Som pre neho frigidná. Ako sa s tým vyrovnať?

4. feb 2025

Minule sme mali výmenu názorov a v tom to z neho vyletelo. Opis večera bol asi ,že má príšerne bolela hlava prosila som ho aby má nechal. Priznávam mám ťažké obdobie,snažím sa pohnúť v živote vo viacerých oblastiach a nie všetko sa dá vyriešiť rýchlo a berie mi to veľa energie. Samozrejme ,že sex nakoniec bol nakolko som nevládala už s ním bojovať proste…ale aby ma takto niekto nazýval pritom neležím od nudy doma…

7miriam77
4. feb 2025

To musí byť fakt "úžasný" chlap, keď mu nevadí mať sex so ženou,ktorá to nechce,len sa premôže. Fuj

kavasmliekom
4. feb 2025

@oktober3 mne manžel povie "poď po milujem ťa, prestane ta bolieť" 😀

zunaf
4. feb 2025

@ivik4 "Ja som napisala ze nevieme kolko krat maju sex pripadne ako casto ho odmieta,teda preco ju nazval ako nazval." A koľkokrát by ťa musel napríklad muž odmietnuť, aby bolo ok nazvať ho impotentom?
@oktober3 áno, keď žena napíše, že sex samozrejme bol, nakoľko už s ním nevládala bojovať, tak je to v podstate znásilnenie. Zjavne tam chýbal jej súhlas.

petracandle
4. feb 2025

@oktober3 snáď neporovnávaš partnerské doťahovanie so "nevládala som už s ním bojovať" vyslovené bez vtipu a nadsázky.

petracandle
4. feb 2025

@kavasmliekom ale to je niečo iné. To s ním ideš dobrovoľne a len v rámci doťahovania ťa "zlomil" na niečo, čo si aj sama chcela a páči sa ti

oktober3
4. feb 2025

@kavasmliekom u nás to skôr ja vravím mužovi 😁😅🤣🤣

Ostatné kocky čo má označili :
Neviem ozaj... Čítam tieto diskusie a asi som divná..
Áno, tiež občas padám na hubu. Ani nejdem písať koľko detí mame 😁😅😝
Ale milujem jeho telo a vonu a hlavne, milujem jeho. Takže preto mám sex tak rada.
Keď čítam niektoré komentáre tu, tak mi to príde, že z toho ako to popisuje autora, sa z manželstva vytratila tá láska, túžba, cit...

Takže problém bude asi skôr tam. A nie v tom, že jednorázovo odmietla sex a napísala na koníka.
Ona ho asi odmieta dlhšie, lebo ho nechce s ním...

Ale, to len tak typujem

domkakvet
4. feb 2025

To co mas doma? Otras.

kavasmliekom
4. feb 2025

@petracandle ved áno, ale aj vie pochopiť, ak naozaj nechcem. Niekedy ma boli hlava len tak, že vypijem kávu, alebo na 10 minút zavriem oči, prejde, ale aj tak, že sa neviem ani pozrieť doprava, doľava. To vtedy vie, že naozaj nie

petracandle
4. feb 2025

@kavasmliekom no veď a tom to je - normálny chlap, akého máš evidentne aj ty. A nie ako autorkin, ktorý si ide svoje aj cez jej zjavný nesúhlas

petracandle
4. feb 2025

@oktober3 tak si sa nám pochválila, si hotova sexuálna bohyňa - gratulujeme a posielame kľúčenku...

karolinakr
4. feb 2025
karolinakr
4. feb 2025

@earlgrey poď sem! tu sa rozdávajú kĺúčenky

enmery
4. feb 2025

@karolinakr Aj ja chcem.

karolinakr
4. feb 2025

@enmery a si sexuálna bohyňa? zasluhuješ si?

earlgrey
4. feb 2025

@karolinakr Ja tu nepatrím, keďže ja "znásilňovanie" milijem 🤣🤣

enmery
4. feb 2025

@karolinakr Jasné, určite som bohyňa. 😎

enmery
4. feb 2025

@earlgrey Ty jeho či on Teba?😃

earlgrey
4. feb 2025

@enmery 🤣🤣 aj aj...