Sme spolu 9 rokov a nevedela som, že vie používať smajlíkov
Vlastne ani nechcem nič od vás. Len to tu vypustiť do éteru zo seba, pretože nechápem. :D
Priateľ po mne chcel aby som zavolala jeho babke. Odomkla som telefón a zostala som jemne, alebo množno veľmi prekvapená? Asi zabudol vypnúť konverzáciu s jednou slečnou. Som s priateľom 9 rokov a nevedela som že je schopný písať smajlíkov vôbec. So slečnou flirtoval aj so smajlíkmi a kočka mu písala aký je úžasný a takého toho smajlíka so srdiečkami okolo hlavy (tohoto 🥰). On jej srdiečkové nepísal, ale mne teda smajlíkov nikdy nedáva a ani nedával. 😅 Som dosť v šoku. Veľa správ tam nebolo, možno si viac telefónujú, alebo sa stretávajú. 😀 Úprimne? Neviem. Neviem či sa smiať, či plakať. Nehovorila som mu o tom, tvárim sa akoby nič. Máme dieťa, sme zasnúbený, nedávno kúpili sme byt. Mali sme sem tam krízu ako hádam každý vo vzťahu. Ale teda som si nemyslela že ke to až tak zlé. Možno si len nahováram a nič to neznamená, ale to mu mám teraz akože veriť? A tváriť sa že ozaj nič?
Ignorovaním problému sa ešte nikdy nič nevyriešilo. NIKDY. Aj tak yo máš v hlave. A raz to z Teba buchne pri niečom možno úplne inom. Neviem načo si ide niekto niekoho brať, keď sa bojí odkomunikovať, opýtať sa,vysvetliť aj nie pekné situácie, ktoré život prináša.
@majo111222 moj zlaty, i pre muzov je toto po blaznivo zalubenom zaciatku sokujuce, ak zena postupne prestane citit potrebu byt az tak komunikativna.
V podstate vzdy pre toho partnera, ktory je zalubeny viac a este pripraveny pokracovat v castych spravach, volani si, posielani smajlikov a pod.
Zrazu druha strana uz neciti taku potrebu, postupne u nej toto prvotne nadsenie opadava (neznamena hned koniec) a protajsok z toho panikari.
Toto nie je zalezitost iba zien.
A tu autorka riesi, ako sa chlap vie zrazu hecnut do dovtedy nevykonavanych veci, ked natriasa chvostom pred inou ako pav. Nejde o smajlikov ako takych.
ak to bolo ozaj tak a nelustrovala si mu telefón potajomky, potom fakt nechápem, prečo si sa ho hneď nespýtala, čo má tá konverzácia znamenať (samozrejme len v prípade, že ti vadí, že flirtuje a nejakou babou - ak ti vadia len smajlíky, kašli na to)
@janulka1802 pre mna by teda smajlik so srdiečkami niečo znamenal kebyze mi ho pošle chlap.
@terezkaarthuramax mne kamoš pošle sem tam, ale ja to absolútne neriešim. Keby aj niečo mal v úmysle, jeho problém, smola. Ja som spokojná, šťastne vydatá, na mňa dáky smajlík vôbec nezapôsobí. Beriem to skôr tak priateľsky, keď mám dáky blbý deň alebo tak, ako podporu, povzbudenie, tak nejako. Záleží určite, o čo ide v konkrétnej konverzácii.
No, nepovedala som mu že viem. Dusím to v sebe a je mi z toho celého nedobre. Ale FBI úradovala a zistila som že to je cca 40tnička (priateľ má 35), mama dvoch detí a pracuje v rovnakej firme, len v inom meste (asi 120km). Firma má niekoľkokrát za rok akcie kde sa stretávajú všetky mestá.
Wake up. Dusením v sebe urobíš len jedno-ublizuješ sebe a vám. Karty na stôl. Či si myslíš, že po svadbe sa zmení a Teba to nevydiskutovane zranenie vo vzťahu prejde a zmizne?
Keď budú mať teambuilding všetky mestá, tak ťa aj rozdrapí.... ☹

@terezkaarthuramax ale no, netreba to preháňať. Obaja s manželom si píšeme sem tam aj s opačným pohlavím. Pre mňa osobne smajlíky takmer nič neznamenajú.