ,stoji mi za to.

beronsche
6. mar 2024

Autorka - ved prave. Male dieta si ho oblubi, vam vztah nahodou nevyjde a potom co?
Povies dcerke - zabudni na to uja, co ho mas rada, viac ho neuvidis? Teraz tu bude iny ujo?

Ved toho muza ani ty poriadne nepoznas, kedze 3 mesiace je nic, hlavne, ze si ho uz do zivota svojej dcery pustila.
Nezatahuj male dieta do svojho milostneho zivota, lebo na to doplati to dieta.
A pises, ze dcera chodieva k otcovi, to je tvoj priestor na randenie..

A neviem, chlap, ktoremu vztahy krachuju na emocnej nedostupnosti, sa po 3 mesiacoch stretavania sa so zenou , u ktorej odmieta prespat, ktoreho ona sama oznaci za "emocneho umrelca", snazi, aby sa zblizil s jej malou dcerkou.. divne..
Takze vo vztahu so zenou si drzi odstup, vo vztahu k jej dietatu uz taku potrebu nema? Tu nieco nehra..
Nehovorim, ze je uchyl, divny vsak je urcite..

barborachors
6. mar 2024

chces si vypisovat alebo žiť?

autor
6. mar 2024
autor
6. mar 2024

@beronsche existuju chlapi co maju aj deti radi.nechce byt s nou sam ,nesedi tesne pri nej, nechyta ju ,davam pozor „takehoto“ sa tiez bojim…
Vies on nevie stale v tu sobotu ked je mala u otca, pracuje aj cez vikendy ked mu tak vyjde sluzba.Malu ani samozrejme nepozna od zaciaku.

Hej ja som to trochu brutalne napisala🫣lebo som bola v tom ze to neni normalne nepisat, ale vy ste ma vyviedli z omylu. Ja si v tejto mobilovej dobe myslim ze pise kazdy🙄
Dnes bol ten den co sa vzdal spanku po nocnej , isiel somnou nieco vybavit,zobral nas do skolky, prvy x mi dal aj viac pus😂😂predtym 1 na rozlucku…pockam , bude z toho nieco viem to, a ja som tak rada ze som sem napisala.
By som to zabalila bez vas🫣
Hold aj na skoro stare kolena sa ucim niecomu novemu….

beronsche
6. mar 2024

Ano, prirodzene, ze su chlapi, co si oblubia aj cudzie dieta. . Ved chvalabohu 🙂
Ale ty nechapes ten nesulad..
Ze s tebou vztah napreduje ako napreduje, lebo chlap je vraj emocne nepristupny. Ok.
Ako je ale mozne, ze ked pride na dieta, uz emocne nepristupny nie je?
Opakujem, netvrdim, ze je uchyl (na margo tvojho "nechyta ju..".), len tam proste nieco nesedi.. Mozno ma vacsi zaujem o dceru (pri vsetkej pocestnosti) ako o teba ako o zenu.
Ale to je jedno.
Cas ukaze.

Avsak ma nic nepresvedci, ze je v poriadku, takto skoro do vztahu montovat dieta. Proste nie.
A nech by som bola zamilovana ako nikdy v zivote, neurobila by som to. Kazdy sme vsak iny a tvoj zivot, tvoje rozhodnutia.
Drzim palce, aby ti to, najma kvoli tvojej dcerke, vyslo.

rorino
6. mar 2024

Určite nie som expertka na chlapov,ale keby som od môjho čakala,kým mi niečo napíše,tak ešte som stále v čakárni.My aj telefonujeme minimálne a krátko a to od začiatku , 17 rokov.

mqkm
6. mar 2024

@beronsche presne! Úplne súhlasím zo všetkým čo si napísala 🚩môže byť nejaký pedofil a hneď si ho pripustiť k dcérke, to je veľký risk.

kroska18
7. mar 2024

@mqkm občas k vám na koníka nakuknem a som prekvapená, ako málo sa tu píše o zneužívaní detí, hoci v spoločnosti táto téma rezonuje oveľa viac.
Milá autorka, netvrdím, že je to váš prípad, ale buďte obozretná.

autor
7. mar 2024

@kroska18 Dakujem😊 som urcite dieta je pre mna to najdolezitejsie v zivote ❤️
@rorino 😊