Som len žiarlivá alebo mám dôvod na obavy?
Ahojte, pridávam anonymne pretože tu mám svoje meno a v podstate len chcem vedieť váš názor, pretože už neviem či je chyba vo mne. Som s priateľom krátko, cca pol roka, nebývame spolu pretože bývame od seba ďaleko a veľa pracujem, aj on takže nemôžme byť momentálne spolu často. Samozrejme do budúcna máme v pláne spolu bývať. K veci, máme 26 a 29,on je fakt super chlap, v podstate som si takého k sebe predstavovala. Stále mi napíše, skoro každý deň aj voláme, hovorí mi že má ma rád, proste samé pekné veci, keď sme spolu je ku mne dobrý. Aj ja ho mám veľmi rada, a preto nechcem nasilu hľadať na ňom nejaké zlé veci, ale začínajú mi niektoré postupne vadiť. Začnem tým že má partiu, veľa kamarátov aj kamarátiek, ja ich ešte nepoznám pretože keď sme spolu trávime spolu čas len dvaja, ale on ma s nimi podľa slov zoznámiť chce. Chodia veľmi často po vonku, a občas sa stane že je niekde von aj do rána. Ja ani neviem kde, napíše mi až na ďalší deň, že boli niekde na párty a prišiel domov nad ránom. Mne je z toho smutno pretože ja pracujem, nechodím sa takto veľmi zabávať, ale o to nejde, ja mu doprajem, len mi vadí to že mi napíše že ide na chvíľu von a stále nakoniec príde nad ránom. Ja som ďaleko takže vôbec neviem čo tam robí. Ďalšia vec, je instagram, nechcem aby to vyznelo detinsky že riešim takéto veci, ale ja som typ človeka ktorý tam dokopy nič nepridáva.On je zas aktívny, pridáva fotky s kamarátmi, kamarátkami, a tak som si zo zvedavosti pozrela koho sleduje, no samé ženy, samé fotky v plavkách, všetko od neho polajkované. Nebavila som sa s ním o tom lebo nechcem byť žiadna hysterka, len ja som z toho začala byť smutná. Všetky tie ženy sú úplne iný typ ako ja, krásne postavy, no krásne ženy. Keby sú to nejaké cudzie dievčatá, ale trištvrtinu z nich pozná, pretože sú aj rôzne pooznačovaní na fotkách. Proste začínam mať pochybnosti, má krásne “kamarátky” s ktorými trávi čas, chodí po nociach von, neviem kde a s kým, len viem že sa dosť pije lebo vstane potom až okolo obeda. Ja dosť pracujem, maximálne si výjdem s kamoškou na kávu. Čo si o týchto jeho výjazdoch myslíte? Je to v pohode a riešim zbytočnosti ?
@marca12 Ja som z menšieho mesta, je viac pravdepodobné že si ja nájdem fajn prácu v jeho meste ako on v mojom, takže sme sa bavili o tom že bude lepšie keď pôjdem ja za ním. Toto mi až tak neprekáža, som ochotná to urobiť pre náš vzťah, len sa bojím že tu všetko zanecháme a potom si budem biť hlavu o stenu. Ale tak inak to asi nezistím, iba tak že to spravím.
poviem ti z vlastnej skusenosti, ze ak sa k sebe aj nastahujete, tak je vysoke riziko (priam az istota) ze svoju extrovertnost a chodenie s kamosmi von a na party nevymeni za sedenie s tebou doma a budu kvoli tomu vznikat konflikty. mne taky vztah nevydrzal.
@tiezjedna Nemám pocit že ho nenechávam žiť, ved ho v tom neobmedzujem, len chcem vedieť názory a skúsenosti iných žien na takúto situáciu 🙂
Este je mlady, ruka hore, party,kamarati. Otazka je ci by bol ochotny ubrat keby ste spolu byvali.
Ak by si sa rozhodla nastahovat ku nemu, urcite sa s nim treba porozpravat ci takto chce fungovat nadalej.
@autorka žiarlivá nie si, len mas inú predstavu o partnerovi. Za mna sa k sebe nehodite, 30 ročný človek už by postupne mal mat iné "priority" ako nekonečný party život. A toto sa nezmení, keď je taky, tak takým aj ostane. A kvôli chlapovi by som rozhodne prácu nemenila a nesťahovala sa. Dnes je priateľ a zajtra byt nemusí. A ty kam pôjdeš?
@lavender273 On mi aj teraz hocikedy povie že, mala by si mi to zakázať, keď mu je na druhý deň zle. Ja sa len zasmejem že nebudem mu nič zakazovať, ale sám mi povie,veď mi to zakáž. Ale ja niesom človek čo by som niekomu išla niečo zakazovať, ja by som chcela aby si to uvedomil sám, ale to chcem asi veľa.😂 Ale príde ďalší víkend a ide zas na záťah.
No vidis, tak mu to zakaz 😁 zrejme potrebuje troski pritiahnut opraty
@lavender273 Lenže zakážem, a potom budem pred kamarátmi pekná fúria, keď im začne hovoriť že nemôže ísť, lebo som mu to zakázala. 😂😂 To teda tiež nechcem.
tak možno potrebuje nad sebou "tvrdú" ruku. Nezabudni, že ako si to nastavíš na začiatku, tak to bude aj potom. Na druhej strane ty nie si jeho mama a on nie je tvoje dieťa, aby si ho vychovávala. Uvedomiť by sa mal sám.... ale určite mu povedz, že ti toto nesedí. Skôr ako sa presťahuješ a zmeníš kvôli nemu celý svoj život....
@tamtamka26 Minule ma zarazil zas, keďže už dlho máme naplánované že ideme spolu na dovolenku, a z ničoho nič mi začal v poslednej dobe rozprávať nech to zrušíme a ideme na dovolenku s jeho kamarátmi a kamoškami. To by mi nevadilo, keby ich už poznám alebo sme už boli na dovolenke aj sami a potom si dáme ešte niečo s kamarátmi. Ale my sme spolu sami na dovolenke ešte neboli, všetko sme mali naplánované, tešila som sa, a on to zrazu chce zrušiť a že bolo by lepšie keby ideme s kamarátmi. Nevravím že mi to nejak extrémne vadí, ale tiež som ostala trochu sklamaná, pretože som sa už tešila, že konečne budeme mať niekde trochu viac času sami na seba, veď s kamarátmi je dosť, a zrazu su do toho zas zatiahnutí kamaráti. Ktovie ako by tá dovolenka dopadla, ja večer na izbe a on na párty s kamarátmi.
to by som určite nesúhlasila. ste spolu málo aj bez toho, on má dosť času na kamošov po nociach a mal by si začať usporadúvať priority. povedz mu to, tak ako si napísala sem. že najprv si to chceš s ním užiť sama, keďže nemáte na seba čas bežne a uvidíš, aká bude reakcia. ak sú mu kamoši prednejší a bude sa hnevať, začala by som premýšľať nad celým vzťahom...
Nie je s ním nič zle, ale ste absolútne nekompatibilný. Ja by som s takým chlapom nevydržala ani týždeň 😃 načo si s ním? On sa nezmení a buď ho budeš obmedzovať alebo sa sama utrápiš. S takýmto si chceš urobiť deti? Aby keď ty budeš doma s chorým deckom a on si pôjde s 20ročnými kamoškami do baru?
Tvoj frajer mentálne zastal na strednej škole, s tým nič nespravíš ak on nebude chcieť sám.
@petracandle Áno, ale mám pocit že sme nekompatibilní len v tomto. Inak máme rovnaký zmysel pre humor, vieme sa spolu zasmiať, porozprávať, atď. Keby si toto odmyslím tak si myslím že si uplne vyhovujeme. Preto neviem či je to až také hrozné aby to bol dôvod na rozchod. Ale ťažko asi niekoho zmeniť, keď to sám nechce. Ani niekoho meniť nechcem, len mi to je ľúto, mám pocit že celý náš život by sa točil kolo kamarátov. Ja rozumiem že možno ich má rád alebo sú dobrá partia, len niekedy mám pocit že aj keby sa k nemu nasťahujem budú u nás vysedávať vkuse nejaký kamaráti či kamarátky, ak s nimi zrovna nebude na párty.
@autorka tak zasmiať a porozprávať sa môžte aj ako kamaráti 😃 ale partner je ten, kto sa o teba bude starať keď budeš chorá, vychovávať dieťa a byť tu stále pre vás
autorka, ste príliš rozdielni, tak ako ty nechápeš, "prečo ho to stále bavi", tak on asi nechápe, prečo ti to vadí a prečo ty sedíš doma. Ty asi nemáš kamarátov, s ktorými občas chodíš von, že nie? Ty sa orientuješ naňho a trávenie času s ním, jeho životný štýl a najdôležitejší partneri sú kamaráti. Ja netvrdím, že jeho alebo tvoj životný štýl je správny/nesprávny, len proste spolu vám to asi dlhodobo klapať nebude, bohužiaľ
Nechodis k nemu na vikendy alebo si vziat dovolenku par dni v tyzdni a byt unho alebo on u teba a vsimat si ako sa sprava. Ja by som sa teda nestahovala k takemuto chlapovi,co ocumuje umele krasky.
''Áno, ale mám pocit že sme nekompatibilní len v tomto. Inak máme rovnaký zmysel pre humor, vieme sa spolu zasmiať, porozprávať, atď''..... kladies dôraz na absolutne nepodstatne hodnoty u muza, dobre zasmiat a porozpravat sa vies aj s kamoskou.... sustred sa dolezitejsie hodnoty ako chrumkave slova a pekny usmev...
@maria20000000 Vytesať do kameňa.
Poviem Ti to takto.Hej, bez tohto by ste si rozumeli super😃Hej, urob si s ním deti a k týmto problémom pribudnú ďalšie. Toto sú tie nenávidené "red flags" o ktorých sa tu furt píše. Si slepá, hluchá. Veľa šťastia.

prosím ťa, je to mladý slobodný chlap, nechaj ho žiť...
a nemyslím si, že vám to bude klapať, protiklady sa síce priťahujú, ale iba vtedy, keď sa dopĺňajú... a to nie je váš prípad