icon

Snažím sa zvládnuť rozchod. Som divná, že nechcem chodiť von?

23. feb 2025

Ahojte, som po rozchode a snažím sa to zvládať dávať sa dokopy, vrátila som sa k rodičom teraz. Ide o to, že mi okolie - hlavne rodina ale aj známi vnucujú, že nikam nechodím a kde chcem ďalšieho chlapa stretnúť, a keď som bola teraz v piatok vonku tak prečo nejdem aj v sobotu, čo som doma a podobne. Ja mám rada svoj kľud a už dávno niesom teenager že ma toto napĺňa. Robia mi to aj cez týždeň, ja som rada keď prídem po práci oddychnem si zavolám kamoškám a mám takú pohodu, niečo si navarím. Ale oni stále, že mám chodiť niekam a podobne. Mama ma takto ohovára s kamoškami v telefóne aj inými príslušníkmi rodiny. Poprvé mi to príde aj škoda peňazí, stále niekde trčať po drinkoch a reštauráciach nasilu a za druhé ja mám rada svoj kľud doma... Som divná?

pribinak
23. feb 2025

Odsťahuj sa a bodka

koniarova
23. feb 2025

Nie. Nie si divná. Nájdi si vlastné bývanie.

patka06
23. feb 2025

Si dospelá, máš rada svoj kľud a nasťahuješ sa späť k rodičom, to si dosť odporuje.
Myslím, že by si si mala zabezpečiť samostatné bývanie a problém bude vyriešený

domkakvet
23. feb 2025

Zivot s rodicmi je taky, vzdy bude nieco co sa nebude pacit, si u nich, tak ze sa musis prisposobit, ak sa ti nieco nepaci mozes ist do vlastneho, alebo do najmu, tak to chodi.

autor
23. feb 2025

na tom sťahovaní sa pracuje, ale aj tak rozmýšlam, kde nájdem toho chlapa :D

pribinak
23. feb 2025

Možno nový sused 😀😀

januska12323
23. feb 2025

Alebo cestou do práce, na to netreba chodiť po baroch.

koniarova
23. feb 2025

A načo by si teraz hľadala chlapa?

gribka1
23. feb 2025

Hlavne sa odsťahuj, potom uvidíš.

autor
23. feb 2025

@koniarova lebo nechcem umrieť navždy sama? pani feministka?

zuzanita1609
23. feb 2025

Keď sa dostaneš z bývalého,potom hľadaj budúceho 😉.

zuzubb007
23. feb 2025

Riešia to kvôli tomu, že chcú aby si sa odsťahovala to je snáď jasné, takže nájsť podnájom a problém vyrieseny

taktotedanie
23. feb 2025

Na tvojom mieste si najdem vlastne byvanie aj za cenu ze sa uskromnis a budes mat menej priestoru na zitie

michal_dr
23. feb 2025

@autorka

Všetko postupne a bude dobre 😉

Super, ze sa pracuje na vlastnom byvani... Tieto komentare rodiny stoja skutočne za riť a miesto povzbudenia, maju opacky efekt k depke a upadku seba dôvery 🤦🤦🤦

Ked sa daš do pohody, tak potom next level novy partner. Neboj sama nezostanes, iba ak by si ty sama chcela byt sama, co by bola škoda 🙄🫤

Az budes v pohode, vyrovnana s pozitívnym myslením, sebavedoma... stači sa pozerať okolo seba, usmiať sa, spontanny koment k situáciam v živote, ci zaujimavy komentar tu na MK a partner pride sam, stačí zaujať a byť v pohode... 😉

The Fray - Look After You (Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=kTcfjTymsTY
maury
24. feb 2025

Tá láska si ťa nájde aj mnohokrát na tých nejneočakávanejších miestach a v tých nejneočakávanejších chvíľach. Kamoška sa spoznala so svojím manželom tak, že do seba vrazili vo dverách, ona odchádzala, on prichádzal. Len treba byť otvorený novým možnostiam. A keď máš rada svoj kľud a pokoj, tak to by ti prospel život bez rodičov.

pravdovrava
24. feb 2025

V Košiciach 😄