Sociálne siete v partnerstve. Má partner právo kontrolovať tvoj mobil?
Dávaš partnerovi heslo do telefónu?
Sleduje, komu lajkuješ príspevky alebo s kým si píšeš?
Je to dôvera alebo kontrola?
Ja ked môžem, tak pozriem do telefonu.
Toto, je zase čo za tému. Veď to sa nedá zovšeobecniť. To, je individuálne a podmienené dannou situáciou. Teória, čo sa všetko má a nemá, je jedna vec a realita konkrétnej situácie, je druhá vec.
Som s mužom dvadsať rokov, ja viem jeho pin aj k notebooku aj k mobilu, a vieme aj pin detí, ale to neznamená že budem snoriť v jeho mobile, či v mobile dcéry ktorá bude mať o pár týždňov 18.
Sociálnu sieť máme spoločnú, na 90% použivam messenger, tam si môže prečítať čo píšem s kamoškou aj ja čo si píše on, ale nerobím to. A podľa mňa mu je fuk čo lajkujem...
ja viem muzove heslo ale iba preto ze parkrat nemal ako odblokovat telefon a potreboval aby som tam nieco pozrela (napr v aute pozret navigaciu a pod). v zivote by mi ale nenapadlo aby som ho sama od seba pytala 🙈🙈 a rozhodne to nijak nevyuzivam ani nezneuzivam. moj telefon ho tiez nezaujima…s kamoskou si robime srandu ze by sme ale nemohli hrat tu hru ako vo filme Znami neznami, lebo z nasich konverzacii by spoluhracov asi vystrelo 😂😂😂
Nekontrolujeme si mobily, ale poznáme svoje hesla aj všetko. Keď muž potrebuje napr volať alebo niečo hľadať na nete a nemá po ruke svoj mobil, vezme si môj. Ja to iste. Rešpektujeme svoje súkromie, nemám potrebu pred ním skrývať mobil ani kontrolovať jeho. Ale keby som mala nejaké podozrenie, nahliadla by som aj do jeho sprav. A viem, že aj môj muž 😊
heslo pozna, moze na poziadanie kedykolvek pozriet do mobilu. nic neskryvam...
na druhej strane nevidim dovod preco by mal kontrolovat obsah mojich komunikacii... mam aj ja sukromie a co si pisem napriklad s kamaratkami je moja vec ...
Vieme navzájom svoje heslá, bežne siahneme po druhého telefóne, keď je bližšie. Nikdy si nesnoríme správy ani kto čo lajkuje, je mi to vlastne jedno
Máme navzájom heslá do svojich telefónov. Keď potrebujem vyhľadať niečo na internete na rýchlo, tak si požičiam jeho telefón pokiaľ je poruke. Ale obsah komunikácii ako sms, sociálne siete si navzájom nečítame, len si povieme keď sa jedná o niečo dôležité a čo sa týka obidvoch alebo partnera.
Mame rovnaké hesla,Messenger je spoločný máme obaja v telefóne
"Ja ked môžem, tak pozriem do telefonu." akože len tak? Bez dôvodu? To je kontrola.
Viem použiť aj manzelov mobil ale nekontrolujem a určite by som cielene a plánované neprehlafavals mobil..
Hesla sme si navzajom prezradili pre pripad potreby, ale myslim, ze ani jeden si heslo toho druheho uz nepamata... Ale manzelovi kludne odblokujem telefon a dam do ruky, nie je tam nic, co by nemal vidiet, ale keby videm, ze mi cita konverzacie, tak po tej paprci hned dostane. Nie preto, ze by som nieco tajila ja, ale jeho je velke houby do sukromia mojich kamosiek, sestry, mamy a pod.
A co sa tyka socialnych sieti, IG nemam a na FB lajkujem pracovne veci.
Mne tie vaše manželstvá niekdy pripadajú ako príprava na členstvo v KGB a nie ako zväzky muža a ženy za účelom vybudovania plnohodnotnej a harmonickej rodiny.
Heslo sme si nepovedali ale keďže si často nechávame odblolovany mobil alebo v prípade potreby jeden druhému niečo pozrie cez jeho mobil. Jeho chaty nečítam ani on moje. Iba vyslovene keď mu niečo ukážem alebo on mne aj s ohľadom na rešpektovanie súkromia druhej strany, s ktorou si píšeme. Keby prišiel partner za mnou s tým, že mu musím dať heslo a ide si čítať moje chaty a skontrolovať mi telefón atd tak z princípu by som nedala aj keď nemám čo skrývať.
Nekontrolujem a nesledujem lajky, nezaujímajú ma heslá. Hanbila by som sa sama pred sebou keby niekomu leziem do mobilu
A nezniesla by som keby toto niekto robí mne, nemám 12 rokov aby sa niekto hral na moju matku a kázal mi co môžem a co nemôžem lajkovat. Už len to slovne spojenie “kontrolovať partnera” mi naháňa hrôzu, preboha 🤦♀️
Áno, som žiarlivá a aj zvedavá ako každý človek ale odtiaľ potiaľ.
Druhého človeka nemôžeš vlastniť, ani ovládať ved to je chore. Ak sa niekto rozhodne byt neverný je to jeho rozhodnutie, nedá sa tomu zabrániť kontrolou
Strata dôvery je podľa mňa moment, kedy začneš hľadať, nie keď nájdeš.
Nikdy som nič nehľadala "tajne" v mobile ani na sociálnych sieťach a nepotrebujem nič skrývať. Máme navzájom plný prístup aj k bankovým účtom.
Moj vie, ale nekontrolujeme si nic. Ja mu verim, a keby aj obcas pozrel na skarede obrazky, tak nech pozrie, nemusim vediet uplne vsetko pokial to nenaberie nejaky patologicky spad. Ale raz davno som mu len tak z nudy pozrela historiu na prehliadaci a bolo to tam plne ekonomickych clankov. Uz. Nikdy. Viac. :D
Manzelovy ani telefon nezdviham, ak ma hovor tak mu kricim ze mu zvoni,pripadne on mne. Nemame potrebu sa v tom hrabat, nemame ani jeden zaheslovany, obaja ho nechavame kade tade polozeny, pravidelne sa stane "laska prosim ta prezvon mi neviem sa najst", mimochodom, uplne v pohode sa nam moze stat ze omylom zobereme do ruk toho druheho mobil, mame tu istu znacku obal vsetko len pozadia ine a aj napriek tomu nas ani jedneho nenapadne snorit soc siete sms hovory pripadne emaili álebo nedaj boze ak som uz tu videla kontrolovat na google maps pohyb 😑
Keď už raz nebudem vedieť, čo s časom, ani vtedy nebudem kontr,čo môj muž lajkoval.
viem heslo, nema ziadne siete. on mne nekontroluje nic.
spravy mu nekontrolujem. ak by chcel da si miznuci chat, kedze si mozeme lozit do mobilov bavzsjom.
Kontrola do vzťahu nepatrí.
Takže muža nekontrolujem a nemám pocit, žeby on kontroloval mňa.
Heslo do mobilu máme totožné, mobily si požičiavame, ak je to potrebné. Všetky ostatné hesla si navzájom poznáme - emaily, internet banking...
Pravo na kontrolu nemas. Akakaolvek kontrola znamena, ze vztah nie je v poriadku a v ziadnom pripade konrola vztah nevylepsi a ani nezachrani. Bud si doverujete alebo nie, to je vseko.
Ja som môjmu chcela pozrieť do telefónu, som zvedavá žena a raz som bola blízko, ALE som sa cítila ako zlodej a klepala som sa a nezvládla som to😅
Nechcem vyzerať v jeho očiach tak zúfalo, keby to zistil, alebo ma prichytil, nestojí mi to za to,.
Neschovávame si telefóny, sú na stole, pozeráme si do nich, nechodíme s nimi na WC a nemáme sociálne siete, on má nejakú skupinu len..
Nechcem snoriť, nepáčilo by sa to ani mne, mám tam s kamoškami tiež ,,tajnosti,,🙃
Hesla vieme, fb ma len manžel ktorý je stále pripojený cez notebook a ja chodím na jeho.
Partnerka ma, ja nie
Aj v manzelstve/partnerstve maju ludia pravo na sukromie.
Ma vsetko, hlavne mame take zabezpecenie vdaka nemu, ze by priamo videl bez pristupu co na sieti robim. Ako nemam co tajit, rovnako mam pristup na vsetky jeho devices. Kontrola tam nie je ziadna, nemame ziadnu ziarlivost alebo tak.
Poznám ja jeho aj on môj, ak niečo potrebujeme a nemáme svoj telefón použijeme telefón druhého ale aby som šla a som mu pozerala to nie. Verím mu rovnako ako on mne
vtedy si môžeme dôverovať, ak nemáme čo skrývať.

Heslo ma, lebo mame rovnake, ale nekontrolujeme si mobily. Pouzit, pouzijeme, ale nesnorime. Je to jeho a moje sukromie.
Aj do uctu FB si mozeme chodit, ale teda nekontrolujeme, co, kde, komu