icon

Som 8 mesiacov po rozvode a stále mi chýba

rastislavx9
20. feb 2023

Bojím sa alebo skôr hambim sa spoznať iné dievča od rozvodu ubehlo už 8 mesiacov a akosi neviem ...
Nedokážem asi inej odhaliť ❤️ a svoje pocity ...
Stále mi chýba ... A deti tiež. 😏

Strana
z2
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
lucylaw
20. feb 2023

@dodo1981 To čo píšeš nemusí byť vždy pravda,ja mám 8-ročného syna a keďže ďalšie vlastné deti už mať nechcem,tak ja som práveže vyslovene hľadala muža,čo už deti má a chvalabohu som ho našla 🙂 takže nie všetky ženy hľadajú len bezdetných..

@rastislavx9 Keď sa na to ešte necítiš,tak si novú priateľku ani nehľadaj,daj tomu čas, tá nová žena by si tiež nezaslúžila,aby si ju chcel len ako nejakú náplasť za exmanželku,pričom ešte nie si vyrovnaný s rozvodom ..Každý sa s tým vyrovnáva inak a rôzne dlho,venuj sa zatiaľ hlavne deťom a uvidíš,že to časom prebolí a niekoho si nájdeš 🙂

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
minsi
20. feb 2023

@dodo1981 nejde o to,že takí muži by boli nezaujímavi. Skôr ide o praktické veci,ktoré s tým súvisia, a preto radšej muža bez ďalších záväzkov.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
luccija
20. feb 2023

@rastislavx9 minule sme mali v praci prednasku, ze clovek sa spamata po rozvode do 2 r, kym prejde najburlivejsie obdobie hadky,tahanice o deti, zvyk na novu situaciu..urcite to je individualne zalezi preco bol rozvod, deti..
Pomaly to pojde drz sa!

rastislavx9
autor
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
rastislavx9
autor
20. feb 2023

@luccija 2 r. Fuuu...
Stále mi klamala lebo si myslela že som slepý aj keď som vedel že klame nechal som to tak aby to nakvapkalo do pohára a keď som bol úprimný tak zrazu ani reč.. A iba tak do vzduchu hlúposti začala trepať a vedela ako aby ma vytočila do nepríčetnosti . Až som musel odísť na pár hodín z domu aby sa ukludnila .

rastislavx9
autor
20. feb 2023

@dodo1981 Nikdy by som sa k svojej ex nevrátil . (Chraň Boh ) odstavil som ju od príjmu a všetkého nemala ani kam ísť z deťmi tak sa hodila do koncentráku pre slabšie rodiny v KE . A bola tak zúfalá že si musela niekoho nájsť aj keď som deťom stále všetko platil až do sudu o výživné a stravu kupoval a vždy odniesol alebo lieky a tak .
To už dávno viem ako usporiadal som si to v hlave že s ňou nebudem ale neviem ešte zrnko tam niejake ostalo alebo zvyk niejaky. Wtf

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
jania023
20. feb 2023

@rastislavx9 uch ty si ine café. Uz podla tvojho vyjadrovania sa jej teda necudujem

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
soldi
20. feb 2023

@dodo1981 pridavam sa na stranu zien, ktorym tiez nie ze nevadi chlap s detmi, ale chcela by som takeho, a to mam styri vlastne 🤣

jania023
20. feb 2023

@dodo1981 no vsak ona isla s nimi. si myslel ze ju tym potresta a akurat tak detom zle urobil

soldi
20. feb 2023

@rastislavx9 daj sa dokopy, lebo pri takomto vyjadrovani Ta ziadna normalna chciet nebude.

a tu si trosku protirecis:
...a vedela ako aby ma vytočila do nepríčetnosti . Až som musel odísť na pár hodín z domu aby sa ukludnila..

asi si chcel napisat, ze aby si sa Ty ukludnil, nie?

rastislavx9
autor
20. feb 2023

@dodo1981 Si v pohode ? Však je matka aj keby si sa n hlavu postavil nedajú ti deti ... Wtf ..
Aj keď som súdu ukázal že mám viac než ona naj mi zveria deti do starostlivosti a nechcem od nej ani žiadne výživné . Není to možné .. čo si nepochopil ?

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
rastislavx9
autor
20. feb 2023

@soldi Ano ja aby som sa ukľudnil.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
jania023
20. feb 2023

@dodo1981 vsak tie deti raz vyrastu a vyseru sa mu na hlavu ze ich nechal zit v takych podmienkach

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
rastislavx9
autor
20. feb 2023

@dodo1981 🤣🤣🤣🤣 Pohodička chápem ťa ja som ju z domu nevyhnal 🤣🤣 Sama odišla kamo nepochopil si ma .

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
jania023
20. feb 2023

@rastislavx9 myslim ze to nemas vyriesene v hlave. Ked si povedal ze boze chran byt sa k nej vratit si protireci s tym ze ti chyba.
Bud ti teda chyba a z toho sa spravas ako male dieta ktoremu vzali hracu tym ze si ju vyhnal alebo to mas v pazi a v tom pripade by si tu ale nepisal.
Musis si to v prvom rade vysasnit co citis.
V druhom rade ta asi nepotesim ale niekedy to proste neprejde nikdy a stale ti bude chybat aj keby si sa 100x ozenil a preslo 100 rokov ono to zavisi od toho aka intenzivna bola ta laska a ci vobec teda nejaka bola

rastislavx9
autor
20. feb 2023

@jania023 To že som svoju ex od všetkého odstavil a chcel poučiť aby mi už neklamal. To som chcel až tak veľa ? Neznamená že som ju aj deti vysťahoval z domu sama si vedomila čo robila a odišla. Ja som nikoho neopustil a nie svoje deti !

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
rastislavx9
autor
20. feb 2023

@jania023 Strašné som ju ľúbil a aj veľa pre ňu urobil dá sa povedať že z biedy som ju vytiahol .. a strašne mi na nej záležalo .. nikdy som nemal vysoko nos lebo nikdy som od rodičov nič nemal žiadnu pomoc . A vážil som si to čo som mal ale ona časom bola iná chápete má ? Prepáčte zle som sa vyjadril . Strašne som ju ľúbil keď som jej ešte 2 bratov spozoroval za mrežami nemyslite ?
A zrazu keď som bol úprimný že keď si nemala nič bola si iná teraz keď máš všetko prečo mi klameš a ešte do očí a viem že klameš .. nič ani slovko ticho ako chces ďalej pokračovať (ticho). Chces pre deti taký život ako si mala ty a ako vaši rodia keď sa rozviedli alebo ako porozprávame sa ? (Ticho ) . Chápete má ? Či ? 😏

toskanka
20. feb 2023

@autor Nie, nechapem ťa. Tvoj príspevok nemá ani hlavu, ani pätu.

Strana
z2