icon

Som divná, keď očakávam viac pozornosti od partnera?

12. aug 2025

Ahojte, čítala som tu veľmi podobné príbehy a mám pocit, že tých mužov, čo sa nevedia odtrhnúť z domu a od maminej sukne je asi veľa.Môj príbeh.

Sme spolu dva roky, obaja skoro 40. On býva s mamou. Ona má problém s chôdzou a teda vonku chodí výlučne s ním alebo on chodí sám. Myslela som si, že budeme časom spolu, ale nestalo sa tak. Aj to som dokázala akceptovať, mám jeho mamu rada, chápem, že ju nemôže nechať samú. Čo však vnímam oveľa horšie, že necháva samú mňa a nie je mi oporou. Ja bývam sama a čokoľvek potrebujem riešiť, opraviť, zabezpečiť, je to len na mne. Čokoľvek mi treba kúpiť, samozrejme je to na mne. Keď som chorá, som sama. je pravda, že on mi je schopný ísť kúpiť vecí do obchodu, keď mu pošlem peniaze na účet. Veci mi odovzdá pred dverami, aby sa nenakazil a potom jeho mama. Oni sú spolu 24/7 viac menej. Dnes sme boli spolu, máme tak asi necelú hodinu na to byť spolu. Ešte sme si len sadli vonku na terasu, už mu mama volá. Pýtam sa čo chce? Niečo sa stalo? Jej jej zle? Nie, hore vŕtajú a padá to cez stúpačku k nám do bytu. A teraz čo? Máš sa zdvihnúť a ísť domov? Nie, len mi volala, aby mi to povedala. A dobre a teda nemohla počkať, kým prídeš domov a potom ti to povedať? Máme na seba necelú hodinu a toto ti musí volať? Samozrejme sme sa pohádali a on ma nebude počúvať, lebo bude mať z toho vredy na žalúdku a bolí ho zo mňa brucho. O 10 minút mu volá zase, že už dovŕtali a prišli to odpratať, OK a teda zase ti to musí zavolať? Nemôže počkať, kým sa vrátiš domov? Nie, len mi volala, že nemusím chodiť, že už je to vyriešené. Čiže čakala, že ti zavolá a ty prídeš domov....

Sme spolu možno dohromady 5h denne týždenne. Dnes som mu povedala, že sa nemám o koho oprieť. Vraj on za to nemôže, že máme zlé vzťahy v rodine. Hovorím mu, tu nejde o moju rodinu, ale o teba ako partnera. Aj ja potrebujem pomoc, niekedy sa o niekoho oprieť, aby niekto stál pri mne. Keď si so mnou v obchode, stále voláš mame, čo vám treba domov. Keď si s mamou v obchode, prečo nezavoláš mne? Čo mne treba, či niečo nepotrebujem. Veď to partner robí. Jeho odpoveď bola, veď ty si vieš ísť do obchodu sama.
OK, tak ja neviem. To naozaj som ja divná a chcem od muža trochu starostlivosti, záujmu, opory. Že povie mame, mami teraz idem vonku s Lenkou, prosím volaj iba keby ti bolo zle, nechaj nám čas trochu pre seba.

Povedal mi, že veď aj s tebou tiež telefonujem, voláš mi 5x denne.
Prosím? Včera som mu volala 2x, aj to len kvôli jednej dôležitej veci. Volá on vždy mne.
Normálne už mám pocit, že ja nie som v poriadku, lebo zo mňa robí obludu, čo nemá rada jeho mamu, ani jeho a vlastne mu privodím vredy a možno aj infarkt.

Mrzí ma, že som rozsiahla, viem, že tu asi podobné prípady boli, len sa potrebujem vyrozprávať. Ďakujem za prečítanie.

Strana
z3
dollyzv
12. aug 2025

Sekni to prosim ta…mas este šancu aj cas si nájsť nejakého partnera..nie toto

ullala
12. aug 2025

Nemate ziadne zavazky, vykasli sa na to

pribinak
12. aug 2025

Toto je celé stratene ……skončí to a nevenuj totmuto akože vzťahu až ani minútu navyše

On nemá záujem

marcellka32
12. aug 2025

Koniec...ukonci to

deti95060810
12. aug 2025

stratený čas. teda pre teba určite. z toho nebude ani svadba, ani len poriadny vzťah. Si len jeho kámoška keď to potrebuje on. možno si také 25 koleso na voze.
osobne by som bola radšej sama ako s takýmto chlapom.

zmrzlinka2021
12. aug 2025

@anonym_autor
Nie ste kompatibilný.

Akú má on predstavu o vás dvoch?

zildo
12. aug 2025

@anonym_autor čo ťa pri ňom drží?

tramtada31
12. aug 2025

Akoze ja to volanie tiež chapem, muž má za to ide zabiť a vzdy sa pýta, či to nemohlo pockat, ale nie, nemohlo, lebo by som na to zabudla (áno, väčšinou je to nedolezite), ale ja volám jemu, nie rodičom. Na druhej strane má pravdu, mama je jeho domacnost, je normálne, že vola, čo má kupovat domov. Ty nie si jeho domov a predpokladám, že keď si v obchode, tiež im nevolas, co im máš kúpiť. Keď si chora, tak ti aspoň nakupi.. ale vás vzťah nie je až taký vážny podľa mna v jeho očiach, preto je všetko ostatne v takej menšej intenzite…

zuzubb007
12. aug 2025

Ukonči to celé prosím ešte dnes, je to choré a bude to také choré, akože ste partneri a ty dačo potrebuješ kúpiť a musíš mu poslať peniaze? Však to je úbožiak, nech žije s maminkou navždy, toto mať utekam kade ľahšie, byť spolu 5 hodín týždenne? Si robíš prdel to nieje vzťah to aj 15 ročny bývajú spolu častejšie

zuzubb007
12. aug 2025
@tramtada31

Akoze ja to volanie tiež chapem, muž má za to ide zabiť a vzdy sa pýta, či to nemohlo pockat, ale nie, nemohlo, lebo by som na to zabudla (áno, väčšinou je to nedolezite), ale ja volám jemu, nie rodičom. Na druhej strane má pravdu, mama je jeho domacnost, je normálne, že vola, čo má kupovat domov. Ty nie si jeho domov a predpokladám, že keď si v obchode, tiež im nevolas, co im máš kúpiť. Keď si chora, tak ti aspoň nakupi.. ale vás vzťah nie je až taký vážny podľa mna v jeho očiach, preto je všetko ostatne v takej menšej intenzite…

@tramtada31 no presne toto nechápem, za mňa vyvolávanie mužovi je žena typu stíhačka, volám mužovi len keď horí pod zadkom a je to extrémne dôležité, si píš na papier, keď si nepamätáš somariny a poviem vecer

minenkaa
12. aug 2025

Ano si divna,si s niekym čo nechce to čo ty

rozculena
12. aug 2025

toto je partner?

viestta
12. aug 2025

Však vy dvaja nemáte vzťah, kto vie ci je to aspoň na úrovni kamarát s výhodami. Tebe to nevyhovuje, tak to rieš. On keby chcel zmení svoje nastavenie ale chce to v0bec zmeniť?

jamimo
12. aug 2025

@anonym_autor nuž... našla si si mamičkára, ktorý ešte neprestrihol pupočnú šnúru a matka neodstavila prsník 🚩🚩🚩

autor
12. aug 2025
@viestta

Však vy dvaja nemáte vzťah, kto vie ci je to aspoň na úrovni kamarát s výhodami. Tebe to nevyhovuje, tak to rieš. On keby chcel zmení svoje nastavenie ale chce to v0bec zmeniť?

@viestta povedala som mu x krát, že toto nie je vzťah. Chcel párovú terapiu, aby som sa ukľudnila. Včera som rozprávala s jednou psychologičkou na túto tému a povedala, že nám nemôže pomôcť terapia, lebo my nie sme pár, tam nie je čo zachrániť. Tak už som bola za zlú, lebo čo som zase nejakej psychologičke natárala. A to som sa len chcela poradiť ohľadne terapie.

anonym_571b9f
12. aug 2025

Načo ti je taký?

viestta
12. aug 2025
@anonym_autor

@viestta povedala som mu x krát, že toto nie je vzťah. Chcel párovú terapiu, aby som sa ukľudnila. Včera som rozprávala s jednou psychologičkou na túto tému a povedala, že nám nemôže pomôcť terapia, lebo my nie sme pár, tam nie je čo zachrániť. Tak už som bola za zlú, lebo čo som zase nejakej psychologičke natárala. A to som sa len chcela poradiť ohľadne terapie.

@anonym_autor však to konečne ukončí. Na čo strácas čas s človekom, ktorý za ten čas nestojí?

anonym_7fe111
12. aug 2025

Tento chlap ta privedie.. .

anna777115
12. aug 2025

Tak, aj psychologička, ti potvrdila že netvorite pár, tak čo chceš ešte počuť. Nerozpravate sa o budúcnosti, neplánujete spoločný život, spoločnú domácnosť? Ako trávite spoločný čas?

autor
12. aug 2025
@anna777115

Tak, aj psychologička, ti potvrdila že netvorite pár, tak čo chceš ešte počuť. Nerozpravate sa o budúcnosti, neplánujete spoločný život, spoločnú domácnosť? Ako trávite spoločný čas?

@anna777115 prechádzka, kino, káva, nákupy, občas idem ja k nim, on príde ku mne.

majka99999
12. aug 2025
@anonym_autor

@anna777115 prechádzka, kino, káva, nákupy, občas idem ja k nim, on príde ku mne.

@anonym_autor to je kamarat, to nie je priatel.

anonym_1e32a6
12. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je to jednoduché, len to treba pochopiť a vstrebať. On už je vo vzťahu s mamičkou. Paralelný vzťah s druhou ženou (tebou) už nezvláda. 🫤 Čo chceš vlastne riešiť s chlapom s ktorým nie si vo vzťahu?🤔

danielle21
12. aug 2025

Rozid sa s nim, taky maminkin maznacik ti je načo, nikdy pre neho nebudes priorita, mamka bude vzdy prednejsia aj keby si umierala, alebo si taka zufalka, ze si myslis ze uz nic lepsie od neho nenajdes? Este nie si stara, urcite najdes lepsie

sisska96
12. aug 2025

Tak iba randíte. Kašli naňho

wilkova
12. aug 2025

Prepac, ze sa opytam tak otvorene, priamo...ale vy spolu spavate? Nemusis odpovedat, ak je ti to neprijemne...ale ak nie, tak ste kamosi. Aj to len občasní. To nie je vztah.

vivuska666
12. aug 2025

On musi byt strasne dobry v posteli. Za tych 5 hodin tyzdenne, minimalne 10 orgazmov musis zazit. Inak si neviem vysvetlit naco si s nim.

autor
12. aug 2025
@wilkova

Prepac, ze sa opytam tak otvorene, priamo...ale vy spolu spavate? Nemusis odpovedat, ak je ti to neprijemne...ale ak nie, tak ste kamosi. Aj to len občasní. To nie je vztah.

@wilkova eliminovala som to. Povedala som mu, ze s kamaratmi nespavam.

anonym_344e47
12. aug 2025

Ja neviem zeny, preco ostavate s hocijakymi nevhodnymi muzmi v mrtvych vztahoch alebo pseudovztahoch? Len aby ste same neboli? Stokrat horsia je osamelost vo vztahu ako samota bez vztahu.Chapem, ze si neverite, ze niečo lepsie pride ale taketo ,,vztahy’’vás psychicky znicia.Stoji vam to za tu obetu?

anna777115
12. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Takého kamaráta má aj moja dvanásť ročná dcéra. Hoď s ním vážnu debatu a buď vzťah posuniete alebo ukončíte.Prepac, ale v takomto veku sa s niekým dva roky, len tak poflakovat, ako pubertaci po škole, nedáva zmysel.

sisska96
12. aug 2025
@anna777115

@anonym_autor Takého kamaráta má aj moja dvanásť ročná dcéra. Hoď s ním vážnu debatu a buď vzťah posuniete alebo ukončíte.Prepac, ale v takomto veku sa s niekým dva roky, len tak poflakovat, ako pubertaci po škole, nedáva zmysel.

@anna777115 dúfam že nie. 12 ročné decká nebudú sexovať

Strana
z3