icon

Som len žiarlivá alebo mám dôvod na obavy?

13. jan 2025

Ahojte, pridávam anonymne pretože tu mám svoje meno a v podstate len chcem vedieť váš názor, pretože už neviem či je chyba vo mne. Som s priateľom krátko, cca pol roka, nebývame spolu pretože bývame od seba ďaleko a veľa pracujem, aj on takže nemôžme byť momentálne spolu často. Samozrejme do budúcna máme v pláne spolu bývať. K veci, máme 26 a 29,on je fakt super chlap, v podstate som si takého k sebe predstavovala. Stále mi napíše, skoro každý deň aj voláme, hovorí mi že má ma rád, proste samé pekné veci, keď sme spolu je ku mne dobrý. Aj ja ho mám veľmi rada, a preto nechcem nasilu hľadať na ňom nejaké zlé veci, ale začínajú mi niektoré postupne vadiť. Začnem tým že má partiu, veľa kamarátov aj kamarátiek, ja ich ešte nepoznám pretože keď sme spolu trávime spolu čas len dvaja, ale on ma s nimi podľa slov zoznámiť chce. Chodia veľmi často po vonku, a občas sa stane že je niekde von aj do rána. Ja ani neviem kde, napíše mi až na ďalší deň, že boli niekde na párty a prišiel domov nad ránom. Mne je z toho smutno pretože ja pracujem, nechodím sa takto veľmi zabávať, ale o to nejde, ja mu doprajem, len mi vadí to že mi napíše že ide na chvíľu von a stále nakoniec príde nad ránom. Ja som ďaleko takže vôbec neviem čo tam robí. Ďalšia vec, je instagram, nechcem aby to vyznelo detinsky že riešim takéto veci, ale ja som typ človeka ktorý tam dokopy nič nepridáva.On je zas aktívny, pridáva fotky s kamarátmi, kamarátkami, a tak som si zo zvedavosti pozrela koho sleduje, no samé ženy, samé fotky v plavkách, všetko od neho polajkované. Nebavila som sa s ním o tom lebo nechcem byť žiadna hysterka, len ja som z toho začala byť smutná. Všetky tie ženy sú úplne iný typ ako ja, krásne postavy, no krásne ženy. Keby sú to nejaké cudzie dievčatá, ale trištvrtinu z nich pozná, pretože sú aj rôzne pooznačovaní na fotkách. Proste začínam mať pochybnosti, má krásne “kamarátky” s ktorými trávi čas, chodí po nociach von, neviem kde a s kým, len viem že sa dosť pije lebo vstane potom až okolo obeda. Ja dosť pracujem, maximálne si výjdem s kamoškou na kávu. Čo si o týchto jeho výjazdoch myslíte? Je to v pohode a riešim zbytočnosti ?

Strana
z2
autor
13. jan 2025

Ešte dodám že ja som introvert, niesom úplne párty človek, radšej idem do prírody, alebo do kina, on je zas extrovert ktorý rád trávi veľa času s kamarátmi, párty, atď. Neviem či to bude do budúcna fajn,aj keby spolu bývame . Ja ho v tom obmedzovať nechcem ani to nerobím, ale ja som z toho potom smutná.

isadoraisa
13. jan 2025

pre mna by to nebolo na vazny vztah do buducna a ked ti to uz teraz vadi....

martul
13. jan 2025

Ste rozdielny a nebývate spolu. Tam je pes zakopaný. Ty si introvert, zjavne ti to vadí. Ale to neznamená, že keď ty si introvert a máš veľa práce tak on bude tiež sedieť doma, navyše keď ste od seba ďaleko. Keby ste spolu bývali ta robil by to, tak by mi to vadilo, ale takto? Čo má robiť, sedieť doma lebo aj ty si doma?

ivik4
13. jan 2025

Mne by z tohto vadilo len to ze 29rocny cap chodi domov stale nad ranom . Nebola by som s takym..
Ale to som ja

thereisabear
13. jan 2025

Nehodíte sa k sebe a do budúcna z toho budú len ďalšie problémy.

colsami
13. jan 2025

Nemyslim ze je to ziarlivost. Ale podstatne iny zivotny styl. A ano, 29rocny co po nociach v baroch na diskotekach vysedava a neviem v akom stave pride domov 🤷 potencialne by ma to asi nezaujalo.

autor
13. jan 2025

@ivik4 Áno, v podstate som sa chcela opýtať na názor na toto. Ja som síce introvert, ale keď som bola mladšia samozrejme že som si vyšla raz za čas na diskotéku, a prišla som domov ráno. Ale už takéto veci nie sú pre mňa, pred ním som mala staršieho priateľa, ktorý už takéto veci tiež nepotreboval, ale zas nám to nevyhovovalo v iných veciach. Tento je zas vo veľa veciach super preto by som to nechcela skončiť len kvôli tomuto, len nerozumiem načo mu to stále treba, dlho bol sám, mal veľmi veľa času chodiť von po nociach, a neviem dokedy to bude takto ešte trvať. Alkoholik nie je, viem že piť nepotrebuje, ale keď ide s tými kamarátmi, ktorých ani nepoznám, je do rána niekde na párty a na druhý deň mi iba napíše aký je zničený. Neviem či s tým mám byť ok alebo mu niečo povedať.

tinka_1807
13. jan 2025

No neviem, na to, že má 29 rokov sa teda chová dosť pubertálne ... Nepredpokladala by som, že sa to zmení keď začnete spolu bývať. Myslím, že ty by si chcela mať aj rodinu a deti... Myslíš, že je to aj pre neho? Deti sú veľký obmedzovač slobody a sú aj o obete ... On mi nejde ako chlap, na ktorého sa dá spoľahnúť. A celkovo sa mi zdá, že sa vlastne malo poznáte

autor
13. jan 2025

Samozrejme keby je aj ako priateľ ku mne zlý alebo da mi vôbec nevenuje by som sa nad tým ani nepozastavovala a nebola by som s ním keď viem že v tomto sme odišní. Riešim to len preto lebo viem že som ešte nemala priateľa ktorý by bol ku mne taký dobrý ako on. Fakt mi tu lásku dáva najavo. Aj keď na diaľku viac menej len slovami no. Ale aj keď sme spolu je dobrý, pozorný, nikdy na mňa ani len hlas nezvýšil, proste je fakt fajn pristeľ. Len nechápem prečo sa musí stále nájsť aj nejaká neideálna vec. + to lajkovanie všetkých tých žien ktoré sú jeho typ, pretože viem že mal aj pred tým blonýnku aj mi vravel že sa mu páčia blondýnky, také aj lajkuje, ja som samozrejme brunetka. Znižuje mi to dosť sebavedomie keď vidím že to robí aj keď to nemusí nič znamenať, veď nemusel by byť somnou keby nechce, len mňa sa to dotýka. Aj väm vadia takéto veci alebo sa nad tým ani nepozastavujete ?

enmery
13. jan 2025

No ako s tým chceš byť ok, keď si tu o tom založila tému a proste Ti to vadí a nesedí Ti na tom viac vecí. Vo vztahu sa nepretvaruj. Pre mňa sú presne toto momenty, keď je to varovný prst. Lebo keď si otvoríš koníka, nakoniec vždy dopláca na to žena pri deťoch a spoločnom bývaní a vždy nakoniec z toho výjde, že jej niečo podstatne vadilo už na začiatku, ale ona dúfala, že sa zmení. A súhlasím, že nemusí on sedieť doma, keď autorka sedí, ale ruku na srdce, 30ročný chlap sa nevie zabaviť lepšie ako vymetaním klubov? Autorka pritom ani nevie kde s kým ako a potom zomiera v posteli, lebo mu je zle.

autor
13. jan 2025

@tinka_1807 Aj o rodine sme sa už bavili, nie sme spolu ešte dlho takže do budúcna, ale práveže mi stále vraví že si vie predstaviť už mať dieťa ( keď budeme spolu dlhšie samozrejme ).

autor
13. jan 2025

@enmery Áno založila pretože mi možno trošku pomôže počuť názor aj iných žien na takúto vec, pretože sa to vo mne bije a neviem čo si mám o tom myslieť.

deedol
13. jan 2025

mne by neprekazali ani tak tie kamosky, ale to opijanie sa a chodenie domov nad ranom ano. nemam problem, ked muz vybehne s kamosmi a kamoskami, ale vacsinou pokecaju a dojde domov triezvy (on nepije vobec) a v normalnom case.

soldi
13. jan 2025

autorka, chapem, ze Ta to trapi a ze sa nad tym zamyslas. ja by som to osobne nevidela tak tragicky. pokial on je zvyknuty fungovat na party a diskotekach s kamosmi a vy este spolu nebyvate, tak proste pokracuje v com je zvyknuty.
keby to bolo na ukor nasho vztahu, v tom pripade by mi to vadilo, ale pokial nie sme spolu, tak nech si to uziva.
neviem si dost dobre predstavit, ze kamosi ho niekam volaju a on odmietne, lebo uz je zadany a nemoze?
avsak urcite so spolocnym byvanim by som ocakavala, ze to obmedzi. ale obmedzovat to vopred, ked v podstate nie je dovod, to chapem,ze sa mu nechce.

co sa tyka lajkovania cudzich zien - tu zastavam nazor, ze nech si lajkuje, co chce, a pokial to Tebe znizuje sebavedomie, tak tam by som sa zamyslela skor nad sebou. ja mam partnera, ktory ma rad na zenach velke prsia a ja take nemam samozrejme 😀 ale zeby som sa kvoli tomu citila menejcenne? urcite nie. este ho sama volam, ked vidim niekde nejaku zenu s peknymi prsiami, ze nech sa pride pozriet 😀

vzdy bude nejaka krajsia ako si Ty. on je s Tebou ale predpokladam kvoli Tvojej osobnosti a nie kvoli farbe vlasov 🙂

skus sa tymito "problemami" moc nezatazovat. oboje sa moze zvrhnut na horsie (party zivot aj pocas spolocneho byvania/nevera) ale oboje moze dopadnut aj dobre (party zivot obmedzi, ked budete spolu/ostane to vzdy maximalne pri lajkoch).
ale trapit sa tym vopred, ze ako sa situacia vyvinie, to je uplne zbytocne. aj tak to nevyriesis.

este by ma zaujimalo, ze kolko krat do mesiaca sa stane, ze pride domov az nadranom na kasu a ci to je na ukor vasho stretavania sa 🙂

betulinka1
13. jan 2025

Nikdy som si takýto typ chlapa nevyberala, čiže za mna by to bolo nie. Ale mozno by som sa s ním porozprávala, že ako si predstavuje život dalej alebo s rodinou s týmto životným stýlom. Lebo napríklad mám kolegu, party boy, potom sa ozenil a ma už dve deti. Chodil so zenou 7 rokov, čiže ona vedela, že si berie taký typ chlapa. Ona s ním na akcie nechodila, nebavilo ju to. Je skvelý otec, to zas nemozem povedať, stará sa o deti ale stále ma tu partiu a stale chodieva von alebo robí domáce grilovačky alebo idú s partiou na chaty, lyzovacky. Cize ta potreba socializacie mu ostala, podľa mojho nazoru viac ako by mala. Ale nastastie si nasiel ženu, ktorá je introvertka ale vobec ho neobmedzuje. A on sam hovori, ze je rad, ze ma taku zenu. Takze sa neda globalizovať, že aký bude partner alebo ako to bude v budcnosti. To by ste spolu museli žit nejaký cas. Tie kamosky neries. Kamosky neznamenajú nič.

autor
13. jan 2025

@soldi Ďakujem za názor. Nie, samozrejme nechcem aby odmietol kamošov len kvôli tomu že je zadaný, tak to vôbec nemyslím, mne by vôbec neprekážalo keby ide s kamarátmi večer na pivko. Ja sa len zamýšľam nad tým prečo potrebuje byť celú noc niekde von, ja vôbec neviem kde a viem že sú tam aj tie jeho kamarátky. Ťažko povedať či by to robil aj keby spolu bývame. Ale áno, to by mi vadilo asi ešte viac, že ja doma spím a on je celú noc von s kamoškami. Príde mi to divné. Pretože aj ja mám kamarátov aj chlapov, ale nepotebujem s nimi tráviť celú noc na diskotéke, radšej by som bola doma s človekom ktorého ľúbim.
Každopádne áno, máš pravdu, tomu lajkovaniu by som ani nemala prikladať takú váhu a začať sa páčiť viac sama sebe. Je pravda že sa momentálne necítim tak pekne ako niekedy a každá ktorú lajkuje mi príde oveľa krajšia a viac sexi ako ja. Ale to je už problém vo mne nie v ňom asi. Je normálne že sa mu páčia keď sú krásne. 🙂

autor
13. jan 2025

@soldi A nie, nikdy to zatiaľ nebolo na úkor nášho stretávania sa. A je to priemerne raz za týždeň-dva, proste keď nemôžme byť cez víkend spolu tak ide s nimi. Stále povie že ide na pivko, ale ja už viem že z toho pivka je záťah do rána, a ja netuším kde a ani poriadne s kým.

anna777115
13. jan 2025

Niektorí jedinci z toho "idem na pivko", nevyzreju nikdy a takyto život, žijú aj v manželstve. Ty, poiaĺ s ním nezačneš žiť a fungovať v jednej domacnosti nikdy na diaĺku nezistíš, či jo to jeho zivotný standart, taketo fungovanie, alebo sa jedná len o príležitostné privyrazenie.

nynia
13. jan 2025

1.Kamarati a partie by mi nevadili v mojom vztahu som ja ta co sa viac chodi zabavat a ano niekedy az do rana 2.sledovanie a likeovanie zien, bez ohladu ci pozna alebo nie keby mali inu postavu ako ja by mi vadilo (este keby len pri zenach ktore pozna bola by som kludnejsia) Logicky keby sa mu pacili zeny s postavou ako ty ma ich plny insta a lajkuje take. Proste pre mna by to bol 🚩a celkovo naco lajkuje zeny ktore nepozna ked ma vztah 🤷🏻‍♀️

domkakvet
13. jan 2025

Nestracaj s nim roky zivota.

sense
13. jan 2025

Nie som extrovert ale život s typickým introvertom má časom Doslova ubijal .

autor
13. jan 2025

@nynia Áno, na toto som tiež chcela vedieť názor preto, lebo všetky tie ženy vyzerajú úplne inak ako ja, úplne iná postava, typ, no všetko. Trištvrtina čo sleduje sú same blonýnky modrooké,veľké prsia zadky, ja som bruneta, hnedé oči plochá s malým zadkom. Čiže na tom mi hlavne vadí to že vidím že lajkuje a páči sa mu vo väčšine niečo úplne iné ako som ja. Možno preto ma to štve. Vôbec som ten jeho instagram nestalkovala of začiatku vzťahu, ani som sa nad tým nezamýšľala, len keď takto chodil po nociach a vedela som že aj s kamoškami tak ma to logicky začalo zaujímať čo sú to zač a pozrela som si to až teraz, po pol roku, som mu trošku prešla ten instagram a ostala som smutná. Možno som to ani nemala pozerať.

tamtamka26
13. jan 2025

vieš ako sa hovorí: čo oči nevidia, to srdce nebolí... načo sa špáraš v nejakom IG, kde z nudy (možno dávno pred tebou) polajkoval fotky? skôr by som sa zamerala na tie žúrky a otvorila o tom debatu. môj ex a ja sme boli podobné typy ako vy dvaja... keď sme sa zobrali a mali dieťa, stále ho to neprešlo. nechodil síce každý víkend, ale mne sa to potom už nepáčilo - lebo samozrejme na 2. deň rozbitý, drichmal do obeda a ja zase len okolo decka (neskôr dvoch) a domácnosti. a on sa vyspinkal ružovučký, vybláznený z noci... nebude to robiť, dobrotu. ale tak možno tak žije len preto, že nie je momentálne s tebou. možno ho to potom prejde. možno...

autor
13. jan 2025

@sense Ja niesom zas taký strašný introvert žeby som ani medzi ľudí nevyšla, len proste už nie je pre mňa chodiť víkendy po diskotékach a byť stále len s partiou. Nijak ho v tom neobmedzujem a nechcem aby to ubíjalo jeho, nič mu nezakazujem. Len si myslím že už mal dosť času na takéto nočné výjazdy.

michaela329
13. jan 2025

Vy ste úplne iné typy ľudí...nie rozdiely, ktoré sa dopĺňajú, ale veľké rozdiely, ktoré Ti budú vadiť stále. My s mužom sme mali a stále máme veľkú partiu, ken charakter stretnutí sa zmenil zo zábavy do rána bieleho, na klasické debaty o starostiach 40tnikov😃 Ak je on takýto spoločenský, Tebe je spoločnosť ľudí skôr nepríjemná, tak časom môžete naraziť. A ešte jedna rada - neporovnávaj sa s momentkami na Instagrame, tie baby určite nie sú dokonalé. Filtre sú svina 😃

autor
13. jan 2025

@tamtamka26 Vôbec by mi nevadilo keby polajkuje nejaké fotky dávno predomnou, nad tým by som sa nezamýšľala, práveže je to všetko čo pridávajú aktuálne.

marca12
13. jan 2025

Mne by takyto zivotny styl u muza nevyhovoval. Nikdy sa mi nepacili vymetaci diskotek a party muzi. Zjavne to nie je ani tvoj styl. Na tvojom mieste by som si hladala zreleho muza. Casto sa stava,ze ked si zena zalozi rodinu s takymto muzom,tak on neupusti zo svojich zabav. Bavi sa nadalej a ten vztah potom konci,lebo zena ma priority inde a chlap sa zasekol niekde v 18nastke. Co je to za chlapa,ktory vyspava doobeda po preflamovanej noci. A to,ze ma plne soc.siete zien tiez napoveda o jeho "inteligencii".

sense
13. jan 2025

To je síce pekné že ty si to myslíš ale on si to nemyslí. Veď vás vzťah nezanedbáva. Tak nech ide. Ono každý máte iný životný štýl. Ty si už "ukludnena" on nie.
A čo sa týka Insta tak áno to by vadilo aj mne dávať like polonahym zenam. Ale zas to by som mu aj povedala

autor
13. jan 2025

@marca12 Áno, je to pre mňa niečo nové pretože vzťahy pre ním boli so staršími mužmi a nechodili takto po nociach von, bývalý priateľ nemal ani poriadne soc. siete, proste sa mi páčilo že takéto veci vôbec nemusím riešiť a vzťah bol len o nás dvoch. Tento je tri roky starší odomňa a mám pocit že v týchto veciach by sme sa zhodovali v čase keď som ja mala 20. Mrzí ma to lebo keby nerobí toto, tak by bol úplne ideálny priateľ. Teda, po pol roku to ešte asi úplne nemôžem vedieť, ale zatiaľ sme sa ani raz nejak nepohádali, je nekonfliktný, zaujíma sa o mňa. Bojím sa že odídem z mojej práce, kde som spokojná, presťahujem sa k nemu do jeho mesta, a zistím že to nebude také ružové ako som si myslela.

marca12
13. jan 2025

Preco sa neprestahuje on?

Strana
z2