icon

Som milenka

7. mar 2022

Pisem sem s vedomím odsudenia a pohorsenia,ale aj tak potrebujem radu.S manzelom som bola 15 rokov. Posledne roky som zazivala nasilie,ktore som ospravedlňovala tym, ze nic strašné sa nedeje.pred siestimi rokmi mi vstupil do zivota iny muz, bohuzial ženatý. Ukazal mi coho som hodna a vdaka nemu som manželstvo ukoncila.avsak,ukoncila som ho len ja.Sme "spolu" sest rokov.ma 19 r dceru a manzelku s ktorymi byva.manzelka ma svoj zivot dovolenky zajazdy s istym muzom.na tieto akcie berie aj dceru.raz som jeho manzelku stretla s panom xy v meste.bozkavali sa,drzali sa za ruky. Takze moj milenec ma nevodi za nos tym,ze by mi tvrdil ze s manželkou nema dobry vztah a realita by bola ina. Viem ze ziju spolu a sucasne kazdy svoj zivot avsak mne takyto zivot prestava stacit.ak som chora pride nakupi mi,donesie mi lieky,ale chyba mi ten bezny zivot,aky zazivaju ine pary,chyba mi zaspavanie a budenie sa vedla niekoho...ked som mu navrhla rozvod.nestotoznil sa s tym.vraj maju s manzelkou dom,a navzajom sa nemaju z coho vyplatit. Vraj co potom ak by sa rozviedol,vyplati ho,pride ku mne ale bohuzial za tu polku hodnoty,s ktorou by ho vyplatila nekupi nic a teda kde skonci ak by nam to nevyslo a vykopla by som ho. Ma 50 r. Ja 42.a neciem co robit.milujemho,vidim ze aj on mna ale mne takyto vzťah nestaci.chyba mi partner na kazdy den. S nim sa vidim tak 4 dni z 10..ak je chory,nevidime sa aj dva tyzdne.

Strana
z5
ppavlinaa
1. jan 2024

to ma velmi velmi mrzi. asi bol doma s rodinou vsak? a komunikuje,ked je doma?ako sa k tomu on postavil?

lulu_lu
14. jan 2024

Ach, to ma mrzi. Nebola som milenkou, ale na druhej strane viem ako láska boli.
Mrzi ma to a je to klišé ale chce to čas.
A len Ti jedno napisem, teraz sa Ti zda ze uz stastna nebudes ale bude to presne opacne,budes stastna a s tym nevernikom si este karma zrata ucty a ty budes uz len s hrdostou a stastna niekde v dialke mozno ockom sledovat
😌
Vela stastia Ti prajem

lulu_lu
14. jan 2024

este dodam, ze ten muz Ti do zivota mal vstupit, aby Ti ukázal, ze mas ako zena hodnotu a zaslúžiš si pekne spravanie. Pretoze ten pred nim Ti toto vsetko vzal.
Mozno mal byt tento len mostikom v Tvojom zivote za krajsim zivotom.
Vsetko sa nam pre nieco deje

Strana
z5