Sms od (ex) manžela o jeho rozchode s milenkou
Ahijte, nedavno som sa s vami radila , co ma este stale moj manzel - narcis za lubom , ked sa zacal intenzivnejsie zaujimat o deti, v sms mi pise ako ich miluje a aky krasny den s nimi prezil a pod. Pocas takmer 7mes , co nas opustil kvoli milenke mal o ne minimalny zaujem.
No a vcera mi dosla od neho sms, ze mi ide zlepsit den, ze sa definitivne rozisli (s nou) a ze sa mi splnilo to, co som mu od zaciatku priala.
Ano, vravela som, ze jeho vztah , ktory stoji na samom bahne klamstiev o mne a nasej rodine mu nevydrzi a ze s nou je len z vypocitavosti, na to mi povedal, ze spevni mury.
Na jeho sms som ani nereagovala.
Konecne po tych mesiacoch citim, ze sa trhaju medzi nami nitky a ze mi je jedno ci je alebo s nou nie je.
No pride vam normalne, ze poslete (ex) manzelke oznamenie o rozchode s milenkou???
Manipulácia jak svina
@anonym_autor chce sa ptavdeposobne vratiť k kebe..co iné by to mohlo znamenať
@anonym_autor určite je to magor, ale chcela by som si prečítať predošlú diskusiu, nemáš link?
Aj tebe to napísal len z vypočítavosti.
Milenka pochopila, že je magor, dobre mu tak, nedaj sa manipulovať bude sa pravdepodobne pokúšať vrátiť, dúfam, že si dvere zatvorila aspoň na 5 zámkov a nemá žiadnu šancu, taký úbožiak čo si nájde milenku tak nech si hľadá ďalšiu načo ti to oznamuje
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣
Akoze teraz ho máš vziať naspäť ci ako???
narcisa najviac bolí keď ho ignorujú
Asi zacina pozorovat, ze som sa za tie mesiace posunula a dnes mi pisal, ako odo mna odisiel, lebo nebol u mna na prvom mieste, ale vsetci ostatni,..
No jasne, že poslal. Aby si sa ty cítila previnilo, že mu to nevyšlo lebo si mu to priala :D
Narcis nevydrzi bez toho, aby sa niekde nedozadoval pozornosti (prezlecenej za akoze robi druhym laskavost, ked s nimi komunikuje).
Miluje, ked ma pocit, ze to on si vybera “to lepsie”. Miluje pocit, ked si mysli, ze niekto mu to zavidi, pripadne ze ziarli na neho. Ked on je ten, co sa rozhoduje medzi “svedskymi stolmi”.
Preto uprednostnoval milenku, lebo videl/veril, ze ta to stve/trapi sa/zialis za nim/ziarlis. Preto si ju uzival.
A preto mu nevyjde nikdy ziaden vztah, pokial sa ta zena sama nezatne, ze ona to s nim nejak vydrzi.
Preto teraz komunikuje s tebou, lebo obdiv u milenky skoncil. A on potrebuje svoju davku zaujmu o jeho osobu.
Takze ta informuje o sebe. Alebo pusta vycitky. Alebo pusta lutostive reci. Alebo povysenecke reci.
Proste cokolvek, co by za beznych okolnosti malo zarucene vyprovokovat komunikaciu, ktora by sa nasledne tocila okolo jeho osoby.
U psychopata normálne divne skôr je že riešis s ním aj iné veci ako deti
poznala som jedného takého manipulátora - keď zistil že už ma neohúri tými blbinami, vyslovene zo dňa na deň ma nemiloval ☺️
@anonym_autor ani na tú správu nereaguj. To bude najlepšia odpoveď pre neho.
Ide presne podľa plánu.Za chvíľu príde sebaľútosti.Nereaguj vybral si svoju cestu...
Jasne ako facka, preco to oznamuje. Potrebuje zas niekoho, kto mu bude prat trenky, varit, upratovat, a lihat s nim do postele.
Povedala som, ze ma to nezaujima, ze sa rozisli, vraj nebola stotoznena s tym, ze ma dve deti(to mi povedal) , a zahrala som v naznaku divadlo, ze niekoho mam, aby mi dal pokoj , neviem ci dobre, ci zle,..
Ahoj, napis mu, ze nech si uzije tie spadnute mury, ale bez teba. Urcite sa k nemu nevracaj, este aj tuto spinavost chce na teba hodit. Ta milenka ho ocividne dost rychlo prekukla. Nech si najde novu buducu byvalu. Ty mu na nic nenalet.
@anonym_autor viem, že to môže byt take, ale najlepsie pre teba by bolo, keby si sa nad tým nezamýšľala a vôbec to neriesila.
Daj si nejakú tému, o ktorej budeš premyslat, vždy keď ti toto napadne 🤞
@anonym_autor Buď stastna, že už s ním nie si a nauč sa s ním teraz nekomunikovat ako viaceré písali.
Dobre si spravila že si ani nereagovala. Hlavne si uvedom že sa s ňou rozišiel len preto že ho ona kopla do riti a pn kvôli niekomu odkopol vlastnú rodinu. Taký smrad nech si behá od milenky k milenke, ale teba nech neotravuje so svojimi problémami
Bud sa k tebe chcie vratit, alebo chce zaposobit na tvoju empatiu, aby si ho polutovala. Ak je naozaj narcis, tak hladi len sam na seba a svoje zaujmy a prospech.
@anonym_autor exmanžel mal viac investovať do lešenia, keď ťahal múry 😂
a to cakas od narcisa normalnu reakciu? 😀
milenke si mala poslat kyticu a bonbonieru, ze ta ho zbavila.. a na podobne spravy nereaguj, ani o nich nerozmyslaj, to je najlepsie, co mozes pre seba urobit
@anonym_autor milenka pochopila, trvalo jej to kratsie ako tebe
Preco? Lebonje to blbec, lebo si mysli ze este nieco zmoze, ale to nevie ze ty si sa posunula uz dalej a uz ta to nezaujima a uz niesi ta trubka co kedysi
Drzim palce, ignoruj ho dalej, nestacilo mu co ma? Nech si hlada inde a teba s tym neotravuje
@anonym_autor chce sa napojit, skusa ci este budes "fungovat". Doporucujem to s nim neriesit a nezamotat sa do toho. Chcel ti dat najavo ze je volny a mozes sa znova o neho starat a on ta odmeni kritikou a prisernym zaobchadzanim a potom ta znova odkopne. Minimalny kontakt bude pre teba najlepsi. Komunikuj len ohladom dietata, na jeho rozchod nereaguj akokeby si tuto informaciu prepocula. Opakovane, lebo to bude skusat viac krat. Narcis rad recykluje a znova zneuziva. Nezabudni ze je to stale ten isty clovek a ziadna zmena nie je mozna
Buď by som nereagovala vôbec alebo by som mu odpísala načo ti to píše.
Povedala som, ze ma to nezaujima, ze sa rozisli, vraj nebola stotoznena s tym, ze ma dve deti(to mi povedal) , a zahrala som v naznaku divadlo, ze niekoho mam, aby mi dal pokoj , neviem ci dobre, ci zle,..
@anonym_autor Nabuduce mu napis, ze u teba na prvom mieste nikdy nebude (alebo ani nikdy nebol, ak tam boli deti).. Treba mu davat strucne a jasne reakcie (na jeho "kontaktne" sms)...
@anonym_autor Nabuduce mu napis, ze u teba na prvom mieste nikdy nebude (alebo ani nikdy nebol, ak tam boli deti).. Treba mu davat strucne a jasne reakcie (na jeho "kontaktne" sms)...
@janickadr načo mu má odpisovať? Úplne najlepšie čo môže urobiť je nereagovať a dať mu tvrdý ignor
Veď on Len čaká kedy sa chytí a odpíše. Však toto je manipulátor a reagovať na jeho sms je niečo proti samej sebe
Takéto správanie poznám ale z druhej strany od ženy, je to narcistická manipulátorka a ten tvoj ex tiež. Najlepšia je úplna ignorácia.

Nie