icon

Som hotová zo suseda

20. aug 2025

Normalne sa hanbim, co tu napisem ale mne naozaj preskocilo.
A ja si to aj uvedomujem.
S muzom sme spolu 3 roky, mame 2 rocnu dceru, vsetko u nas funguje, sem tam mame male nezhody ako u kazdeho ale nic vazne.
Asi cca 2-3tyzdne dozadu ako som ho raz cakala s malou pred blokom v case kedy mal prist z prace, vsimla som si, ze mame noveho suseda.
Dovtedy som o nom nevedela. Je tu so skupinkou talianov, ktorych som stretavala uz dlhsie. Vsetci sa pekne zdravili taliansky aj malej, len on spanielsky. Dokonca byvame na rovnakej chodbe.
Minule sme isli spolu vytahom, tak som sa ho opytala slusne, ze ci rozprava spanielsky v spanielcine, kedze ja trochu ovladam spanielcinu. A on ze ano, lebo je z Argentiny a ze pracuje pre jednu firmu. A spytal sa ako sa volame.
A odvtedy som ho zacala coraz castejsie, naschval chodim von v case ked prichadza domov, len aby som ho videla. Vzdy sa pekne pozdravi, malu pekne menom oslovi a vzdycky jej kyve.
Sem tam prehodime slovko.
A mne preskocilo.
Zeny, to je tak krasny muz. Ja som z neho hotova.
Predstavujem si s nim sex, dokonca som si povedala, ze preco som ho nestretla skor. Pritom muza milujem aj sex s nim.
Uz som rozmyslala, ze si od neho vypytam nejaky kontakt pod zamienkou zlepsenia spanielciny.
Normalne mi je.be a citim sa ako pubertacka.
Co to so mnou je? Asi uz som dlho doma 🤦‍♀️

pako24
20. aug 2025

Žena príde zameniť 2000 lír, vyplatia jej 30 Kčs a žena vybuchne: A ja sprostá som mu ešte aj vyfačila....

anonym_b30bb3
20. aug 2025

Veď povedz to mužovi, možno ti sam povie ze davno ta chcel vymeniť za krajsiu len nechcel byt za chrapuna co rozbije rodinu😅

anonym_60fab3
20. aug 2025
@anonym_3fbf64

Druha puberta? Mam ju tiež. Plne chápem

@anonym_3fbf64 niekto ju ma nonstop cele desatrocia

anonym_60fab3
20. aug 2025
@anonym_51bd12

Vypýtaj si kontakt, choď k nemu na kávu, nech ťa poriadne pretiahne a možno sa skľudníš. Manželovi ani muk 😉

@anonym_51bd12 hej, jasne, z toho isto problemy nebudu

anonym_51bd12
20. aug 2025
@anonym_60fab3

@anonym_51bd12 hej, jasne, z toho isto problemy nebudu

@anonym_60fab3 Veď ak budú, aspoň ju to pobláznenie prejde 🤷‍♀️

anonym_60fab3
20. aug 2025
@anonym_51bd12

@anonym_60fab3 Veď ak budú, aspoň ju to pobláznenie prejde 🤷‍♀️

@anonym_51bd12 to ale nie je ciel.. ciel je stastny zivot, a ten tazko bude ked manzel skor ci neskor o nevere zisti nieco...
alebo ked ten milenec zacne robit vselijake komplikacie...

anonym_51bd12
20. aug 2025
@anonym_60fab3

@anonym_51bd12 to ale nie je ciel.. ciel je stastny zivot, a ten tazko bude ked manzel skor ci neskor o nevere zisti nieco...
alebo ked ten milenec zacne robit vselijake komplikacie...

@anonym_60fab3 Len som žartovala 😉 už keď milenca, tak nikdy nie suseda!

oblecenie99
20. aug 2025

Ale neblázni... Stane sa, nechaj to v rovine fantázie, aj keď ideálne by bolo to potlačiť aj v hlave. Tak si predstav, čo by bolo keby: on by si to užil, možno aj ty, mala by si výčitky svedomia ako hrom, ešte by to aj buchlo, on by odišiel domov, ty by si bola za štetku na celý život v dome, medzi známymi, v rodine, stálo by ťa to rodinu, manželstvo a dôstojnosť. Prosím ťa..

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_77ac34
20. aug 2025

@anonym_autor poviem ti takto. Určite vieš ako vyzerá naštvaný tvoj muž. Čoho všetkého by bol schopný a ako by asi vyzeral rozvod a ako by vyzeral život tvojho dieťaťa následne. Urob správne rozhodnutie. Dokonca mám vydatú kamošku, čo je 10 rokov zaľúbená do niekoho iného. Aj u psychológa bola. Nič nepomohlo. Urobila teda rozhodnutie, že zostane s mužom, veď ho ľúbi a on ju. A je k nej dobrý a určite jej predstavy by boli odlišné. Ľúbi dvoch, s jedným žije, s druhým fantazíruje. Myslí si, že nech urobí akékoľvek rozhodnutie zmeniť to, šťastnejšia by nebola. Myslím, že nie je úplne šťastná, je to veľké pokušenie. Občas má depku. Neviem jej ani tebe pomôcť. Ale stáva sa. Ktovie ako by to potom u vás bolo. Či by to argentínčan držal v tajnosti alebo by robil humbuk. Vedela by si si predstaviť opustiť muža? Že by na to prišiel? Či len odvtedy by ťa to bavilo, kým by ti na to neprišiel? Vieš, čo všetko riskuješ?

zobaka
21. aug 2025

nedaleko vedla v teme, je nestastna zena, ktorej muzi mysli na obeznu spanielku, ty na argentincana, spanielcina teraz asi ide 😂tam vsetci vraveli, ze je to normalne, chyba ti dopamin, to je cele, mal by ta muz vziat na nejake miesto, nesediet len doma

ivik4
21. aug 2025

Komenty necitam ale nebud vtierava pre boha . To je strasne ubohe
A co z toho ze je pekny ? 🤔

nelili1978
21. aug 2025
@anonym_7c3cb9

@anonym_autor verím, že je to vtip ak nie. Daj to prečítať mužovi. Vysvetli ti to

@anonym_7c3cb9 vycarila si mi usmev na tvári svojou odpoveďou.

anonym_2e9832
21. aug 2025
@oblecenie99

Ale neblázni... Stane sa, nechaj to v rovine fantázie, aj keď ideálne by bolo to potlačiť aj v hlave. Tak si predstav, čo by bolo keby: on by si to užil, možno aj ty, mala by si výčitky svedomia ako hrom, ešte by to aj buchlo, on by odišiel domov, ty by si bola za štetku na celý život v dome, medzi známymi, v rodine, stálo by ťa to rodinu, manželstvo a dôstojnosť. Prosím ťa..

@oblecenie99 @anonym_autor radšej si kúp argentínsky vibrátor.... najlepšie, keby sa ti tam zdola aj prihováral po španielsky...

maury
21. aug 2025
@anonym_2e9832

@oblecenie99 @anonym_autor radšej si kúp argentínsky vibrátor.... najlepšie, keby sa ti tam zdola aj prihováral po španielsky...

@anonym_2e9832 😂

lavender94
21. aug 2025

No tak u trošku pobláznená je tam toho😀 to sa stáva. Neboj, ako to prišlo tak to aj vyprchá. Len nie je úplne rozumne ten kontakt s ním vyhľadávať

karolinakr
21. aug 2025

čiže tu bola téma, že suseda balí ženatého suseda, tak teraz vydatá ide po susedovi..myslim, že ti da košom, ked zisti, že si vydata s dieťatom a ešte na jednej chodbe a najprv zisti telesnu konštrukciu tvojho muža, a ked sa nebude citit až moc ohrozeny, na 1 noc sa nechá ukecať a tým to preňho zhasne

autor
21. aug 2025

Ja si plne uvedomujem co by som stratila a co vsetko by som znicila keby… a to neurobim, ja svojho muza fakt milujem, nic nam nechyba, stara sa o nas, mame vsetko a toto je asi take poblaznenie.
Ani neviem cim ma tak ocaril, opantal. Nikdy som nemala potrebu pozerat po inych chlapoch, ani som to nerobila az na tohoto 🤦‍♀️

ella1234
21. aug 2025
@anonym_autor

Ja si plne uvedomujem co by som stratila a co vsetko by som znicila keby… a to neurobim, ja svojho muza fakt milujem, nic nam nechyba, stara sa o nas, mame vsetko a toto je asi take poblaznenie.
Ani neviem cim ma tak ocaril, opantal. Nikdy som nemala potrebu pozerat po inych chlapoch, ani som to nerobila az na tohoto 🤦‍♀️

@anonym_autor manzela milujem a schvalne chodim von ked sused prichadza domov aby som ho videla. Dokonca som si povedala preco som ho nestretla skor. laska jak hrom k manzelovi. Manzel je stastny muz….

Nezabudaj, vesmir si pamata.

anonym_d2a4ca
21. aug 2025

Nevidím nič zle na takomto fantazirovani. Pokiaľ ho nepremietnes do reality. Ja takto fantazirujem bežne, toľko príbehov v mojej hlave s toľkými ľuďmi. Je to fajn, prečo nie, neškodne, napr. mňa to uspokojuje. Také korenie života v bezpečnej rovine. Pokiaľ vieš v normálnom živote čo a ako. Mne sa raz stalo že som sa nechala takto uniesť s kolegom ☹ Neviem napísať či to bolo dobré alebo zle, mám to ako peknú spomienku v sebe, ale život mi to skomplikovalo poriadne. No čo už, stáva sa, odvtedy prešlo už roky a dávam si na to už riadny pozor. Rokmi prišla aj zodpovednosť a iný pohľad na svet, rodinu, iné priority. Ber to tak že niektoré ženy majú potrebu toto robiť a niektoré nie. A my kt. na to tu fantáziu máme, musíme vedieť oddeliť realitu od snov a chúťok. Takže pokojne snívajú ďalej, kľudne sa vytešuje z neškodných stretnutí, ale neprekroč istú hranicu.

ella1234
Autor odpoveď zmazal
sevrin
21. aug 2025

Rozviedol by som sa s tebou a také výživné ti na dieťa nasekal že by si nemala čas byť hotová z taliana.

ella1234
21. aug 2025
@sevrin

Rozviedol by som sa s tebou a také výživné ti na dieťa nasekal že by si nemala čas byť hotová z taliana.

@sevrin kvoli hlupej materi to ma schytat zas dieta?to fakt? Nechapem preco to chlap vzdy musi riesit takto.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
robkofalala
Odpoveď bola odstránená
yosi
22. aug 2025
@anonym_7c3cb9

@anonym_autor verím, že je to vtip ak nie. Daj to prečítať mužovi. Vysvetli ti to

@anonym_7c3cb9 A o týždeň tu bude téma: Muž mi povedal, že mi šibe a dal mi facku. A miestne femostíhačky už budú chrliť zaslúžený boží hnev, že sa má okamžite rozviesť lebo s takým tyranom sa nedá žiť.

autor
22. aug 2025

Dnes rano sme sa stretli na chodbe a isli spolu vytahom, bola to uplna nahoda… nieco hovoril o pocasi a potom si vypytal moj fb, ze rad by tu mal kamaratku lebo tu ostava na dlhsie a nikoho tu nepozna. A ja v tom strese a soku som mu napisala do telefonu.
Myslite ze zistil ze sa mi paci alebo to nejak vycitil?
A ja nic ine nerobim len pozeram jeho fotky! 🤦‍♀️

maury
22. aug 2025
@anonym_autor

Dnes rano sme sa stretli na chodbe a isli spolu vytahom, bola to uplna nahoda… nieco hovoril o pocasi a potom si vypytal moj fb, ze rad by tu mal kamaratku lebo tu ostava na dlhsie a nikoho tu nepozna. A ja v tom strese a soku som mu napisala do telefonu.
Myslite ze zistil ze sa mi paci alebo to nejak vycitil?
A ja nic ine nerobim len pozeram jeho fotky! 🤦‍♀️

@anonym_autor ach jaj. No toto dobre nedopadne 🙂

babydesire
22. aug 2025

@anonym_autor noo, brzdi. Ved pises ze mas vo vztahu vsetko na poriadku..ja ked vidim krasneho chlapa, len si poviem ze je fakt sexi a hotovo,,nic to somnou nerobi,,,doma mam svoju lasku a sexi lasku..musis si uvedomit co ta na tvojom muzovi pritahuje a co nanom milujes a nic ine nieje podstatne