Sms od (ex) manžela o jeho rozchode s milenkou
Ahijte, nedavno som sa s vami radila , co ma este stale moj manzel - narcis za lubom , ked sa zacal intenzivnejsie zaujimat o deti, v sms mi pise ako ich miluje a aky krasny den s nimi prezil a pod. Pocas takmer 7mes , co nas opustil kvoli milenke mal o ne minimalny zaujem.
No a vcera mi dosla od neho sms, ze mi ide zlepsit den, ze sa definitivne rozisli (s nou) a ze sa mi splnilo to, co som mu od zaciatku priala.
Ano, vravela som, ze jeho vztah , ktory stoji na samom bahne klamstiev o mne a nasej rodine mu nevydrzi a ze s nou je len z vypocitavosti, na to mi povedal, ze spevni mury.
Na jeho sms som ani nereagovala.
Konecne po tych mesiacoch citim, ze sa trhaju medzi nami nitky a ze mi je jedno ci je alebo s nou nie je.
No pride vam normalne, ze poslete (ex) manzelke oznamenie o rozchode s milenkou???
@autor Absolutne mu neodpisuj, uz vobec, ze dakoho mas, zbytocne to zivis. Zdaleka nie si z rozchodom vyrovnana, to je vidiet. Tak mu to aspon neukazuj, ze nie si vyrovnana. Deti a bodka. To bola dost velka hlupost, ze niekoho mas...Chcela si mu ublizit a vzbudit v nom ziarlivost, co len dokazuje, ze vyrovnana nie si. Akoze ja ti rozumiem, ale najhorsie je odpisovat
@mircalla ano, este s tym nie som uplne vyrovnana vyse 10r s nim a 7mes ,,bez,, neho , este potrebujem cas, ale dakujem za rady, poucila som sa
@anonym_autor Autorka, ty nerieš jeho. Vieš ako funguje narcis? Ty si kávovar a on chce kávu, príde si urobiť kavu, použije kávovar a odíde. Pre nich sú ľudia veci spotreby. Ty naňho a jeho osobné veci nesmieš uz nikdy reagovať, odpovedať, vysvetľovať, lebo tým iba dostáva, čo chce a potrebuje a ubližujes sebe, chápeš? A opät sa tym k nemu privezuješ. Iba deti a dovi. On nikdy nebol iný, nie je a nebude. Až kým neumrie. Bude Ti bohužiaľ robiť peklo, keďže mate spolu deti, preto si to nastuduj, ze nemáš dočinenia ani s empatickym človekom, ktorý ani nemysli ako ty a použije vždy a všetko, aby ublizoval a manipuloval a tým Ťa držať. Nezabudni, si len kávovar. A on to robi s každým. A bude aj s každou. A nie, nikdy nebude žiadnej verný. Sme len vecou spotreby a nástrojom na uspokojenie jeho potrieb. Ty este ani nevieš, ze najväčšie šťastie by sa Ti udialo, keby vôbec nemal záujem o deti a už nikdy neprišiel.
@enmery a ano, viac mi vyhovovalo, ked o deti skutocne nemal zaujem, to sa zmenilo len cca pred mesiacom, ze sa zacal viac o ne zaujimat a vypisovat ako chce, aby boli jeho sucastou, nech uz bude s kymkolvek, lebo ich miluje a pod.
@blacki12 dakujem za nazor a odpoved. Mame novy postaveny dom, kde byvam zatial s detmi a platim hypoteku, on mi posiela vyzivne na deti ako sme sa dohodli, zatial nie sme rozvedeni, dom by sa musel potom hned predat a ja nemam teraz kapacitu na stahovanie seba a deti do ineho mesta.
Ja mam z neho pocit, ze aj ked sa uz naozaj rozisiel,ak zase neklame, ze zase len rozhadzuje svoje siete na viacero stran a je len otazkou casu, kedy pride dalsia a dalsia
@anonym_autor mas blbe, ze je stale manzel. Moze prist kedykolvek legalne domov a zneprijemnovat ti 24/7 zivot.
Nemas tomu velmi ako branit.
Radsej vyuzivaj voci nemu jeho slabosti a udrzuj ho v klude a stasti, ze vyhral, ak ta opustil a nie je s tebou, najde si dalsiu a pojde k nej.
Zatial ziskavaj cas a pripravuj si odchod.
@enmery a ano, viac mi vyhovovalo, ked o deti skutocne nemal zaujem, to sa zmenilo len cca pred mesiacom, ze sa zacal viac o ne zaujimat a vypisovat ako chce, aby boli jeho sucastou, nech uz bude s kymkolvek, lebo ich miluje a pod.
@anonym_autor Tak bohužiaľ žena vydatá za N žije ako slobodná vydatá matka, v momente, keď hrozí rozchod, rozvod N otočí a je z neho otec roka. Bohužiaľ tvoje deti budú len rukojemníci v jeho rukách. Bude ich manipulovať, zneužívať.. Tak ideálne by bolo, keby si našoel nejakú lásku nebeskú a nemal na deti čas.
@anonym_autor srala by som na neho a este s usmevom 🤣

@anonym_autor Autorka, ty nerieš jeho. Vieš ako funguje narcis? Ty si kávovar a on chce kávu, príde si urobiť kavu, použije kávovar a odíde. Pre nich sú ľudia veci spotreby. Ty naňho a jeho osobné veci nesmieš uz nikdy reagovať, odpovedať, vysvetľovať, lebo tým iba dostáva, čo chce a potrebuje a ubližujes sebe, chápeš? A opät sa tym k nemu privezuješ. Iba deti a dovi. On nikdy nebol iný, nie je a nebude. Až kým neumrie. Bude Ti bohužiaľ robiť peklo, keďže mate spolu deti, preto si to nastuduj, ze nemáš dočinenia ani s empatickym človekom, ktorý ani nemysli ako ty a použije vždy a všetko, aby ublizoval a manipuloval a tým Ťa držať. Nezabudni, si len kávovar. A on to robi s každým. A bude aj s každou. A nie, nikdy nebude žiadnej verný. Sme len vecou spotreby a nástrojom na uspokojenie jeho potrieb. Ty este ani nevieš, ze najväčšie šťastie by sa Ti udialo, keby vôbec nemal záujem o deti a už nikdy neprišiel.
@enmery dakujem, uz si budem davat vacsi pozor.