Som ja tá zlá?
Ahojte. Ako znie názov témy, čo myslíte som naozaj ja tá zlá? Svokra bola minulý týždeň na operácii. Po návrate domov mala predpísaný fraxiparine. Sama si ho nedokázala pichnúť, ako som ju bola pozrieť sa ma spýtala, či jej to pichnem lebo svokor nemá odvahu. Vravím, nikdy som nieco takéto nerobila, tak dnes určite nie,zajtra sa môžem spýtať kolegýň a uvidíme. Dobre....ako som šla domov, hneď som volala kamarátke zdravotnej sestre či nemá čas a nemohla by prísť pichnúť...no,povedala,že nie . Na druhý deň doobeda, volám svokre ,sadám so sestričkou do auta, ideme Ti to pichnúť. Nie,už nie je treba ona s dedkom to zvládli už nepotrebujú a už to zvládnu. Tak ok,hovorím si super. Večer mi volá manžel (nevedela som,že je u svokry ) ideš "pichať?" Hovorím,nie prečo? A zložil...prišiel domov a nebavil sa so mnou. Hovorím, čo sa deje....no a vraj keď mám niekedy niečo urobiť pre jeho rodičov tak vraj nikdy nič neurobím. Ja otvorená pusa,slzy v očiach, ako čo prosím? Že mama plače, že som jej to sľúbila pichnúť atď. Ale veď ráno mi povedali, že to už vedia oni dvaja. Samozrejme manžel si to nedal vyhovoriť. Celý týždeň sme sa bavili len tak okolo detí, atď....mňa to veľmi ranilo čo povedal. Dnes celý deň ako tak v pohode a teraz navečer sa ma spýtal prečo som nebola u jeho rodičov. Vravím a to tam mám ísť prečo, keď ma máte za kravu. Tak sme to opäť rozoberali celé zas a znova....no ale ja som tá zlá. Fakt?
@matkap mala si rovno zavolat svokre, dat na reproduktor a nech zopakuje synacikovi co povedala rano tebe. Mimochodom, preco nesiel mamicke fraxik pichnut on?? Preco to mas robit ty? Teda ano, je na mieste pomoct aj svokre, tiez by som to pre moju bez mihnutia oka spravila, ale tak nech sa on na teba neocapuje, ked sam nic neurobil. Je to robota na 5min, mohol cestou do prace / z prace alebo zhanat sestricku, ktora to bude robit a nie len hadzat zodpovednost na teba. Ale predpokladam, ze on chudacik sa boji alebo sa mu to hnusi, alebo “nevie”, ale mindzovat tebe to mu ide na vybornu …
Dosť blbý prístup od manžela, že teba si ani nevypočuje.
Moj otec, bliziaci sa k 90ke, si ho vie pichnut sam, ved to nie je ziadna veda. Co je svokra bezvladna? Ale jej klamstvo by som si s nou teda vydiskutovala, aj s manzelom. Ved musis mat v telefone dokazy o volaniach…
ja by som zavolala svokre a pekne jej zopakovala čo povedala o tom zvládnutí pichnutia....
inak z takej blbosti robíte všetci drámu... ja som posero keď vidím krv, ale inj. som si vrazila do brucha sama. nechcela som nikoho obťažovať, a ani aby o tom niekto vedel.
@matkap mala si rovno zavolat svokre, dat na reproduktor a nech zopakuje synacikovi co povedala rano tebe. Mimochodom, preco nesiel mamicke fraxik pichnut on?? Preco to mas robit ty? Teda ano, je na mieste pomoct aj svokre, tiez by som to pre moju bez mihnutia oka spravila, ale tak nech sa on na teba neocapuje, ked sam nic neurobil. Je to robota na 5min, mohol cestou do prace / z prace alebo zhanat sestricku, ktora to bude robit a nie len hadzat zodpovednost na teba. Ale predpokladam, ze on chudacik sa boji alebo sa mu to hnusi, alebo “nevie”, ale mindzovat tebe to mu ide na vybornu …
@sissy27 v ten prvý večer ako som mu volala,že nemá kto prísť pichnúť, volal aj on kamarátovi ,ten tiez nešiel a že on to teda tiež nepichne...no ale na druhý večer po tom telefonáte či idem pichnúť ja,tak už odvtedy to chodí robiť on
@simsalabim 62
@matkap ved to je este nie ani v dochodkovom veku… nechapem, ako si nevie pichnut taku jednoduchu injekciu. Po operacii som si ju bez problemov pichala aj ja a ako vravim, moj o dost starsi otec si picha sam. Co ma ruky polamane?
@simsalabim 62
@matkap čo je toto za cirkus? Tvoja svokra je retardovana? Svokor detto? Veď pichnúť si injekciu zvládne aj 5 ročný diabetik.
62 ročná žena robi takýto cirkus? No nič, zavolala by som jej a povedala jej svoje
Naozaj nechápem. Ja som si pichala sama do brucha, moja babka si pichala sama aj moja mama. Tak uz ked ona nevedela, tak niekto z vas dokelu to mal zvladnut.
@matkap ved to je este nie ani v dochodkovom veku… nechapem, ako si nevie pichnut taku jednoduchu injekciu. Po operacii som si ju bez problemov pichala aj ja a ako vravim, moj o dost starsi otec si picha sam. Co ma ruky polamane?
@simsalabim tu nejde o to či to zvládne, ale niekto na to nemá odvahu. Ja by som sebe tiež nevedela pichnúť 🤷🏼♀️
Naozaj nechápem. Ja som si pichala sama do brucha, moja babka si pichala sama aj moja mama. Tak uz ked ona nevedela, tak niekto z vas dokelu to mal zvladnut.
@billy_jean no veď manžel to ako som písala napokon zvládol, ja som mohla prísť s kolegyňou....ale ide o ten prístup manžela...to ma štve
@billy_jean no veď manžel to ako som písala napokon zvládol, ja som mohla prísť s kolegyňou....ale ide o ten prístup manžela...to ma štve
@matkap a prečo si to nepichla ty? A mohla si mať pokoj? Keď si tam bola?
@matkap a prečo si to nepichla ty? A mohla si mať pokoj? Keď si tam bola?
@billy_jean ako píšem nikdy predtým som to nerobila a mala som rešpekt...preto som povedala prídem s kolegyňou, ukáže mi a možno to potom dám..pre Teba je to možno "blbosť " ...keď to skúsim aj ja ,na sebe napr. potom poviem aj ja že aká banalita
@billy_jean ako píšem nikdy predtým som to nerobila a mala som rešpekt...preto som povedala prídem s kolegyňou, ukáže mi a možno to potom dám..pre Teba je to možno "blbosť " ...keď to skúsim aj ja ,na sebe napr. potom poviem aj ja že aká banalita
@matkap a keby to bolo tvoje dieta, tvoja mama, tvoj otec, pichal by si?
mna by asi nenanutili pichnut injekciu hadam nikdy (takze fakt silno dufam, ze este dlho take nikto v rodine potrebovat nebude)
takze u mna by svokra nepochodila tiez a aj keby som bola za tu najhorsiu nevestu na svete a neviem aky cirkus by spravili okolo toho, ze som zla, ani vtedy by ma to nezaujimalo
este si to isla aj vybavit a najst pomoc cez ineho, ked to ani oni dvaja nezvladli a este aby si bola ta zla ... nieco tam nesedi, podla mna by ste toto mali spolu predebatit, mozno tam doslo k nejakemu nedorozumeniu
@matkap a keby to bolo tvoje dieta, tvoja mama, tvoj otec, pichal by si?
@billy_jean pravdu? Dieťa asi áno keby musím, neviem....mama nie...aj jej som povedala...ale mne teraz ide o prístup manžela...ale asi sa teda mýlim
@simsalabim tu nejde o to či to zvládne, ale niekto na to nemá odvahu. Ja by som sebe tiež nevedela pichnúť 🤷🏼♀️
@huxy toto mi rozum neberie, lebo je to tak jednoduche, ako si vybrat triesku. Ale pohodlnejsie je povedat “neviem”. A kydat na nevestu.
Ježiš baby, nechápem prečo riešite, či si to dakto vie alebo nevie sám pichnúť. Ja keď som si to mala pichat v tehotenstve, išla som za krstnou sestričkou, nech mi to ukáže, v živote som to nerobila potom som si to pichala sama. Manžel si to mal pichat po úraze 6 týždňov, sám by si to v živote nepichol, ma paniku z ihiel. Pointa príspevku je niekde úplne inde. Autorka, samozrejme, že nie si ty na vine, pred svokrou aj manželom by som konfrontovala svokru, prečo povedala manželovi niečo iné, ako tebe, tot vsio
A svokra je digitálna? Bez ručičkiek? Ze si to nevie sama pichnúť? Veď su to injekcie urobené tak aby si to každý zvládol pichnúť sám doma aj keby je poloretardovaný. Nechápem načo ste kvôli tomu potrebovali zmobilizovať 10 ľudí.
Ale hej, prístup manžela je blbý. Doslova sa nič nestalo a robia z toho tragédiu jak keby si ju nechala umierať
Nie nie si tá zlá. Mne to celé tehotenstvo pichal muž do ramena a to nie je zdravotník. Proste bolo to potrebné a hotovo. Nespekuloval a pichol. Ale tak je jednoduchšie sa na niekoho vyhovoriť ako mať gule a priznať chybu.
Väčšina pacientov je v nemocnici poucena ako si to pichat, určite jej to ukázali, a väčšina si to ak pichá sama. Neviem naco do toho vôbec ťahali teba. Ale no veď dobre. Len nechápem prečo z teba sprvaili kravu, začo? Po týždni by som si manžela posadila a do duše mu povedala ako sa veci mali, ze ty si brala kolegyňu ze idete a ONI povedali ze netreba. A hneď za tým by som sa spýtala či by sa on citil ok, keby naňho takto vybehnes, hoci nič zle nespravil a obvinený bol neprávom
@matkap zvládla by si to v pohode ja som synovi takto pichla injekcie do ramena každý den po úraze mne a že ako sa zachoval muž to je bežne asi je ich miláčik stále
Nie, nie si ta zla. Je mi luto ako k tomu pristupil manzel. 🫤
asi by som sa s ním pohádala… neznášam také voľačo…
@billy_jean pravdu? Dieťa asi áno keby musím, neviem....mama nie...aj jej som povedala...ale mne teraz ide o prístup manžela...ale asi sa teda mýlim
@matkap ty si zdravotnicka? Preco pytali teba?
A ake slzy v ociach? Treba sa ohradit, ze vcera hrali inu pesnicku
Pichala som si to sama, žiadna veda. Lekárka má poučila, názorne ukázala. Takže - nie, nie si krava.
@huxy toto mi rozum neberie, lebo je to tak jednoduche, ako si vybrat triesku. Ale pohodlnejsie je povedat “neviem”. A kydat na nevestu.
@simsalabim to že to tebe rozum neberie, neznamená,že to tak nie je. Ja bežne pichám aj iné injekcie pacientom, ale sebe som nevedela pichnúť ani na zmeranie glykémie, a nie som taká sama.

Dvihla by som telefón a povedala svokre že je klamárka