So snúbencom sa vo vzťahu neposúvame dopredu
ahojte ..
mám taký problém.. mám snúbenca sme zasnúbený od vianoc minulého roka ja mam 25 a on 26 sme spolu dva roky ..
ľúbime sa aj všetko len proste nejako sa nikam nepohíname čo mne dosť vadí .
nebývame spolu on býva s mamou a ja doma bývam sama v jednom dvore s mojou maminou.
dnes sme sa dosť pohádali odišla som a neviem,či mám chuť aj v tom vzťahu pokračovať.
Vadí mi dosť to, že ked sme u nich tak večer utekáme ku mne domov nikdy som u nich nespala.
Koľko krát som u nich celé dni pomáham jemu či jeho mamine a večer sadnúť do auta utekať domov a na další deň zas k nim.
Dosť ma začalo štvať aj to, že svokra nechce ani pocuť že by sme mali dieťa furt len že v 30 tke že ona by dieťa v tejto dobe ani nemala a o svadbe už vôbec .
vychádzame spolu fajn, ale tieto reči od nej ma dosť zaboleli na koľko si myslíme, že už máme aj vek a čakala som skôr že by bola rada keby jej raz oznámim že som tehu.
a za dalšie mi vadí máme ísť bývať asi 2 m od nej a dom je stále písaný na ňu neni na snúbenca takže on si nemôže ani zobrať hypotéku aby to dokončil tak sa len tak trápi.
a on mi povie, že nie som normálna ked mi občas dojdu nervy a niečo mu poviem , že mne všetko vadí a že ked sú kkti s jeho mamou tak že mám ísť domov ako napr dnes ale ja to tak nemyslím len proste mne chýba to že spolu sme malo že spolu nezdielame jednu domácnosť že sa naťahujeme ako soplavé deti pritom už máme vek aby sme aspoň spolu bývali.
neviem možno to len ja vidím tak čierno a som až príliš náročná ...
@majca1995 necitala som vsetko, ale rozchod je asi najlepsie riesenie.... vyuzivaju ta, on aj jeho matka, zasnubil sa s tebou len preto aby ta umlcal na nejaky cas, zasnubny prsten je vacsinou bohuzial tzv "drzhubuprsten" asi som to napisala drsne ale vo vasom pripade je to na 99% tak 😑
@alchemilkazltozelena no jasné ani ten prsteň neviem ako bol darovaný či s lásky alebo len tak .. ale čo už no ..🙂 život ide dalej pre jednu kvíti slunce nesvíti ..🙂
@majca1995 No,pravdepodobne mas smolu.Ziskala si ten druhy "vadny" kus.Je vidno,ze jeho brat ma zdravy rozum a rozhoduje sa sam za seba.Ty od toho tvojho necakaj,ze sa raz zachova tak isto.On si uz davno vybral s kym chce ostat(mozno aj cely zivot) a to,ze ti dal prsten,to je vo vasom pripade "Iba tak",ale z vazneho dovodu to urcite nebude..Je to blb na entu a urcite ho prenechaj takej,co s nim riadne zatoci a nebude ani vediet kde je sever..
@rebeka211 ono mala som byť obozretnejšia od začiatku ked som ho musela vyčkávať pol hodinu ked sme sa mali stretnúť alebo meškal oveľa dlhšie .. a raz jeho mamka povedala že ona nikdy nikde nemešká.. nemeškal len vtedy ked mal ísť niekam s nou alebo po ňu do roboty ale za mnou málo kedy prišiel na čas
malo tam byť *on
Mozes aj 2m ale ona 2m hlboko 😂😂😂 ja som mala takeho a po 4r som sa stastne rozviedla...utekaj.je to mamickar ako vysity...vzdy budes ta druha...je to chory vztah
Teda stačil mi kúsok prečítať... Za mňa. Hoď mu prsteň do hlavy a už ho nikdy nestretni... Podľa mňa ti dal prsteň lebo ani nevedel čo ti ma dať na vianoce
@majca1995 urcite by som teraz neriesila dieta, ked to neklape. Skor by som čakala akym smerom sa to bude uberat. S tym aka je jeho mama alebo on nic nespravis. Porozpravala by som sa s nim v klude ako to vidi on a povedala co ma trapi, uz by sa to nejak sklbilo alebo nie. Nemusis to riesit az ked ti " dojdu nervy" . Lepsie preberat veci priebezne ked sa to da este v klude. Ale inak 2 roky su podla mna dost malo. To ste len teraz vytriezveli z osialu zamilovanosti a konecne vidite realitu bez ruzovych okuliarov. Mozno preto az teraz vidis a vadia ti veci, co tu boli od zaciatku.
@majca1995 mam v rodine taky vztah ako popisujes. Matka posadnuta synom a syn nou. Dnes je chalaniskovi 35 a zostal sam. Mamahotel ultra. Ziju ako "manzelia" Sice sa prestahoval koli praci ale je casto doma. A tie reci - mama nezvladne toto, a mama nezvladne tamto. Mame treba platit dom, strechu, okna. Teba caka to iste - okrem svojho domu budete platit este aj jej dom - si pis. U snubenca stastie nehladaj - tam ho uz nasla tvoja buduca svokra. Svokra ta nechce nie preto, ze niesi dost dobra, ale preto, ze miesto partnerky je uz obsadene - a to nou. Myslim si, ze synacik si ta nikdy nevezme, nikdy s tebou nepostavi dom. Mozes spravit test - povedz frajerovi ze do roka chces svadbu a dieta a dom. Ak to nenastane koncis. Uvidis koho uprednosti - ci teba alebo matku.
Moja zlatá, už teraz máš s ňou problém, vieš aké problémy budeš mať potom? A je jedno či bude alebo nebude dom napísaný na snúbenca. Je to značná pomoc, mať dom bez kúpy resp svoj z rodiny. Ale si uvaz - treba ti to? Vieš ako sa bude do vás starať? Na jednej strane dnešnú situáciu chápem, svadbu/deti s ním by som z dôvodu problémov s Corona tento rok nechcela ani zadarmo. Tak máš čas porozmýšľať či taký život chces alebo nie. Každopádne on sa nezmení, svokra tiež. Držím palce.
Ešte mi napadlo.... skopirovala som tvoj text: že prečo nepomáham jeho mame sadiť muškáty???? Akože fakt? Ktorý dospelý syn toto rieši? Muškáty? Mamine muškáty?
uprimne poviem...okamzite kasli na neho.Takto budes zit aj po pripadnej svadbe..Je to mamickar..
@majca1995 moja svokra mala velmi podobne reči, na deti máte čas, bývajte u tvojich rodičov, nechoďte do svojho, aspoň usporite keď budete s rodičmi čo najdlhšie-pretože naši majú dom a ona byt. A bla bla bla.. aj tak sme si našli vlastne bývanie lebo mám muža s vlastným rozumom a nedal sa jej rečami opantať. A syna máme tiež 🙏 ale to je zase iná kapitola, čo som si s ňou už prežila. Pokial nemusím, nestretávame sa 🙌 treba si určiť odtiaľ potiaľ 👌
@majca1995 starat sa mate jeden o druheho, nie len ty o neho. Mne by manzel v zivote nenechal kosit zahradu a rubat drevo, a urcite by mi vycitavo nepovedal, ze preco nejdem pomoct jeho mame. Keby ta pekne poprosil, tak pobedzme. Ste spolu 2 roky. Fajn, v mladom zivote dlha doba. Ale mas pred sebou este tak dalsich 60 rokov zivota, nezahod ich kvoli tymto dvom rokom a 2 ludom. Podla toho co pises, zies ako super zenska, len oni si ta nevazia a maju z teba Popolusku. A starala by si sa o celu domacnost, svokrinu domacnot babo, manzela a mozno aj jeho milenku, lebo on by nevedel co s tym volnym casom, ked ty vsetko porobis...

@majca1995 on by mal doma pomôcť matke a potom sa zobrať a ísť pomôcť k tebe niečo,...A starší brat nechodí pomáhať? No ja by som nechodila vôbec pomáhať,...Sú dvaja bratia, nech drevo nakálajú vlastnej matke, nech aj druhý brat sa pridruží a nie ty žena!!!!!A mamička nech sa pobavká sadením muškátikov a záhradkou, veď to je relax,..čo oni potom robia, keď im ty všetko porobíš???? Ja len neviem, prečo sa necháš využívať??Nechoď tam vôbec pomáhať!!! Povedz že doma musíš toto a toto, aj mame pomôcť,...Sami sa ti otočia chrbtom a VER MI, že ďalšiu takú mulicu ako si ty UŽ NE NÁ JDU!!!!!!!Dieťa majú ženy aj v 37 rokoch, nie len vo veku ako si ty!!! Vypusti z hlavy dieťa a rodinu, choď k moru aj sama alebo s mamou, choďte do Tatier s maminou, usmievaj sa okolo seba, zdvihni si sebavedomie, lebo to takýto život aký ty vedieš je zabijáááák,...Prídu iný muži, ver mi , lepší,.....TY musíš byť šťastná,.. A SI??? Veď ti ubližujú,..