icon

Sme spolu 7 rokov a nemôžeme mať dieťa

11. máj 2022

Ahojte baby. Potrebujem sa vyrozprávať, lebo mam pocit, že mi už svihne z toho všetkého. S manželom sme spolu dokopy siedmy rok, nemôžeme mat spolu dieta. Uz sme absolvovali umelé oplodnenia, plánované tehotenstvo, potrat …Velmi tažké na psychiku. Počas toho všetkého mal manžel úlet, že bol na rande s jednou ženskou,nič spolu nemali.. prisla som ma to len náhodou. Odvtedy môj vzťah k nemu dosť ochladol, som z neho strašne sklamaná, uz sa nechcem viac snažiť o dieta, uz sa mi proste hnusia aj dotyky od neho. On sa veľmi snaží, správa sa ku mne pekne, no ja mam v hlave len rozvod. Som radšej niekde sama bez neho. Samozrejme, že on o tychto mojich pocitoch nevie..Myslite, že mam dať tomu čas ? Že je sanca, že sa to nejak obnoví a začnem ho mat opäť rada tak, ako predtým ? Trva to cca pol roka. Na druhej strane si neviem prestaviť začínať nanovo, hľadať si nové bývanie, mat nálepku rozvedená. Prosim neodcudzujte ma, ja by som chcela len nestrannu radu, alebo podporu od niekoho kto zažil niečo podobne. Ďakujem.

Strana
z2
pininka1
11. máj 2022

@katarinka89 ako som napisala, riesis vsetko len jednostranne. Ano, suhlasim ze fyzicky si najviac odkrutia zeny, ale to neznamena ze psychicky on nemoze trpiet. Pozname len jej pohlad, ona mohla byt chladna uz predtym a on to urcite citil. Ak na zaklade jedneho rande s inou zenou ona ide robit zavery a ukoncovat vztah, tak tam uz podla mna nie je ziadna laska. A to ho absolutne neobhajujem, ze to riesil takto. Chyba nastala na oboch stranach, ale robit z neho jedineho vynika a ona je ta chudinka je blud. Je x zien, ktore zial nemozu mat deti, ktore si presli roznymi etapami, zivot nie je idealny, ani cierno biely.

pininka1
11. máj 2022

@mandzula nepochopila si ma, ja ho neobhajujem, ale zufali ludia robia zufale veci. Niekto vyhlada inu osobu, niekto sa upne na zvieratko, niekto to zial nezvladne a ukonci to. Je x moznosti a dovodov ale za jedno stretnutie by som z neho neurobila obetneho baranka, ked je z jej textu jasne ze problem ma aj ona.

autor
11. máj 2022

Okej, dámy, ďakujem Vám pekne za tie normlane empaticke rady 🙂 Týmto by som rada tuto konverzáciu ukončila 🙂 Všetkým pekný deň.

aandrea9
14. máj 2022

V prvom rade by o tvojich pocitoch mal vedieť on, pretože tí do hlavy nevidí a ani ty jemu. Komunikácia je základ.

marca12
14. máj 2022

Prezivame to iste,my sme spolu ovela dlhsie a nemame deti. Prezila som si velmi tazke obdobie. Nemusim pisat,qke,vies to dobre,co preziva zena,ktora nemoze mat deti. Rozdiel ke ten,ze mne muz nebol neverny. Aspon o tom neviem. Keby som zistila,ze bol,uprimne ani by som sa mu necudovala. Takze zvaz,ci mal dovod na neveru a nech ti je to ponaucenim. Takato jednorazova zalezitost vie byt vztahu prospesna. Ale,musis chciet ist dalej. Ty uz pol roka stojis na mieste a nevies sa pohnut dalej,nevies mu odpustit,doverovat a chces sa rozviest. Tu asi nema zmysel stracat cas,ked ste to za pol roka nedali aspon kusok doporiadku. Bud sa cez to prenesies alebo rozvod. Verim,ze najdes chlapa,do ktoreho sa znova zalubis. Netreba ostatvat v nefunkcnom vztahu z pohodlnosti a strachu a cakat,kedy budes zniva podvadzana. Jeho to tiez donekonecna nebude bavit,doprosovat sa ti. Drzim palce,nech najdes stastie a pokoj,ci uz s nim alebo s niekym inym

Strana
z2