icon

Skvelý muž, ale má milenky

14. sep 2023

Naozaj mi to hlava neberie, ako niekto môže akceptovať muža, ktorý sa síce javí ako dobrý manžel, ale roky má milenky mimo manželstva. Mne by sa taký muž veľmi hnusil, ale očividne, niektorým ženám nie. Hmmm.

Strana
z2
poppy22
14. sep 2023

nemusi ta to trapit, lebo nie ty sa vystavujes riziku,ze dostanes herpes,hpv a inu plaigu...ked im to za to stoji-tak nech si tak ziju...

domka222
14. sep 2023

Ty ich niekde riešiš? Áno na MK 😂 A je to ich vec,keď im to tak vyhovuje,teba to trápiť nemusí

viestta
14. sep 2023

Jaj, takze riesime uplne konkretneho cloveka, ked vies aj kolko zaraba. Tak ked vies kto to je, preco sa naspytas jeho manzelky co ju pri nom drzi? Mala by si odpoved z prvej ruky.

zorkahorka
14. sep 2023

Mne zas hlava neberie tieto prispevky o osobach a situaciach, ktore sa autora vobec netykaju 🙈

oliolijanka
14. sep 2023

Tak ako ty to nevies o svojom(ak nejakeho mas), tak ona to nevie o jej muzovi, ze je kur.vnik.

dskjhfdlkdjhl
14. sep 2023

Autorka: Ty si ta milenka? Lebo manzelka asi nie a ak nie si ani milenka, tak potom si hlad svojho partnera😉

svetlonos
14. sep 2023

@zorkahorka
Rozoberat ineho cloveka je jednoduche. Upratat si v sebe a pred vlastnymi " dverami" je naopak narocne a casto bolestive - tak naco. Cim viac sa takto riesia rodina a znami, o to vacsi bordel ma v sebe ten, ktory o nich hovori.

cimage
14. sep 2023

Pokial vies o koho ide, tak sa kludne opytaj konkretnej osoby, ktorej sa to tyka. My nevieme co ich drzi pokope 🤷🏻‍♀️.

euka210
14. sep 2023

Otvorila som temu, precitala a zatvaram 🤔🤣

barborachors
14. sep 2023

proste su take ženy, ktoré tento fakt akceptujú. Zober si napriklad moslimov - kde je mnohozenstvo, tým ženám to nevadí a jasne ze je to úplne iny svet aj mentalita atd ale aj tak... aj medzi nimi su vraj svary a skriepky. Ale drzia a suchaju. Tak aj táto zena drží a šucha..Je to jednoducho dane povahou a charakterom cloveka, jeho výchovou, jeho hodnotami a v neposlednom rade aj tym, co citi k tomu muzovi a ako to celé okolo vníma taka žena.... Ty to odsudit mozes ale pochopit taku zenu naozaj nemusis.

Strana
z2