So snúbencom sa vo vzťahu neposúvame dopredu
ahojte ..
mám taký problém.. mám snúbenca sme zasnúbený od vianoc minulého roka ja mam 25 a on 26 sme spolu dva roky ..
ľúbime sa aj všetko len proste nejako sa nikam nepohíname čo mne dosť vadí .
nebývame spolu on býva s mamou a ja doma bývam sama v jednom dvore s mojou maminou.
dnes sme sa dosť pohádali odišla som a neviem,či mám chuť aj v tom vzťahu pokračovať.
Vadí mi dosť to, že ked sme u nich tak večer utekáme ku mne domov nikdy som u nich nespala.
Koľko krát som u nich celé dni pomáham jemu či jeho mamine a večer sadnúť do auta utekať domov a na další deň zas k nim.
Dosť ma začalo štvať aj to, že svokra nechce ani pocuť že by sme mali dieťa furt len že v 30 tke že ona by dieťa v tejto dobe ani nemala a o svadbe už vôbec .
vychádzame spolu fajn, ale tieto reči od nej ma dosť zaboleli na koľko si myslíme, že už máme aj vek a čakala som skôr že by bola rada keby jej raz oznámim že som tehu.
a za dalšie mi vadí máme ísť bývať asi 2 m od nej a dom je stále písaný na ňu neni na snúbenca takže on si nemôže ani zobrať hypotéku aby to dokončil tak sa len tak trápi.
a on mi povie, že nie som normálna ked mi občas dojdu nervy a niečo mu poviem , že mne všetko vadí a že ked sú kkti s jeho mamou tak že mám ísť domov ako napr dnes ale ja to tak nemyslím len proste mne chýba to že spolu sme malo že spolu nezdielame jednu domácnosť že sa naťahujeme ako soplavé deti pritom už máme vek aby sme aspoň spolu bývali.
neviem možno to len ja vidím tak čierno a som až príliš náročná ...
A tak ťažko povedať, no ako podľa mňa je fajn vedieť, že je proste ochotný sa ti prispôsobiť, no zas poznám aj také páry, kde sa to po čase vrátilo zas do starých koľají
@marina447 presne, nezmeni sa. Aspon by sa mi hodilo, keby prisiel za tebou a vydiskutovali by ste si to osobne. Prislub, ze budem hladat dom je taky vykrik do tmy, ze idem natahovat cas, ze ved hladam dom tak cakaj a daj pokoj. A este by ma zaujimalo, ake stanovisko k tomu zaujala jeho mama, ak jej o tom vobec povedal.
@majca1995 Naozaj by si to mala nechat uz tak.Zvaz si,ci budes ozaj s nim stastna.To,ze ti povedal,ze pojdete niekde inde byvat je sice pekne,ale on fakt bude nonstop za mamkou utekat a nedajboze ked sa pohadate a on ti pride domov az po par dnoch,lebo ho bude jeho mamicka u seba doma utesovat,to sa budes potom citit dobre?Ale ak ta to stale taha za nim,tak najprv by si s nim mala skusit byvat niekde v podnajme,nie si hned kupovat svoje a uvidis ako sa bude chovat v dobrych a zlych casoch.Mozno sama zistis,ze ho vlastne nechces,lebo spolocne byvanie odkryje mnoho veci.A prosim ta,nepomyslaj zatial s nim nad ziadnym dietatom pokial s nim nebudes v jednej domacnosti aspon 2-3roky,lebo dieta je nezvratny stav,aby si ho nakoniec nevychovavala sama a v horsom pripade sa budete o neho "bit"..
Vela stastia a prosim, vela este o tom premyslaj

@perdulka7 asi si to neprečítala celé lebo ja som tam vôbec nepísala že by som sa zaujímala o ten dom 🙂 teda ze by som sa starala do ich majetku 🙂 o ten mi absolútne nejde mi sme po ocinovi zdedili 3 domy len to ze sú v jednom dvore a pri mojej mamke tiež nechcem zit.... 😶