Snúbenec na zoznamke

9. apr 2024

Ahojte, verím, že je tu viacero podobných diskusii, no nevedela som ich dohľadať. Každopádne ak sa môžem opýtať na váš názor, budem veľmi vďačná za každú radu. S priateľom/snúbencom sme spolu 4 roky, dieťa nemáme iba ja mám jedno z predošlého vzťahu. Nejdem písať omáčky aká som dokonalá, pretože nie som. V sexe nám to neklape. Po mojom dieťati bohužiaľ nemám chuť na sex. Nie som už ten typ dračice, aj keď kedysi som bola.. Zo začiatku bolo samozrejme všetko perfektné, vedeli sme sa nabažiť aj 5x denne. No okrem sexu myslím, že nám všetko klape samozrejme až na malé nezhody. Ide o to, že som zistila, že snúbenec si založil zoznamku. Samozrejme písal si so ženami, neviem o čom, ale písal. Som z toho sklamaná aj keď v kútiku duše cítim, že si za to môžem sama. Na druhej strane musím povedať, že niečo podobné mi už spravil. Písal si so ženou, a mňa to vtedy ranilo. Dlho som to mala v hlave a tým som si ho odstrašovala aj s tým sexom. Teraz som zistila, že sa situácia opakuje a ja neviem čo ďalej. Dôvera je pre mňa základ vzťahu a neviem ako toto vyriešiť. Som tím spravil to raz, dva krát a spraví to znova. Plače, dušuje sa, že mi to už nikdy nespraví a že s nimi nič nemal. Že to bolo len preto, lebo sme sa pohádali. (Smiech) Milujem ho, okrem sexu som sa oňho starala podľa mňa neskutočne dobre. Viem, že sex je základ, ale tá dôvera ma najviac zničila. Prosím vás, čo robiť?

melanta
9. apr 2024

okrem sexu som sa oňho starala podľa mňa neskutočne dobre

Aj on sa celý ten čas stará o teba neskutočne dobre? Nie, sex nie je základ. Základ je, aby všetci aspekty vzťahu fungovali. U vás nefunguje sex ale evidentne ani množstvo iných oblastí. Prečo si s chlapom, ktorý sa opakovane zabáva na zoznamkách? Ak by ťa miloval a vážil si ťa, nemusel by sa teraz dušovať, že už to viac nespraví. A čo máš robiť? No buď máš hrdosť a ukončíš takýto vzťah, alebo hrdosť nemáš a opäť mu odpustíš.

martinkatinka
9. apr 2024

Sancu uz dostal a prepasol ju....

ms_green
9. apr 2024

Nevieš čo ďalej, ešte stále máš možnosť zo vzťahu vycúvať a to by bolo v tvojom prípade najlepšie riešenie. Raz to môže byť skrat, opakovane je to už vedomé správanie. Ak vám to v posteli nefunguje ešte nie ste ani zobratí, tak to ďakujem pekne. Jasné v každom vzťahu príde kríza ale toto by som si ja veru nenechala.
Ja si myslím, že tuto pánko je pohodlný a vie, že ho budeš obskakovať, tak zahrá na city ako ťa miluje a urobí to znova. Vzala by som si veci a odišla. Príde niekto, kto si ťa bude vážiť.

xnatalkax
9. apr 2024

No teraz ty chod na zoznamku a hladaj si noveho frajera! A ked sa ta bude pytat tak mu to povedz ze ho treba vymenit.

svokrinjazykmonika
9. apr 2024

Never mu, to je ten typ čo si bude stále písať

lindous
9. apr 2024

Ono sa veľmi ľahko zahodí a ukončí takto cez internet cudzí vzťah, keď nepoznáme ani jedného z vás a veľmi ľahko sa ho pošle kade ľahšie, keď ku nemu nič necítime... v reálnom živote to nie je také čiernobiele a jednoduché... v podstate to máš v rukách ty, či si ochotná mu to opäť odpustiť a dôverovať, teda spraviť za tým hrubú čiaru, nevracať sa ku tomu + možno aj do budúcna riešiť svoju nízku chuť na sex, ale preto by sa mal snažiť samozrejme aj on...ak to nechceš hneď ukončiť, tak by som skúsila párovú terapiu, správne položené otázky vám môžu pomôcť si všetko toto vykomunikovať - musíte chcieť však obaja... ale ak to chceš ukončiť a nemáš silu a chuť bojovať o záchranu, nikto sa nemôže čudovať a je to na mieste

alickapusinka
9. apr 2024

Podľa mňa maj svoju hrdosť hodnotu. TY miluješ chlapa ktorý ťa podvádza sľúbil prvý krát nedodržal pýtam sa stojí TI zato. Bola to len virtuálna nevera alebo aj nevera originál. Mate zlý sex alebo žiadny myslíš si že sa s tebou bude naťahovať snúbenec zrušila by som ten status snúbenec ktorý vyhľadáva šľapky otázka času kedy sa z nejakou vyspí. Je to obyčajný kurevnik a nie snúbenec. Maj k sebe úctu a skonči tento nie vzťah. Koľko krát ak na to prídeš bude sľubovať podľa mňa taký sa nepolepši ani za nič. Plakal prosil jasné pretvárka lebo si na to prišla počuj moja spamätaj s akým je čas. Zaslúžiš si lepšieho myslíš si že ho nenájdeš nájdeš neboj sa. Sú aj chlapi ktorý chcú deti aj cudzie. Skonči to s ním nemá to žiaden význam. A ani by som s ním nespala nevieš čo môžeš za pliagu chytiť a potom čo môžeš mať následky ak niečo chytíš. Mňa by zaujímalo čo na ňom miluješ že si s teba robí srandu. Lebo človek ktorý miluje sa tak nechová. Snúbenec nech sa nenechá vysmiať.

januska12323
9. apr 2024

Nabudúce to spraví tak aby si nič nenašla. Povedz si či ti stojí vzťah za to.

mandzula
9. apr 2024

Ako pises, dovera je zaklad. U vas vsak uz nie je a ani nikdy nebude, tak zvaz, ci sa chces po zvysok zivota zozierat a striehnut kazdy jeho tuk do mobilu, a podla toho sa zariad.

autor
9. apr 2024

Ďakujem ženy. Asi som potrebovala len nakopnúť. Hrdosť mám, o tú sa nebojím. Keďže som dokázala poslať do prdele bývalého pajáca, pošlem aj tohto. Či sa o mňa staral, alebo teda o nás, môžem povedať, že áno. Keby to bol nejaký nevďačný trol, ktorý by mi nepomáhal, neváhala by som ani sekundu. Ťažko sa to celé opisuje, pretože lásku mi vedel dať. Jediného čoho sa bojím je skôr asi samota. Som zabezpečená dobre, mám svoj dom a aj finančne sa mi darí. Čiže po tejto stránke sa nebojím. Žiaľ tá nedôvera to celé zaklincovala a samozrejme nebudem ten typ ženy, ktorá bude teraz striehnuť každý jeden jeho krok.

maminecka266
9. apr 2024

ja neviem, ale naco sa zena tyra a trapi, ked nemusi? sama vidis, ze vam to uz dlhodobo neklape, tak naco zbytocne zotrvavat v takomto vztahu, ked nemusis?
zakazdym mas na vyber, nemusis s nim byt, ked nechces.

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mantilka
9. apr 2024

Rozchod a ries nechuť k sexu s nejakým psychológom alebo sexuologom. Nie je to v poriadku, buď máš zdravotný alebo psychicky problém.

autor
9. apr 2024

@mantilka to budem určite riešiť. Ono je to zvláštne, lebo na jednej strane sa najradšej sama uspokojím. Nehovorím, že by ma s ním nebavil sex, ale jednoducho nedokážem sa pri chlapoch tak uvoľniť, ako by som mala. Chlapi - všeobecne ktorých som doposiaľ mala.

domkakvet
9. apr 2024

Urobil to znovu a ak mu das sancu tak to bude zasa, ano prehovara ta a chce byt s tebou, ved si dobra prestupna stanica kym nenajde nejaku inu, zatial je pre neho dobre, ze sa ma o neho kto starat.

katkazuz
10. apr 2024

Prepáč, budem úprimná, ale nemyslíš si, že je chyba aj v tebe? Vedel a cítil to, že vám to v sexe neklape?
Rozprávali ste sa o tom a hľadali nejaké riešenie?
Lebo mne to vychádza, že máš problém, ktrorý príde aj s ďalším partnerom, možno nie hneď ale po čase.
Týmto ho samozrejme neospravedlňujem, takto to riešiť nemal.

fido69
10. apr 2024

Žena prežíva lásku psychicky, muž fyzicky. Ak ty odmietaš sex, tak prečo sa čuduješ, že on ho vyhľadáva na zoznamke? Nenájdeš muža, ktorý bude vo vzťahu šťastný bez sexu.

Životné chyby treba vidieť a naprávať. Začať je nutné od seba a netváriť sa, že nás postihla selektívna slepota. Ak s ním budeš sexuálne žiť, tak nemá dôvod tráviť čas na zoznamke. Bude ho tráviť s tebou. 😉

autor
10. apr 2024

@katkazuz chápem ťa a práveže to beriem celé na vedomie. Mali sme to riešiť a hlavne ja, keďže som vedela, že je chyba aj vo mne. V tomto zlyhala komunikácia. Keby som bola presvedčená, že toto robí kvôli nedostatku sexu, tak sa asi zachováme inak. Lenže jeho vyjadrenie bolo to, že keď sa pohádame, alebo keď sme sa pohádali, ide na zoznamku.. a toto mi hlava neberie.

autor
10. apr 2024

@katkazuz je to celé komplikované, pretože okrem mňa ten chlap nemá nikoho. Z rodiny nemá nikoho, naozaj, že nikoho.. krstnú, babku, mamu.. nikoho.. nemá žiadnych priateľov.. nejdem ho absolútne ospravedlňovať, že asi sa nemá komu vyrozprávať, tak preto tak chodí.. ale je to celé zvláštne.. cítim a viem, že tá láska je tak či onak naozaj silná. Hocikedy len pri obyčajnom objatí mu tiekli slzy so slovami, že ma veľmi miluje. Preto tomuto absolútne nerozumiem..

autor
10. apr 2024

@katkazuz tiež musím podotknúť to, že vyššie som napisala, že som zabezpečená dobre a mám svoj dom. Môj dom mi pomáhal zveľadiť, dal sem nemalé peniaze, dokonca týždeň dozadu spravil dlažbu za svoje prachy. Brala som to normálne, pretože ako som písala, mali sme sa brat.. ktorý chlap dáva peniaze do ,,cudzieho” domu pričom sa snaží nájsť útechu pri druhej žene? Povedala by som, že jedine hlupák, ktorý nevie, čo robí.

katkazuz
10. apr 2024

Tak som to aj myslela, super, že si to nezobrala v zlom, ako to tu často vidno ☺️
Možno by ste si mali dať ešte druhú šancu a skúsiť napr. poradňu alebo pároveho terapeuta.
Nie je nič ľahšie ako svoje problémy a sklamania riešiť na zoznamke a tam hrať veľkého geroja.
Každopádne vám držím palce 🫶

banderaska29
10. apr 2024

hm, tak všetci, ktorí tvrdíte, že ten sex až tak dôležitý nie je, tak si buďte istí, že ak vám sex funguje, je to 20% vzťahu, ale ak nefunguje, je 90%.

a tebe autorka - je mi to hrozne ľuto lebo je to potupa pre teba ako ženu, avšak si dovolím povedať, prepáč mi za uprimnost, že to je dôsledok niečoho, čo viete už len vy dvaja. bud je to chronicky klamar, alebo len prazdny človek, ktoremu chyba blizkost, neha. každy mame nejaky jazyk lasky, možno prave ten jeho je komunikacia a blizkost a tie mu očividne chybaju, pretože mu to zrejme nedávaš.

tak či onak, kde je už raz lož, tam sa ťažko buduje dôvera. ja na tvojom mieste by som to celé ukončila a skusila sa zamerat na seba. vylieč sa, spracuj svoje emocie, určite rieš tu nechut na sex. držím ti palce

autor
10. apr 2024

@katkazuz nie vôbec, myslím, že som naozaj veľmi chápavý človek, ktorý si prizná svoje chyby. Praveze naopak, ďakujem za tvoj komentár, pretože som sa nad tým viac zamyslela. Tiež som zabudla jednu podstatnú vec. Som jeho prvá žena. Nikdy predtým sex nemal a to, že ja som mu ho dávala málo v ňom vyvolalo tieto reakcie. Stále je to zrada, ale musím sa zamerať aj na to, že je to z časti aj moja chyba. Som od neho staršia a keďže som už mala niekoľko partnerov ale iba jednu skutočnú lásku ešte za mládi, tak mi tento chlap za to všetko stojí, pretože pri ňom som opäť po 15 rokoch pocítila tú lásku..

autor
10. apr 2024

@banderaska29 ahoj, samozrejme, že je dôležitý. Tak dôležitý, ako peniaze v živote. 🤷🏻‍♀️ beriem na vedomie, treba dať najskôr seba do poriadku a potom niečo riešiť.

banderaska29
10. apr 2024

určite to všetko dopadne dobre, ak to aj skončí, tak to dopadne dobre pre Teba, lebo začneš novy život a ver mi, sloboda a samota je ten naj pocit, keď najdes samu seba a uvedomis si, že si to najdôležitejšie čo máš 🙂 potom si už budeš v rámci ochrany svojho srdca, duše aj tela dávať veľký pozor na to, komu svoje srdce zveríš do ruk.